Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie pytanie mam

Czy jak kobietę kręci to, że facet ma prestiżowy zawód to jest materialistką?

Polecane posty

Fajnie piszecie. Czyli i mój facet jest w czołówce. Jak się ma na codzień taki prestiż ,to człowiek nie zdaje sobie sprawę,jaki skarb posiada. Kurcze,chyba zrobimy sobie dzisiaj kolację przy świcach.

Wiele samotnych kobiet które w okolicach 35 lat natychmiast powinny zakładać rodzinę a niestety jak chcą mieć rodzinę to muszą ją utrzymać

Wiele samotnych kobiet które w okolicach 35 lat natychmiast powinny zakładać rodzinę a niestety jak chcą mieć rodzinę to muszą ją utrzymać --natychmiast...niestety.... co za przeszywający smutek bije z tego wpisu

Gość warta..
EFFF jest przykladem materialistki, tej zlej materialistki. Typowej naciagaczki, ktora wyznaje zasade, bogato wyjsc za maz a samej nie pracowac. Wspolczuje twojemu wybrankowi, chociaz w zasadzie powinien wiedziec, z kim sie wiaze. Ciekawe, co bys zrobila, gdyby sie okazalo, ze ten twoj bogaty facecik stracil caly majetek?

Macie wizje szczesliwego faceta, pracujacego od 9-16 i zarabiajacego miliony.. a najczescie to czlowiek, ktory w domu jest gosciem, w wieku 35-37 layt juz jest wrakiem i ma nerwy tak zjechane, ze naet o tej kasie nie chce sie wam myslec

Gość warta..
A Ty Loggia oceniasz faceta, czy jest skarbem, czy nie przez pryzmat pieniedzy?

a trzeba wiedziec, kiedy sobie darować... ciągła eskalacja wymagan i nakręcanie sie ambicjonalne, to staczanie sie po równi pochyłej

Gość EFFF
Hej warta / warta czego ?/ a czym sie różnie dobra materialistka od złej? ...ja jestem zła ...zła bo kocham mojego faceta który jest bogaty ...za że on mnie rozpieszcza i spełnia moje marzenia...zła bo on mnie kocha ..taka zła materialistkę. Nie wiem co bedzie jak on starci majątek..nie wiem jaka będę kiedy ja coś stracę...nie wiem jak będzie w chorobie...w problemach ....on tez tego nie wie...tak naprawdę nikt nie wie jak sie zachowa w ekstremalnych ok olicznosciach. Ja go kocham ..on kocha mnie ..mamy pieniążki ..czy to źle??? . jaka jest dobra materialistka a jaka zła???

EFFF jestes zla bo widac, ze "kochasz" go tylko dlatego, ze jest bogaty... zreszta "bogaty" to dosc wzgledne pojecie

Gość EFFF
komicze...facet jak kocha to ,,nakręca sie ambicjonalnie" - fakt ...uskrzydla go praca, powodzenie w interesach..góry może przenosić ...taki facet jest wesoły , dobry ...i chce jak najlepiej dla swojej wybranki ...czy to źle? ha ha ha ...a wrakiem nie jest niestety i raczej mu to nie grozi...On lubi swoja pracę i tez nie ,,tyra" po 16 godzin...bo juz nie musi :) Pa pozdrawiam

tak na marginesie.... troche ponad 2 lata temu, zrezygnowalem z pracy, gdzie zarabialem prawie 2 razy wiecej niz tu gdzie teraz pracuje :D to byla jedna z lepszych decyzji w moim zyciu :)

"komicze...facet jak kocha to ,,nakręca sie ambicjonalnie" - fakt ...uskrzydla go praca, powodzenie w interesach..góry może przenosić ." za duzo amerykanskich filmów skarbie

Gość EFFF
komicze ...Gdyby ten mój ,,ON" był bogaty, brzydki, brzuchaty z włosami w nosie, uszach ...i tępy...to nie ma takich pieniedzy dla których bym z nim była...ani wypić sie tyle nie da żeby z kimś dupkowatym być mimo jego kasy ...ha ha ha spoko desperatka nie jestem :) pozdrawiam

