Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owieckaaa

czy macie jakas przyjemnosc z robienia minetki albo palcowki dziewczynie?..

Polecane posty

Gość nie martw się owco ja
Z tym, że odnoszę wrażenie, owco, że Ty współżyjesz ze swoim chłopakiem, tzn. uprawiacie normalny seks, prawda?

ja mam 18 lat on ma 24 jestem nadal dziewica... kiedys mielismy juz taka sytuacje ze byłam dla niego jak na tac y...a on mi na to ze tego nie zrobimy teraz zeby mi udowodnic ze nie zalezy mu tylko na sexie... nie nie uprawialismy jeszce sexu.

żołedz jest wrażliwa na drapanie Skora po sciąganiu w dół może sie urwac z tyłu bo jest taka niteczka (więzadełko) i trzeba uważać jek sie mocno sciąga żeby nie naderwać ale to musiscie popatrzeć jak sie bawicie innej mozliwosci uszkodzenia faceta nia ma

no to trochę dziwne w wieku 24 lat facet ma podnieconą kobiete "na tacy" i nin nie robi On ma jakieś moralne hamulce Może chce czekać do slubu

owca ja też mam taki problem . niedawno miałam swój pierwszy raz ale długo przed nim chłopak robił mi minetkę i palcówkę a ja mu tylko ręcznie. wiem ze on by chciał ale nie umiem sie przełamać . kiedy jesteśmy blisko niekiedy mówi zebym Go tylko tam pocałowała nic więcej ale jakoś nie mogę

nie on poprostu chciał mi udowodnic ze nie zalezy mu na tym az tak bardzoo koles jest cholernie przystojny ale jeszce tego nie robił.. bo ma takie podejscie ze chce to zrobic z kobieta ktora kocha... nie chciał wczesniej zeszmacic zadnej tylko dlatego zeby zobaczyc jak to jest jest on bylym uczniem mojej mamy,, jest ulozny i ja mu naprawde ufam... ja wtedy miałam troche alkoholu w sobie i moze dlatego tez powiedział nie..

Kasiu on mi nic nie mowi ... powiedział ze sobie poczeka ze do niczego nie bedzie mnie zmuszał... podoba mi sie to podejscie

Gość smak cipeczki
a mnie zawsze ciekawil, jakie facet ma doznania podczas smakowania cipecz.ki, ale bardziej chodzi mi o wrazenia zwiazane z zapachem, smakiem... czy zawsze jest tak cudnie slodko? czy trafila wam sie kiedys kobieta, ktorej zapach, smak odrzucil bo to chyba podobnie jest jak ze smakiem spermy..? pytam,bo mam 18 lat, jestem dziewica i... lubie kiedy moj facet lize mnie, ale lubie tylko wtedy, kiedy wyjde prosto spod prysznica, bo mam wrazenie, ze np godzune pozniej juz z ta swiezoscia jest cos nie tak.... prosze doswiadczonych mezczyzn o odpowiedz:)

jeżeli byłaś po alkoholu to zachował się suuuuuper!!!!!! masz szczęście że chłopakowi zalezy na tym żeby był to wyjątkowy pierwszy raz bez pomocy alkoholu. super

No właśnie... Mój były chłopak też przeze mnie jest jeszcze prawiczkiem:( Najgorsze, ze on do tej pory nikogo nie ma, bo mówi, że nie chce nikogo oprócz mnie. Przez to mam jeszcze większe wyrzuty sumienia, że tak powiem: czuję że jestem złą kobieta. Że nie powinnam w ogóle być kobietą:O Nie nadaję się do tego.

smak cipeczki - ja również tak mam jak Ty , krępuję sie bo myśle ze nie jest tam świeżo i pachnąco i nie umiem sie zrelaksować

Faceci jak to jest z tym smakiem i zapachem ???????? powiedzmy ze po całym dniu , wieczorem kiedy nie ma czasu się wykąpać bo to już sie dzieje

przesadzasz....nie mozesz patrzec az tak bardzo na niegoo...jesli do siebie nie pasujecie, i jesli czujesz ze nie bylabys szczesliwa to po co masz sie z nim marnowac? noo własnie widocznie to nie ten jedyny dla Ciebie... On sobie kogos napewninnao znajdzie gada tak bo to jest facet...oni sa wzroowcami znajdzie innaa ale moze mu to zajac duzo czasu Kasiu: wiem o tym przeciesz to dla niego tez byłby pierwszy raz... ale byłam wtedy taka zła, miałam lajcik.. i luz psychiczny..a on mimo to nie zrobiłby mi tegoo.. jestem z nim od 4 miesiecy i wiem ze juz niedługo to zrobimy bo coraz wiecej sie akcjii dzieje

zapach cipki jest charakterystyczny i u dojrzałego faceta związany jest z erotyką Podobnie jak u was zapach spermy Poczatkujący moga miec pewne opory ale to mija z czasem jak seks jest satysfakcjonujący.Dla poczatkujacych dobrze jest wziąć wspoólna kapiel i nawzajem sie dokładnie tak umyć

