Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kultuturalna

Działać czy nie???

Polecane posty

Gość kultuturalna

Jak myślicie? Faceci lubią gdy dziewczyny działają, czy też wolą sami "zdobywać"? Jak to jest? Podzielcie się proszę swoimi doświadczeniami, bo mam właściwie sprzeczne informacje...

...mozna delikatnie sie podłożyć, ale bezprzesady :P

Gość chodząca encyklopedia
tutaj raczej się niczego nie dowiesz bo pewnie opinie będą również podzielone ile ludzi i problemów tyle opinii:), najbardziej rozsądne wydaje mi się działanie intuicyjne i obserowanie drugiej osoby, jak reaguje na coś tam, bo nikt nie jest taki sam i niestety nigdzie nie dadzą instrukcji obsługi drugiego człowieka:). Pozdrawiam

Gość u10
działać ale delikatnie żeby nie zabrać im tej przyjemności przecież to oni zdobywają niech się czują zdobywcami a my im w tym pomagajmy

Gość kultuturalna
Z pewnością opinie będą różne, ale może jakieś rady... cokolwiek:) Często czytam, że musimy działać, że nic samo nie spadnie drzewa, że możemy same wybierać sobie faceta. Ale dochodzę ostatnio do wniosku, że oni chyba nie lubią zbyt "aktywnych" dziewczyn. Jestem osobą dość otwartą i wydawało mi się, że lepiej po prostu pogadać na pewnym etapie niż czekać na jego krok, który może nie nastąpi... Nie cierpię stanu niepewności, kiedy właściwie nie wiadomo o co mu chodzi, ale daje sygnały, że jednak o coś na pewno... czy w takich sytuacjach lepiej po prostu czekać?

Możesz zadziałać, jak mu się nie spodobasz to najwyżej Cię oleje!

Gość Ju............................
Można zadziałać.:) Pierwszy krok warto zrobić, jeśli obiekt westchnień się do tego nie pali, ale całej przyjemności podrywania i zdobywania facetom odbierać nie można.

Gość u10
ponoć zdobywane lepiej smakują

Gość u10
problem bo masz kogoś na oku

Gość kultuturalna
Czyli jakieś gadki-szmatki, ale lepiej poczekać na jego kroki? Miałam też taką sytuację, że facet zrobił pierwszy krok i potem było długo takiej właśnie luźnej znajomości, po czym chłopak zupełnie zmienił nastawienie. I wtedy właśnie zaczęłam się zastanawiać, czy aby z mojej strony za dużo nie wyszło, ale to chyba bez sensu myślenie, skoro on sam był taki niezdecydowany?

Gość mi zawsze w 100 procentach
sprawdzała sie metoda - spojrzenie i usmiech. jesli mi sie facet podobał, to własnie w taki sposób zwracałam jego uwagę. po prostu bezczelnie sie gapiłam, az takiego faceta onieśmielałam. raz zobaczyłam na uczelni super przystojnego faceta, czekał na winde a ja sie patrzyłam non stop na niego, uśmiechałam do tego , on to widział bo ja tego nie ukrywałam. i sprawdziło sie. kiedy wracał podszedł do mnie i zaczął rozmowe :) natomiast jestem przeciwniczką bezpośredniego startowania do facetów. zalezy tez czy to znajomy z którym mamy kontakt to jeszcze, ale nigdy do obcego faceta. facetowi wystarczy wyraźny sygnał ze sie nam spodobał, jesli bedzie zainteresowany i bystry to sam zacznie działać. u mnie zawsze działało.

Gość u10
musisz wiedzieć że faceci oceniają nas jako nachalne gdy zbyt mocno do nich startujemy więc delikatność i umiar

Gość MC Modex
Ja (facet) lubię gdy kobiety łapią kontakt wzrokowy i się uśmiechają. Jest to chyba najlepsza metoda. Często łapią długie kontakty wzrokowe, ale nie zawsze jestem pewny jak go potraktować, więc uśmieszek nie zaszkodzi. "musisz wiedzieć że faceci oceniają nas jako nachalne gdy zbyt mocno do nich startujemy więc delikatność i umiar " - Faktycznie tak jest, ale często brak nam odwagi, żeby zrobić pierwszy krok.

Gość kultuturalna
no właśnie- brak odwagi, by zrobić pierwszy krok, ale gdy dziewczyna go zrobi, to nie zawsze jest to mile widziane.