Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owieckaaa

czy macie jakas przyjemnosc z robienia minetki albo palcowki dziewczynie?..

Polecane posty

Gość odbijam pileczke
w sumie zadna

ja tam nie mam az takiego strasznego wrazenia ze jestem hmm....nieswieza... noo ale poprostu ze Wam facetom sie to podoba to naprawde fajne... hmm....a tak pozatym to przeciesz chyba jakis sluz jest wydzielany i to wam ne przeszkadza?,,...

sluz`swiadczy o stopniu podniecenia kobiety podobnie jak sztywność penisa dla kobiety Tylko jakieś prawiczki moga być zdegustowane sluzem z pochwy a zreszta jest bezsmaku w przeciwienstwie do spermy

hmm...dobrze wiedziec bo jakos sama nie mam zamiaru sprawdzac.... jest bez smaku a co z zapachem? przeciesz to jest chyba geste co nie?

czyli moge mu normalnie na to pozwalac...? z\awsze gdy tylko tego chce? bo w sumie nie zawsze sie zgadzam..

nigdy nie rób niczego co ciebie nie podnieca i nie chcesz tego. Jak wiem moja zawsze mi pozwala bo to lubi poprostu.Zupelnie do głowy nam to nie przychodzi zastanawiac sie nad tym że jest tam za mokra czy za sucha

Gość ktoś ważny
myslałem ,że tak się wychowaliśćie, że jasne jest dla was ,że zawsze trzeba się umyć...

ja dopiero zaczynam wiec chyba mnie musisz zrozumiec... dla mnie to jest zajebiscie przyjemnee...ale czy aby zawsze dla niegoo.. nie mam tej pewnosci... zrobiłbys to wbrew sobie?

noo ja sie myke i to czestoo...nie ze tak bardzo sie "brudze" ale dbam bardzoo o higiene tamtych miejsc..

Gość ktoś ważny
ja też bardzo dbam o chigienę chyba, że potanczę w lokalach w całym mieście, to wtedy nadrabiam braki i powoli się ze wszystkiego wylizuję

Gość Espania olllleeee
wszystkie ... ;-)

jestem jeszce dziewica on mi moze na maksa włozyc 2 palce...boje sie ze bede dla niego za ciasna;/ coo mam myslec? wszystkie nie chceiałabym

noo wiem bo on mi to palcami przebił,...nawet wiem kiedy...bolalo troche... ale czy to swiadczy ze jesli dojdzie do stosunku to nie bedzie bolało? czy nie bede za ciasna?

Gość Dj__Penny_Polska
na swoim przykladzie: mnie to bardzo podnieca gdy kobieta jest mokra, bo: *wiem ze ja krece *wiem ze dobrze ja rozgrzewam *uwielbiam jej smak *bardzo mnie to wszystko podnieca *moge sie bawic jej sliczna cipka choc moja na poczatku chciala by tylko bawic sie jej lechtaczka. Po jakims czasie pogadalem dlaczego tylka ja? Ona powidziala, ze wstydzi sie tego ze jest tak mokra.... wytlumaczylem jej co i jak i teraz widac nei wstydzi sie tylko czerpie przyjemnosc!

Gość Dj__Penny_Polska
mozesz, ale masz wiele mozliwosci! chocby odpowiednia pozycja, zabawa paluszkami i rozluznianie miesni

Gość Dj__Penny_Polska
tak z poduszka, zauwazylem tez ze latwo jest z boku jak lezy na mnie, plecami, bo wtedy sama moze sie poruszac i jesli boli sama sobie ustawi wszystko:) najwazniejsze to by byla bardzo mokra - to polowa sukcesu ja np. najpierw bawie sie jezykiem, pozniej paluszkiem, a na koncu nim masuje i dotykam cipke.. zawsze to pomaga!