Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagazyk ...

bagaz podreczny w WIZZAIR ...

Polecane posty

Gość bagazyk ...

Tak czytam na stronie i pisze tam, ze nie mozna przewozic plynow ... a jak to jest z zarciem, papierosami sprzetem elektrycznym np. golarka :P Mozna przewozic ;/ Bo kurcze bagaz podreczny mam prawie pusty - wszystko w rejestrowanym ... a wiadomo jedzenie najwiecej wazy ;/ Pomozcie :)

Gość i ktos pomoze

Gość bagazyk ...
czyli moge np. przewiez szynke :) bo babciadaje mi swojska z ostatnio bitej swini :P no i kawusie mielona :)

Gość dziekuje bardzo
amaleta 🌻 dziekuje :) No to sie luzniej zrobi w rejestrowanym i wiecej ciuchow wezme :)

Gość bagazyk ...
czyli nie mozna ;/;/;/

Gość tova123
podnosze ten temat bo tez mnie bardzo interesuje.... czyli własciwie co w tym podręcznym można mieć? a czy oprócz niego można jeszcze np.mieć torebkę ? albo laptopa, albo aparat fotograficzny itp...

Gość poranna kawa z mlekiem
zawsze mam ze soba bagaz i laptopa do tego aparat albo cos jeszcze. Jednak nie polecam zabierania zywnosci do podrecznego. Znajoma ktora ze mna wiedziala wszystko musiala zostawic, wszystko zalezy od szczescia, dlatego radzilabym do podrecznego wkladac ciuchy

Gość tova123
kawo... dzięki za informacje... a ja właśnie myślałam, że do tego podręcznego wezmę jakieś jedzonko... właściwie, co im jedzenie przeszkadza ? przeciez to do diabła nie jest niebezpieczne :) a chcę zabrać trochę pomidorów........przeciez w tamtym bagażu mi się pogniotą do diabła