Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strach sie bac...

Nie mogę nawet tego nazwać, to chore, obrzydliwe, nie ludzkie!

Polecane posty

Gość Strach sie bac...

http://www.onet.tv/28962,4451,1,3660113,1,2,0,0,wideo.html Jestem wolontariuszką w przytulisku w moim mieście. Zanim sprawą zajęli się miłośnicy zwierząt, warunki w jakich żyły zwierzęta były potworne. Dzisiaj, choć jest dużo lepiej, nadal placówka pozostawia wiele do życzenia, a szczególnie jej obsługa. Nie mogę pojąć, że ludzie są tak bezduszni, że mogą sobie spojrzeć w twarz i że śpią spokojnie po tym co wyczyniają z bezbronnymi zwierzętami, których los i tak nie jest łatwy. Ktoś powie, że człowiek potrafi być potworem dla drugiego człowieka, a co dopiero dla zwierzęcia - to prawda, ale nie umiem się z tym pogodzić i przede wszystkim NIE CHCĘ!!!! Ludzie opamiętajcie się, przecież te zwierzęta też chcą żyć, być kochane i zadbane. To że znalazły się w schronisku to wina człowieka, który znudził się pupilem, a może nie wyrósł ze szczeniaka pies o jakim marzył, a może przeszkadzał bo za dużo jadł lub chorował? Zawsze to powtarzam, że człowiek to (NIESTETY) najgorszy gatunek jaki się rozwinął. Bycie wrażliwym nieco utrudnia życie, ale wolę wylewać łzy ze wzruszenia czy rozpaczy niż krzywdzić i iść dalej:(

Gość o bosheee
:(

Wybacz, że nie obejezałam, ale jak wynika z opisu to jest tam coś o znęcaniu się nad zwierzętami, a ja zaraz wyję jak coś takiego oglądam- nawet wczoraj wyłam jak mi mama opowiedziała pewną rzecz :( Zgadzam się z tobą w 100%- człowiek to najgorsze bydle. Żadne inne stworzenie nie pastwi się tak nad innymi jak człowiek. Sama mam dwa kotki (przygarnięty jeden z podwórka, drugi ze stadionu) pieska i królika i jak pomyślę, że ktoś tak krzywdzi zwierzęta to się zastanawiam dlaczego tak jest? Jak można tak się zachowywać. A podstawowa sprawa: JAK NIE LUBISZ ZWIERZĄT (czego nie rozumiem) TO NIE ZWRACAJ NA NIE UWAGI, ALE NIE KRZYWDŹ!!! Lepiej przejść obojętnie niż jeszcze je dobijać i się pastwić! (To tak odośnie innej sprawy)

Gość o bosheee
kto nie szanuje zwierzat nie szanuje sam siebie a ja szanuje ludzi kochajacych zwierzeta🌻

Gość uppppppppppupupu

Gość nawet nie zajrzę
:(

ja mam psa i nie wyobrazam sobie jak ktos moze uderzyc zwierze:( raz mialam taka sytuacje ze moja psina sobie lezala na lozku, zeszla i nagle psiak zaczal strasznie piszczec:( jejkus nie wiedzielismy o co chodzi, tak jakby go cos bolalo, mama i my z siostrami mialysmy lzy w oczach:( i nie wiemy czemu piszczal, lezal sobie po prostu i nagle zaczal sie pisk a co musi czuc takie zwierze ktore jest bite..;(

Gość idz na drzewo

Gość upppppppppupupup

Gość uuupolok
:o

Gość do fajna madchen
mój piesek tak miał jak go skurcz złapał, więc może to to samo?

Gość takie zapytanieee