Gość smak cipeczki
ja tez czekam na odpowiedz kiedys pojechalam z moim chlopakiem na spacer za miasto, lazilismy dobre 2h, potem korzystajac z urokow natury:P zaczelismy piescic sie, ja wyczulam,ze z go kutasek nie juz tak super smaczny, on nalegal, zebym dala mu cipeczke do wylizania, ale mnie zablokowalo, no nie potrafie... kurde krepuje mnie to, boje sie ze cos poczuje, jakis zapaszek, przeciez nasze cipeczki tez sie poca, wydzielaja rozne soczki... domyslam sie, ze wiele kobiet ma taki dylemat... a moze znacie jakies srodki,dezodoranty intymne warte polecenia?? chyba fiksuje przez to, ale jest tak cieplo i roznie z tym bywa...:(

ale jak to spontan i po całym dniu nie ma gdzie sie wykąpać to to już nie jest przyjemne i myslę ze jak facet po takim dniu tam zaglada i poczuje..........to i tak działa bo głupio coś powiedzieć i sie wycofac

noo własnie...wiecej facetów bo przeciesz my nic na ten temat nie mozemy stwierdzic.. tez tak mam pamietam jak pierwszy raz mi chlopak minetke strzelił... miałam dyskomfort..bo moze cos jest nie tak.. jak ja smakuje i wogole...mimo iz 4 h wczesniej sie kapałam..

Gość smak cipeczki
ja jeszcze mam jakas dziwna obsesje..:( zaraz po umyciu ma wrazenie, ze ona dalej ma jakis dziwny zapach (tak, tak, wkladam paluszki i wacham, ale wszystkie tak robimy:P) najgorsze jest to, ze ja nigdy jeszcze nie bylam zadowolona z mojego zapachu, moze to przewrazliwienie, ale tak wlasnie mam...

Gość smak cipeczki
mam wrazenie* przepraszam za literowki

ja tez nie jestem zadowolona z zapachu zaraz jak wychodzę z wanny. sekund 5 i juz jakoś tak dziwnie pachnie

Gość smak cipeczki
no wlasnie Kasiu... panowie co czujecie? dobrze, ze nie tylko ja mam takiech schizy z tym zwiazane;)

moja mnie zawszeostrzba że sie myła kilka godz temu a jak facet doswiadczony i podniecony to naprawdę nie zwraca na takie szczegóły Chodzi żeby kobieta była zaspokojona seskualnie a to czasami występuje spontanicznie

Ja nie wkładam sobie palców i ich nie wącham, nie sądzę, żeby wewnątrz pochwa pachniała inaczej niż cipka. Ale oczywiście czasami pakuję sobie ręce w majtki (w celach wiadomych:classic_cool:) i potem nie czuję, żeby jakoś śmierdziały, mi sie ten zapach podoba. Nie mówię oczywiście o tym, jak sie ktoś nie myje dobę, ale po kilku godzinach nie jest źle, bez przesady... Zresztą jak czujecie się źle, to chyba możecie iśc się umyć, nie wiem, czy to zdziwi jakiegokolwiek faceta...

Gość Torrreadorrr
Nudna jesteś. Po 100 razy zadajesz to samo pytanie :/

Gość Ja uwielbiam tez
robic minetke mojej słodkiej pachnącej żonce do tego stopnia że sie uzależniłem od tego , w naszym pozyciu juz nie ma sexu bez wstepnej minetki hehe

to normalne że jak kobieta osiąga orgazm podczas minetki to każdy kochający facet robi to bo jest to dla niego przyjemne nawet nie zwraca uwagi na to że nie myła sie (nie było okazji ) 24 godz.Niezliczone razy robiłem mojej dziewczynie minetke po całym dniu bo akurat naszłą jej ochota na seks gdy szlismy sobie np. przez las .