Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekspresowiczka

Aktorka Aldona O z Klanu i Pierwzej Miłości-40 lat i ma córkę.

Polecane posty

Gość ekspresowiczka

Jaruzelska ,Chotecka drzyzga -wszystkie rodzą tuz przed 40stką. Tylkoze chyba o kilka lat za póżno.Uwazam ze do 35 najlepiej. Dziecka będące na studiach ma mamę w wieku 60 lat.Taka osoba to juz czesto choruje, ma swoje nawyki, marudzi, potrzebuje rozmów a 20stoletnie dziecko wtedy samo potrzebuje rozmów a ze staruszką to ciężko. oczywisnie nie zakładam ze w wieku 60 lat sie jest starcem.Są 60cio latki całkiem "młode"np perepeczkowa.

Gość ywkakaka
moja mama byla takim dzieckiem urdzonym po 40....Moja babcia byla zawsze stara . inne mialy babcie i prababcie ja mialam tylko stara babcie....

Gość ekspresowiczka
perepeczkowa sie trzyma bo sama nie ma stresów, nie miała nigdy obowiązków, dzieci, zwiotczałej skóry po porodzie, miała operacje twarzy i Bóg wie czego dlatego sie trzyma. generalnie kobiety w wieku 60 lat nie wygląda juz jak 50cio latka.Skóra zwiędnięta juz jest bardzo, wolniejsza, otyła często bądz śmiesznie wychudzona, włosów mało....

Gość a w jakim celu ten topik
?:O a Fitkau-Perepeczko to trzyma się tak, że pożal się boże:O nie rozśmieszajcie mnie, jest tak pomarszczona, ze głowa mała, a nigdy nie rodziła ani specjalnei się nie przepracowywała wygląda jak malowana kukła:O w życiu nei chciałabym tak wyglądać jak ona w tym wieku... ona nawet nie jest szczupła...

Gość ekspresowiczka
kukła- co racja to racja ale w jej wieku są takie zaniedbane babska, jeszcze gorsze, sapiące z trwałą na głowie niczym baran, z kieckami w wkiatki i brudnymi twardymi paznokciami u stóp, i idzie taka staruszka.Przy niej perepeczko jakos wygląda.Moze to przez sposób bycia? włosy , makijaz, styl ubierania sie, jędrny biust? perepeczkowa nie wygląda jak te staruszki

Gość co za durny temat
chcesz się dowartościować kobieto czy jak?! można być zadbaną w każdym wieku i zapuszczoną też w każdym wieku - mało to studentek, które wygladaja jak ta Brzydula z serialu.... prosze Was! co za durna konkluzja z tym wiekiem.... ZENUA!

no moim zdaniem właśnie tak wygląda:O jak PRZEBIERANIEC:O bo czas nie był dla niej szczególnie łaskawy zwłaszcza, że nie przepracowywała się zbytnio w życiu, ale na geny to my - niestety wpływu nie mamy:O jak widać Perepeczko nie ma najlepszych genów... jej biust absolutnie nie jest jędrny!!! jest obwisły i typowy dla nieco otyłej, starszej kobiety! nigdy w życiu nie pokazałabym się na jej miejscu bez stanika! natomiast kobieta ma rację, że nie robi z siebie babuleńki:O nie zrobiła sobie "barana" na głowie, ubiera się kobieco i generalnie wciąż o siebie dba jednak w jej przypadku nie da się ukryć wieku pomimo wszelkich jej starań

Gość ekspresowiczka
wydaje mi sie ona jest taką starszą wyluzowaną, nowoczesną babcią, wesoła, usmiechnięta i bez stanika chodzi czyli chce sie podobac itp.Nie wygląda jak wielka matrona z baranem na głowie. taką mamę mozna miec. Co do cycków...ma jędrne skoro stoją jej.Popatrz na "uszy jamnika" u tych innych staruszek mogących zarzucic cycki na ramiona:D

jeśli możesz to pokaż mi choć jedno zdjęcie, na którym widać, że jej piersi stoją, bo ja takowego nie widziałam nigdy tylko wręcz przeciwnie - obwisły biust z sutkami w dół:O coś bardzo nieestetycznego moim zdaniem:O

