Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do kobiet

Pytanie do kobiet!! Udawanie orgazmu!!!

Polecane posty

Wiadomo, że jak jest prawdziwy orgazm to kobieta ma skurcze pochwy. Czy jak udajecie orgazmy (o ile to robicie / robilyscie kiedys), to robicie też te skurcze?

Gość 656565
jak wycwiczysz to skurcze mozesz slicznie udawac ;)

jestem kobietą, i tak pytam bo nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie nam udawać ... :P

Gość u10
myślisz że twoja udaje

bardzo mądra rada, ale jak się kogoś np. kocha, i jak ten ktoś się stara bardzo i nie chce się mu sprawić przykrości?

Gość lelelewelek
Mój tam nie zwraca uwagi na żadne skurcze :D Jak udaję to nie robię żadnych skurczy a on i tak wierzy że to naprawdę :D

...z tym probowaniem nie ranic to jest tak, ze rani sie wszystkich wlaczajac siebie. Niestety prawda jest brutalna, z jakims facetem szczytowanie bedzie niemalze samoistne, a z innym wcale i nie wiem dlaczego, ale chyba tak jest. Kochac... slowo sie zdewaluowalo niestety, z tym kochanym nie powinno byc problemu. Nie jestem seksuologiem, zycze jak najlepiej.

lelelewelek jak dlugo tak wytrzymujesz?

Gość golgobotana
A orgazm zewnętrzny jest inny od tego w środku, prawda? Bo ja mam ten zewnętrzny, a kiedy kochamy się normalnie to czuję takie niekończące się uczucie przyjemności, przez którę tracę oddech, zaciskam palce.. ale ono się nie kończy.. czasem w trakcie, gdy mój facet się zatrzyma, ale jest w środku, to czuję te skurcze ;) Zaczynałam od łechtaczkowego - w nim jest taki BUM i potem rozluźnienie. A przy tym drugim tego nie miałam. To miałam orgazm, czy nie? :D

hm, ciężko powiedzieć, nigdy nie miałam :P

Gość dfgsdf
tak, skurcze pochwy można udawać

Gość lelelewelek
Wiesz, ja rzadko mam orgazm. Więc udaję często :D

Gość lelelewelek
Prowokator ale to nie moja wina, że orgazm mam rzadko :P Nie wiem dlaczego tak jest, a zapewniam Cię że mojego faceta bardzo kocham i nie chcę żeby myślał, że to jego wina. Zwłaszcza, że naprawdę mi z nim cudownie nawet bez tego orgazmu

Gość dddldlld
Głupota i naiwność facetów obezwładnia. Wystarczy trochę pojęczeć i och och ta, a każdy męski matoł sądzi, że to orgazm i jaki to z niego kochanek. Może skurcze można udawać, ale potrafi to niewiele kobiet. Znakomita większość udaje bez.

Gość Jestem kobietą i daje słowo że
Potrafiłąbym rozpozanć BEZ PUDłA czy jakakolwiek inna kobieta udaje, jeśli facet daje sie oszukiwać to znaczy że jest niedoświadczony i że nie obchodzi go tak naprawde ta sprawa. Oszukiwani faceci na to zasługują, bo gdyby chciali toby się zorientowali. Mogę tylko podpowiedzieć że jeśli nie udaje to po pierwsze widać zmęczenie od razu PO, jest także wiele innych istotnych symptomów i wszystkie trzeba zauważyć.

Gość pirania666
szczerze mówiąc.. ja nigdy nie musiałam udawać orgazmu ,choć jestem w dość młodym wieku i miałam niewielu partnerów.-jeśli coś mi się nie podoba, to daję do zrozumienia (ewentualnie podsówam sposób, czym to zastąpić). jeśli mi się podoba -tym bardziej to pokazuję. ale dziewczyny -UDAWANIE SIE NIE OPŁACA. wydaje Wam się, że robicie to dla Niego? błąd.. bo on stara się dla was i chciałby, żebyście czerpały z tego przyjemność. poza tym, kiedy udajecie, on myśli, że naprawdę wam dobrze, że wszystko jest ok, więc marne szanse, że cokolwiek może się zmienić w tym stanie rzeczy. zamiast jęczeć i krzyczeć w niebogłosy a w myślach odliczać, kiedy to się skończy -zajmijcie się swoim ciałem. najlepiej samej odkryć, co nas podnieca, albo dać pole do popisu swojemu partnerowi.. bawcie się, nie czekajcie tylko na orgazm -metodą prób i błędów dojdziecie do tego, jak się kochać, aby obojgu było przyjemnie. dla mnie wzajemne zaufanie, odkrywanie siebie, i chęć dawanie przyjemności bliskiej osobie a także zaspokajania jej potrzeb to podstawy udanego życia seksualnego :)