Na szczescie sa kobiety, ktora mozna uszczesliwic tez w inny sposob, niz tylko dajac jej pieniadze :P Zaraz EFF zapyta, jakie to sposoby :D

Gość EFFF
komicze myślisz ,że takie życie jak napisałam to tylko w amerykańskich filmach? jejku..a w jakim śroadowisko sie obracasz że sądzisz że to tylko w filmach?..naprawde tak myslisz? żartujesz? Czyli wg Ciebie nie mozna kochać przystojnego miliardera ze wzajemnością???tylko w filmach????kurde ale mnie rozbawiłeś ...lubie Ciebie i tak :) pozdrawiam gorąca i lece już pa pa

Dobieranie sobie partnera pod wpływem jego zawodu i prestiżu jaki on ze sobą niesie jest jebnięte!Zdecydowanie myślisz kategoriami materialnymi!

nie zrozumialas.. kochac mozna rozbawił mnie ten Twoj idylliczny obraz prowadzenia interesów

Gość EFFF
Emons..ha ha ...no tak ameryke odkryłeś ....o seksiku myslisz taK? ...seksik super tez mam wiec spokojna Twoja głowa :) pa

gicior-aj a nie uwazam,ze to jest jeb...,oczywiscie nikt tutaj nie ma napisane na czole szukam tylko lekarza(no ja tak nie mam),ale osobie ambitnej ,ktora do czegos doszlo w zyciu,ktora sie wyksztalcila,trudno jest jej byc z kims,kto sie godzi z posiadaniem tylko pojazdu-rower gorski

Gość i co komiczne
czym sie chwalisz? ze nie masz ambicji i wolisz pracowac za marne grosze?

Nie, nie o seksie, ty blondynko :D Tylko pieniadze i seks ci w glowie :P

Gość 329
Kobiety to chca prawnika, lekarza, a same koncza dupne studia, jakies wyzsze szkoly lansu i bounce'u. zal po prostu.

Gość EFFF
Ha ha ha ...ale mi tu fajnie z wami :)..miałam sie czymś innym zając ale dam sobie jeszcze te 10 minut na kafe. hoy es noche de sexo - prawda facet z klasa ma ambicje..tak jak i kobieta z klasa :). Gicior dobierania sobie partnera pod wpływem zawodu i prestiżu ma sens...dlaczego kobieta ma wybrać kogoś kto zarabia 1000 zł gdy moze takiego co miesięcznie ma 10 razy tyle??? Ty wybierzesz brzydka garbata i bez pieniedzy ..bo ona mA dobre serce??? czy raczej fajna dziewczyne z ambicjami i dobrze zarabiajaca przy okazji...gdzie dobre serce tez moze miec :) Komicze - rozumiem ...wiesz ta moja ,,zyciowa bajka" nie dzieje sie w polsce...on jest austryjakiem z Wiednia..wiesz inaczej tam jest inne realia troche, sorry. 329 - generalizujesz.\ Dziewczyny mierzcie wysoko...wysoka ustawiajcie poprzeczkę ,,facet ma mieć wszystko i na Was musi być go stać dupka ZawsZE można mieć tylko po co?

Ja mierze wysoko, ale wsrod wymagan, pieniadze nie sa na pierwszym miejscu. I wcale nie uwazam, ze facet musi miec wszystko i musi go stac na mnie. Co to w ogole ma znaczyc? Nie chce byc utrzymanka, mam swoje ambicje. Zarabiac na siebie wole sama.

\"czym sie chwalisz? ze nie masz ambicji i wolisz pracowac za marne grosze?\" nie osłabiaj mnie... w moim zawodzie ludzie z nadmiernymi ambicjami konczą z zawalem serca przed 40... co do zarobkow to rozsmieszasz mnie podwojnie... gdy czytam na tym forum, ze dobre zarobki to są 2-3 tys zł, to widze, ze nadal zarabiam naprawde kosmiczną kase :)

Gość xcvcx
komiczne pochwal sie w jakim zawodzie pracujesz.