Gość ekspresowiczka
Np Drzyzga niby fajna babeczka ale wydaje mi sie na starosc jednak bedzie otyłą matroną ze zwisającym biustem w takim baranku na głowie.Ona na swoje lata juz teraz jest sztywna, powazna i taka zbyt chyba dijrzała. Fajnie wyglądają Brodzik i Jaruzelska, Dancewicz. Niby wiekowo jak Drzyzga ale jakies bardziej luzary...jaruzelska nosi topy ,dzinsy, włosy rozpuszczone,jest taka nowoczesna, nie wygląda na starszą dojrzałą mamuśkę.No i jest starsza od Drzyzgi. Dancewicz tez nowoczesna, włosy rozpuszczone, figlarna,luzara.Fajnie będzie sie starzała. Zmarszczki będą a jakze ale nie sądze by zieła włosy

chociaż w jej wieku to żadne wielkie HALO, gorzej, gdy młode dziewczyny mają takie właśnie piersi, a niestety w dzisiejszych czasach bardzo często spotyka się dziewczęta z tak obwisłym biustem:O

Gość ekspresowiczka
niech ci bedzie, ale nie powiesz mi ze ma takie"uszy jamnika". jakby wsadziła je w stanik to by było sexi a taka babci jak upchnie te "brudne skarpetki" w stanik to efekt bedzie i tak beznadziejny. Ona nie ma chudych wiszących jak skarpety cycków.

ona jest na tyle rozsądna, że na starość nie odchudza się jak Kasia Figura czy inne zdesperowane:D i właśnie dlatego jej biust wygląda jeszcze jako-tako, bo wypełnia go sporo tłuszczu i o ile bez stanika wygląda koszmarnie, tak już w nim - muszę sama przyznać naprawdę dobrze:) i powinna go moim zdaniem eksponować właśnie w biustonoszu, bo ma jeszcze co pokazać, ale nigdy BEZ;) popatrz tutaj: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/19355/przezroczyste2_0wernisaz177.jpeg no przecież te piersi wiszą jej do pasa prawie:O a wystarczy założyć stanik;)

Gość ekspresowiczka
ty chyba wiszących nie widziałaś:d albo leżących niczym skarpetki. Ona tu ma grube cyce-wiadomo ze nie stoją poziomo,ale tez nie leżą jej na brzuchu. Czuje sie atrakcyjna i nie lubi staników.pewnie w staniku by jej sie powiększyły,podniosły i by stały:) .Nie no ja nie mam nic do jej cycków.Widziałam nie raz leżące na brzuchu płaskie cycuchy więc te są całkiem grubasne:D

nie powiedziałam, że nie są grube wręcz przeciwnie!:D przecież napisałam, że są wypełnione sporą ilością tkanki tłuszczowej, ale są OBWISŁE i to bardzo!

Gość ekspresowiczka
no ale raczej wszystkie duze grube pod swoim cięzarem nico opadają.Tylko małe jędrne stoją sobie niczym przyklejone piłeczki. Te wielkie balony to zawsze nieco w dół opadają-bo to cięzar- wielkie balony nie mogą stac chybaze dasz od spodu patyczki i je podeprzesz:D

Gość ksiazki sie klaniaja leniu
a ja zauwazam ze na starosc ludzie traca nie tylko podstawowe zmysly ale i zmysl gustu. dzisiaj kobieta u lekarza byla w adidasach skarpetkach spodnicy i sweterku

Gość ekspresowiczka
i pewnie śmierdziały jej pachy.Pięty miała popękane w kolorze óżłto szarym. I sapała.Wyobrazam sobie jaki smrót musi byc między udami

wiesz, myślę, że to jednak nie tak bo jak oczywistym jest, że każda duża pierś musi wisieć (nieubłagane prawo grawitacji;) ) tak nie każda musi być OBWISŁA;) a co różni zwykłą, dużą pierś od obwisłej, dużej piersi - umiejscowienie sutka i sutek u Perepeczko pokazuje wyraźnie, że jej biust jest i duży i obwisły, a nie tylko duży gdyby nie był obwsiły, to sutek powinien znajdować się jakieś 5 cm wyżej;) i widać to u niej wyraźnie, gdy prezentuje się bez stanika: http://www.entertainment.pl/_files/multimedia/konf-A.Perepeczko/perepeczko01.jpg aczkolwiek zgadzam się, że lepiej być taką jak ona niż 20 lat młodszą i już wtedy walnąć sobie "barana" przy głowie, pogodzić się z 20-kilową nadwagą i pieprzyć wciąż bzdury, że "w moim wieku to już nie wypada';)