Gość zwykla-polka
udawanie orgazmu? jestem w tym mistrzynią! Jednak bardzo żałuję, że tak włwśnie odbywa się to od lat! bardzo ale to bardzo kocham męza, lubie seks, mam ogromna potrzebę bliskości ciał itp., jednak. orgazm z mężem miałam w życiu ... no może kilka razy zaledwie. Załuję że go okłamywałam bo... nigdy nie miał żadnego impulsu by się zmienić! Seks był zawsze i jest nadal z mojej inicjatywy! Myślę że gdybym nie udawała to-- nie byłoby go wcale!!!!!!!!!!!!! tak, tak! I takie są przypadki! Ponieważ go bardzo kocham i pragne tej bliskoci więc to udawanie jest moją nagrodą dla niego za ...starania! Niestey zwolniłam go z obowiązku pracy nad sobą, z poszukiwania czegoś nowego to ja zawsze szukałam mając nadzieję że moze coś się porawi? on uważał to za fanaberie!

Gość skurczy nie da się udawac
bo je tworzą mięsnie macicy. Zresztą facet nawet ich nie czuje w środku. Oni głównie patrza na Twe zachowanie. Jeśli jęczysz, mocno oddychasz to się wogóle nie kapnie, że udajesz. Mam to szczęście, że przeżywam oba rodzaje orgazmów i nie muszę przed moim narzeczonym niczego udawać :)

Gość Obudzona
Udawanie orgazmu to najstraszliwsza ślepa uliczka, w jaką można się władować. Piszecie, że kochacie faceta, on się stara, więc udajecie. Wiem co to znaczy, sama tak robiłam. Ale jedyne, do czego można dojść w tej sytuacji to przyzwyczajenie go do robienia tego, co nie daje Ci przyjemności. A przecież skoro on kocha Ciebie, chce Cię na prawdę zaspokoić, a nie wierzyć w kłamstwa. Zamiast pisać takie głupoty, po prostu poczytajcie kilka mądrych artykułów i zacznijcie pracować na własny orgazm. Jeśli nie chcecie, facetom nie trzeba nawet tego tłumaczyć. Chyba każdy facet lubi, kiedy kobieta wychodzi z inicjatywą i np. zaproponuje jakąś nową pozycję? Szukajcie metody na siebie, wcinajcie żeńszeń na libido, wciskajcie się w koronkową bieliznę (daje dużo wiary w siebie) i przekonajcie faceta do porządnej gry wstępnej. Im dłużej udajemy orgazm, tym trudniej o tym mówić. Taka jestem mądra, bo właśnie ocknęłam się i zaczęłam rozumieć w jaki ślepy zaułek brnę. Trudno będzie powiedzieć mu, że nie byłam do końca szczera, że jest mi cudownie, ale nigdy aż tak, jak wiem, że mogłoby być. Ale wiem, że warto, bo jeśli nam się uda, będziemy bliżej, niż kiedykolwiek :) Życzcie mi powodzenia ;)

Gość faciofacio
mam pytanie do kobiet-czy powiedziałybyscie temu ukochanemu w jakiejs sytuacji intymnej ze udajecie orgazmy? jak myslicie jakby ten facet to odebral?

Gość bvbjkl;k
bożż co to udawanie?Nie rozumiem nie udaje :)

Gość alez da się udawac skurcze
cwicz mięsnie Kegla,wtedy mozesz i się wić i wyć i wykonac skurcze ale po co?to jest dobre pytanie?komu to kłamstwo pomoze? i gdzie zaprowadzi?nigdzie.

Gość wer5t6y7u8iuytrew
w jakim celu :D