Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ****la luna****

OPALANIE

Polecane posty

Go艣膰 ****la luna****

Jak si臋 艂adnie opali膰? W tym roku co艣 nie mog臋:( A wszystkie laski w mie艣cie ju偶 jak skwarki normalnie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ****la luna****
Kurcz臋, ja nie chce chodzi膰 na solark臋, bo po tym takie pomara艅czowe te dziewczyny s膮:o Ale opali膰 艂adnie bym si臋 chcia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ****la luna****
A orientujecie si臋 mo偶e, czy peelingi, z艂uszczania r贸偶nego kalibru, golenie, itp. 艣cieraj膮 opalenizn臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ****la luna****
upupup

Udost臋pnij ten post

ja mia艂am embargo na opalanie przez ponad rok.. w po艂owie lipca wyje偶d偶am, wiec zeby si臋 nie spali膰 na wyje藕dzie zacz臋艂am jako艣 na pocz膮tku czerwca 艂yka膰 solarin - wysz艂am na taras dwa razy na 2 godziny, dwa razy by艂am na kilka minut na solarium na s艂abych lampach i jestem br膮zowa jak czekolada teraz.. wiem, 偶e je艣li teraz chcesz si臋 opali膰 to troch臋 za p贸藕no na ten solarin, ale og贸lnie polecam przed wi臋kszymi sesjami wystawiania na s艂onko. (smaruj臋 si臋 przed opalaniem przyspieszaczek daxa i filtrem 30, po opalaniu mleczko \"po op\" i tyle)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BasiaD BasiaD
Mam ogromn膮 pro艣b臋 o wype艂nienie ankiety, kt贸rej analiz臋 b臋d臋 przeprowadza膰 do mojej pracy magisteskiej. Dotyczy raka sk贸ry. Ankieta jest w pe艂ni anonimowa, b臋d臋 niezmiernie wdzi臋czna za ka偶d膮 ankietk臋, Oto link do niej: http://www.ankietka.pl/ankieta/58979/ankieta-dotyczaca-czerniaka-zlosliwego-skory.html Dzi臋kuj臋 i pozdrawiam :) Basia

Udost臋pnij ten post