Gość ekspresowiczka
a moze ona ma ten sutek w złym miejscu od urodzenia?:d ja tam sie na balonach nie znam bo samam mam małe i sutek mam na srodku;)aha i nie walnę sobie nigdy barana:)

Gość ekspresowiczka
wez worek foliowy czy jakis balon i nalej do niego tak połowe wody.Bedzie widac ze na dole jest pięknie napełnione, jędrne i okrągłe, a tuz u nasady wiszący chudy pusty worek. Nasza perepeczko tak własnie ma....nie ma worka zapelnionego po nasadę. Jakby tak było byłby wielki okrągły niczym napompowany balonik.

o nie, barana???!!! nigdy w życiu! całe życie noszę długie włosy i tak pozostanie:D moja mama, która ma 51 lat też nosi cały czas długie włosy, bo wie doskonale, że baran i inne tego typu fryzury na "starą babę" tylko postarzają:D

Gość ekspresowiczka
dokładnie. Moja przeszła 50tkę i nosi stringi i białe spodnie, bluzeczki i nosi rozpuszczone włosy bądz w kucyczek. Wygląda od tyłu jak laseczka, a twarz no wiadomo.Do dzis mam złosc ze nie uzywała kremów bo mozna było jakos opuznic ten proces starzenia bo niektóre 50 są naprawde super"gładkie"na twarzy. Mam ciotke 60 lat i kurde ma twarz jak 40stka- ba nawet powiem ze jak 30stka bo wydaje mi sie ze ja mam gorszą niz ona.To juz u mnie sa jakies poprzeczne bruzdy.Ciotka jest szczupła, jasne wlosy i bez barana, jasną skorę, normalny fajny strój jak my-tuniki,rybaczki klapki.

Gość jjk
ja tez baranom mowie nie :D wogole to mam odstajace uszy to jakbym wygladala

jjk--------->:D rozwaliłaś mnie tym tekstem:D:D:D

ja już pomijam fakt, że moja mama ma figurę lepszą niż większość nastolatek, bo to nie jej zasługa, a właśnie genów;) nic nie musi robić żeby być szczuplutką i nawet siwych włosów jeszcze nie ma:) ale to geny, geny geny...;) natomiast mogłaby przecież zrobić z siebie stare pudło serwując sobie barana na głowie, nosząc kiecki do ziemi zamiast jeansów i malować usta na pomarańczowo czy różowo, a jednak tego wszystkiego nie robi;) wystarczy chcieć;) ale akcji typu "wychodzę bez stanika" też nie robi, na szczęście;) bo chyba spaliłabym się za nią ze wstydu:O po prostu uważam, że wszystko jest dla ludzi, ale są też granice;) i granicy śmieszności nie należy przekraczać zwłaszcza w pewnym wieku

Gość ekspresowiczka
mamy szczęscie ze nasze mamy to nie baranowe pudła. Większośc 30stek robi z siebie pudła w kiecach, strzyżą sie na krótko, zapuszczają sie, wkładają klapki z ruskich bazarów ,podkoszulki i widac jak sie te wielkie cyce machają od pachyu do pachy. Jeszcze są trzydziestki które chcą inaczej sie starzec, koki, garsonki, szpilki i teczka i idzie tak pani bankówka w białej bluzce.

Gość dejzi69
i co ztego?ja tam wole taka niz mloda sikse,niedoswiadczona,nieodpowiedzialna,niezaradna,leniwa,bez kasy,szkoly,zawodu,rpacy i wyksztalcenia,to ,ze ty szybko wpadlas,to nie zazdrosc innym i nie pochwalaj tu i nie promuj szybkiego macierzynstwa.na zachodzie to norma po 30stce.

Gość ty dejzi jakaś głupkowata
jesteś:O przecież autorka nie ma jeszcze dzieci, idiotko:O