pralka3333 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 Witam, mam do wszystkich kobiet wielką, gorącą prośbę o pomoc. Potrzebuję dokładnie dwie tabletki Harmonet, które muszę wziąć jutro i pojutrze. Moja doktor wypisze mi receptę dopiero w poniedziałek. Trochę się z tym wpakowałam,ale trudno. Jeżeli któraś ma może do sprzedania opakowanie, lub chociaż do pożyczenia do poniedziałku dwóch tabletek (oczywiście zapłacę). Jak tylko dostanę swoją receptę jestem w stanie oddać. Rozumiem, że żadna nie ma podstaw, żeby mi wierzyć, że oddam, dlatego najlepiej jeśli ktoś ma do sprzedania. Mieszkam w Warszawie,jestem w stanie odebrać ją z każdego miejsca na jej terenie i w okolicach. Proszę pomóżcie. Jeśli znajdzie się ktoś taki proszę o kontakt na maila. Z góry dzięki pralka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trochę daleko Napisano Czerwiec 27, 2008 Ja mam, ale mieszkam w okolicach Lublina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pralka ale chcesz Napisano Czerwiec 27, 2008 tylko 2 tabletki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pralka3333 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 Potrzebuje tylko dwie, żeby wziąć jutro i pojutrze, w ten poniedziałek dostanę już swoją receptę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pralka3333 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 Pani z Lublina -> dzięki za dobre chęci ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pralka3333 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 Nikt nie ma? :( To tylko 2 tabletki, a bardzo mi pomogą. Może jednak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach