Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
forgetfulness

Elektorniczny Papier - Walka z NAŁOGIEM!!!!

Polecane posty

Czy słyszałeś/aś o istnieniu elektronicznego papierosa? może sam/a go masz? Jeśli tak to napisz proszę czy jest to skuteczny sposób na rzucenie palenia. Twoja opinia będzie mi bardzo przydatna. Mój facet bardzo dużo pali i oboje kombinujemy jak temu zaradzić. Zdrówko już mu szwankuje, ma niekiedy problemy z oddychaniem :O :( szkoda mi go. Już parę razy walczył z tym jednak wszystkie próby nie przynosiły mu dłuższych sukcesów w czasie... najczęściej udawało mu się nie palić przez tydzień, dwa tyg. Ten odruch trzymania papierosa w ręce uzależnia równie mocno jak nikotyna. Zastanawiamy się nad zakupem owego papierosa http://allegro.pl/item377703160_e_papieros_zdrowe_papierosy_prawda_wejdz.html Jednak przedtem chcielibyśmy poznać opinie o tym wynalazku:P w końcu to nie tani wydatek. Słyszałam również że są papierosy ziołowe nie wiem czy elektroniczny ma powiązanie z jakimiś ziołami, pewnie nic już do środka się nie wkłada, ale nie daje głowy nie chcę się zagłębiać w tym jak wychwalają go na allegro sprzedawcy gdyż najlepiej opierać się na Opiniach Ludzi:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować