Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ofiara wypadku samochodowego

Ofiara wypadku samochodowego

Polecane posty

Gość Ofiara wypadku samochodowego

Jak to jest? mieliśmy wczoraj z chłopakiem mała stłuczek samochodem. Nawet nie zapytał czy cos mi sie stalo, cala sie trzęsłam a on mnie nawet nie przytulił. potem tylko zadzwonił. byłam taka wystraszona a on z jakimis facetami gapiami rozmawiał..... dodam ze razem jeste smy 2 lata.

Gość aaaaaaaaanonim
moze sam byl przerazony, zszkowany? ludzie roznie reaguja

Gość tak moze być...
uwielbiam jak ktos pisze "dodam ze razem jestesmy 2 lata" smiech na sali:P

Gość a może mu pomóż
"on z jakimis facetami gapiami rozmawiał..."---->> prawdopodobnie szukał kto zechce być świadkiem w razie potrzeby Sama niedawno byłam w wypadku. Skoro nic ci się nie stało to facet zajął się wypadkiem (świadkowie, policja, sprawca) - jeśli tego w pore nie zrobisz to póxniej nici z odszkodowania i inne nieprzyjemności. Sam napewno był w szoku, a i tak musiał wiele spraw ogarnąć. Jeszcze cię przytuli. Ile macie lat?

Gość a może mu pomóż
sami się stukneliście czy z drugim samochodem?

Gość 7607
może on sam był w szkoku ale to nie zmienia faktu że nawet nie zapytał sie Ciebie czy wszystko w porządku...

Gość made in satisfakcion
wiem to straszne a jaki zbieg okoliczności też wczoraj mieliśmy z chłopakiem wypadek i tez nijak sie zachował

No właśnie po wypadku, człowiek jest przestraszony i może zachowywać się irracjonalnie, on pewnie był tak samo przestraszony jak Ty, a czemu Ty go nie przytuliłaś?

Gość jako ja i nie ja
wypadek a stłuczka to dwie rózne sprawy wiec moze sie zdecyduj co mieiscie???co??

Gość ale jak to wygladalo
ta stluczka? walneliscie komus w zderzak, ktos wam w tylek wjechal czy cos powazniejszego? bo wiesz, jesli lampa tylko rozbita lub cos rownie powaznego to dziwne zeby sie rozstrzasal nad Twoim stanem jesli to bylo oczywiste ze nikt z osob w samochodzie nie ucierpial stluczka i wypadek to dwie rozne sprawy

A Ty się go zapytałaś jak się czuje,przytuliłaś go? Nawet nie zadzwoniłaś do niego bo to on zadzwonił do Ciebie.

no jasne, bo facet to cyborg - on nic nie czuje - tylko kobieta moze byc wstrząśnieta