Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do kobiet

Pytanie do kobiet!! Udawanie orgazmu!!!

Polecane posty

Gość gość
Nigdy nie udawałam orgazmu. I nie wiem po co kobiety to robią????

Gość gość
też nie udawałam !

Gość sztajmes
Jesteście wszystkie głupie cii.py po kiego udawać a niech facet się postara i naprawdę was doprowadzi a nie po najmniejszej linii oporu. Szczerze to każda dziewczynę czy kobietę da się doprowadzić do orgazmu chyba ze nie ma czucia w c*******, jakieś uszkodzenie nerwów albo co. Ale tak to każda się da.

Gość gość
Ja udaję od jakiegoś czasu, bo biorę leki, które sprawiają, że osiągniecie orgazmu jest bardzo trudne. Nie znaczy to, że nie mam przyjemności z seksu. Mam i to bardzo dużą, ale o orgazm strasznie trudno.

Gość gość
Kobiety udajac orgazmy robia krzywde sobie i mezczyzna. Sobie bo mezczyzna nie moze sie poprawic by bylo jej na prawde dobrze a mezczyznom bo nie moga byc lepsi w lozku i ucza sie z bledami

Gość Gozno
Ja mam sposob, kiedys sie przejmowalem teraz juz nie,******* i mam orgazm. Co mnie obchodzi czy ona ma czy nie. Widocznie kobiety nie maja miec i tyle, zakladam ze zadna niema, prosty test z pytaniem tuz po orgazmie technika czytania mimiki i microskurczy. Najlepiej poznacz mimikę w sytuacjach w ktorych bedziemy pewni ze sklamie. Narazie wychodzi na to ze bardzo zadko maja orgazm, wiec zmienilem strategie.

Gość gość
A ja prawie zawsze udaje orgazm. Zazdroszcze wam ze macie tak latwo. Mam dobrego meza i po co go ranic???

Gość gość
Kiedyś mnie przyjaciółki ostrzegały zobaczysz ,zobaczysz przyjdzie taki czas ze będzie sucho i wtedy to już nie będzie ochoty na sex.A u mnie bez zmian jak miałam ochotę to i mam a orgazm jest tylko w tedy gdy mamy stałego partnera.