Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owieckaaa

czy macie jakas przyjemnosc z robienia minetki albo palcowki dziewczynie?..

Polecane posty

Gość panna_sowa
Dla mnie wielka przyjemnoscia jest sprawiac drugiej kobiecie przyjemnosc :) niby maslo maslana ale chyba jest w tym sens?;) hehe nie mysl ttyle dziewczyno tylko czerp z tego przyjemnosc pozdrawiam

noooo okk...a co ze smakiem itp.... czy to jest przyjemne...? jakos mnie to zastanawia bo ja nie chce zeby on to robil tylko ze wzgledu na mnie...

Gość wykształciuszek ciuciu
następna tłusta :o :o

w sumie ja nie robie mu loda...nie ze sie brzyce czy cos ale nie potrafie sie przełamac...

Gość raf453
Powinien CIe rzucic, co to znacvzy " nie potrafie sie przelamać" :O

Seksu nalezy się nauczyć i nie polega ona na spuszczeniu sie czy orgazmie a na czerpaniu przyjemnosci z dawania drugiej osobie satysfakcji.Mnie bardzo podnieca gdy odczuwam że kobietę z ktora sie \"zabawiam\" odczuwa przyjemność i to okazuje mi.

to bardzo miłoo... hmm... moge sie przełamac ale sie boje jak juz pisałam kompromitacji..

Gość Ladoo
Jakiej kompromitacji? Penis to fajna zabawka jest w ustach kobiety. To wtedy Ty możesz zrobić z nim wszystko. Masz go w swoich ustach i mimo wszystko Ty jesteś PAnią sytuacji/.

tylko pamietaj że nie lezy się jak kłoda z rozchylonymi nogami podczas minetki a okazuje się facetowi podniecenie tym jak to robi dobrze a niezadowolenie gdy źle.

akurat ja nie potrafie lezec jak kłoda...coz jestem osoba bardzo wrazliwa na dotyk... zawsze gdy dochodzi do takiego czegos nastepnego dnia bardzo mnie kregoslup od wyginania boli... podobnie z wrazeniami dzwiekowymi... nie raz mnie poducha zakrywał bo byłam za głosnoo hehe ( a mama w pokoju obok) :P

to jesteś fantastczną dziewczyną dla normalnego faceta.Dobrze było by żebys w tym czasie bawiłe sie jego fiutem .Mamy wieksze doznania podczs tego

Gość kazda dziewczyna ma opory
na poczatku, nie jestes jedyna!!!! trzeba sie odwazyc, naprawde zrob to a przekonasz sie ze nie taki diabel straszny :)

Gość kazda dziewczyna ma opory
oj przestan...nic mu nie zrobisz!!!! nie pozbawiaj go tej przyjemnosci

Gość Ladoo
Mają rację. Powoli się przekonasz, musiz po prostu oswoić się z tym zwierzakiem. Co naprawdę nie jest proste, bo nie oszukujmy się dla nastolatki penis nie należy do "przedmiotów estetycznych", jest różowy i pomarszczony. Czyli beee, ale miłość i oddanie partnerowi pomoże Ci się przełamać. Mnie się udało i jesteśmy bardzo szczęśliwi w pozycji 69. Oj, ale mam kosmate myśli, a tu praca, praca, praca...

łooo dziekuje wam serdecznie...macie bardzo duzo racji, mam takie podejscie jak piszecie,, chce zyby było mu tez przyjemnie.. robie mu masaze, przygryzam, masuje caluje w wielu miejscach... jestem osoba w miare odwazna...dziekuje wam postaram to przemyslec i moze podczas nasepnego zblizenia cos z tego bedzie...

noo ok ale sprobowac zawsze warto jesli sie zawacham zostawie temat... ja wiem ze z czasem napewno mi to przyjdzie.. poprostu brak doswiadczenia... stres... niska samoocena ja wiem ze to wszystko wplywa na too... wiem ze jesli nic takiego nie zrobie to tak i tak nie zesuje to naszych relacji miedzy mna a chłopakiem .. wiec co moge zrobic zeby yło mu przyjemnie?

Gość nie martw się owco ja
mam tak samo, mimo że już dawno skończyłam 20 lat:O Kiedy miałam chłopaka, nie umiałam się nim "zająć", bo bałam się, że zrobię mu krzywdę, że coś będzie nie tak, że nie będę umiała. w ogóle starałam się go tam nie dotykać, żeby go nie drażnić, bo i tak cały czas chodził z erekcją:O Miałam potem ciągle wyrzuty sumienia, że jestem złą dziewczyną, że on przeze mnie pewnie czuje się źle i zupełnie zaczęłam unikać takich sytuacji, bo wydawały mi się żenujące i ja sobie się w takich sytuacjach wydawałam żenująca...

wiem bo pytała sie mi moja dziewczyna jak byłem podnecony czy mnie coś boli bo wygladam jak bym cierpiał Niektorzy faceci mają wyraz twarzy podczas dużego podniecenia jak by ich cos bolało co jest nieprawdą

noo czasami tez mam takie wrazenie: tez sie zawsze pytam czy cos sie stało.. jak sobie z Tym poradziłas?

Gość nie martw się owco ja
No ja sobie z tym nie poradziłam... Tzn. chłopak ze mną zerwał ( nie tylko z tego powodu, ale miało to duży wpływ) a ja jestem sama od lat.