Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie pytanie mam

Czy jak kobietę kręci to, że facet ma prestiżowy zawód to jest materialistką?

Polecane posty

jezeli sama ma niezła prace to co w tym złego. dziwne by było jak by pani sedzia miała meza górnika!!

Gość nfzem
AGUSgdynia - ale w druga strone, to nic zlego?

Gość o boszszzz
kazdego kreci cos atrakcyjnego malo spotykanego wyjątkowego. wiadomo ze mercedes lepszy od fiata i nie tylko dlatego ze szybciej jedzie

Gość EFFF
Witam ponownie, przeczytałam to co niektórzy myślą i mnie poprostu przeraża. Stereotypy biorą góre nad logicznym myśleniem a to smutne. Wg. co niektórych zycie jest czarno-białe tj. jak blondynka to głupia musi być...ruda-fałszywa, facet bogaty -oszust, drań co sie dorobił na lewych interesach. jak facet starszy-ustawiony z młodsza fajną babką to ona pewnie na kasę leci i szmata jest. ...zawiść i własne nieudacznictwo wyziera. Komicze- witam kolegę po fachu :)

Gość EFFF
o boszzzz .... ha ha ha , masz racje - no własnie ...to niby mnie ma kręcić cos nie atrakcyjnego całkiem nie wyjątkowego...i bardzo często spotykanego. Miałam wybrać między ,,mercedesem" a ,,maluchem" 15 - letnim ...jak wybiore malucha to jestem porzadna kobieta , jak wybiore faceta co zarabia 1000 zł to tez jestem porządna...a ja miałam ,,pecha" i pokochał mnie miliarder z jaguarem..cholera no biczować sie bede i pogrąże sie na wieki :) pa pozdrawiam...ale ubaw super

Gość silverP
EFFF "Faceta musi stać na kobietę" Czyli jednym słowem jesteś dziwką... Taka prawda, on Ci za to płaci ;|

Gość Z jaką aplikacją
jesteś prawnikiem ?