Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tetlejkaa

RARUNKU !! WYSZSEDL ZA JASNY BLOND.

Polecane posty

Hej wszystkim. Wczoraj farbowałam wlos u fryzjer.Fryzjerka farbowała mi rozjasniaczem.I niestety wyszly za jasne i to bardzo ! Chce je jakos przyciemnic ale neiwiem jak ??? Bo tego chyba sie nie da zmyc ?? Taki rozjasniacz sie troche wyplukuje staje sie naturalny ??? z gory dzieki za odpowiedz ;)

Gość blackcat
rozjaśniacz sie nie zmyje :o Najwyzej kolor farby może sie wypłukać ale samo rozjaśnienie wtedy żółknie :O Odczekaj troche aby włosów nie przemeczac i spróbuj może jakiś szampon zastosowac (koloryzujący) :o

Gość ja Ci proponuje...
jesli masz mocne wlosy to zrob farba,ja bym akurat tak zrobila,ale ja mam mocne wlosy,jesli uwazasz ze Twoje to zniosa to zafrabuj,wiem jak to wkurza miec na glowie nie to co sie chcialo,niestety rozjkasniacz sie nie zmyje,a jesli jestes niezadowolona to wroc dop fryzjerki i powiedz jej to,powinna Ci za darmo poprawic,tak przynajmniej robia w duzych salonach,czesto dziewczyny wstydza sie powidzeice ze sa nie zadowolone ale prawda jest taka ze mamy prawo do tego jako kilient,a fryzjer powinien nam pomoc naprawic swoj blad,tak zebysmy byly zadowlone:)

To ja zrobie sobie farba ;) a z takiego bardzo jasne blondu uda mi sie zrobic delikatny jasny blond ??

Gość flfllflflflfamma
Z jasnego zawsze się da na ciemniejszy.

Gość a ja Ci proponuje...
no pokaz czekamy,ale nie martw sie jak masz bradzo rozjasnione to ci na nich kazdy kolor wyjdzie:)

Gość ja Ci proponuje...
zaden problem,wyjdzie Ci na pewno,powodzenia:)

Gość miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ej ale ten kolorek jest super, zostaw jest naprawdę OK

Mi sie nie podoba ;/;/ Tylko te wlosy byly rozjasniane rozjasniaczem u fryzjerki wczoraj to tez wyjdzie ??

Gość atlantica23
ul faktycznie , prawie biale sa, za fajnie takie wlosy nie wygladaja. a czy fryzjera wiedziala jaki kolor chcesz uzyskac? ja po rozjasnianiu troche balabym sie sama kombinowac teraz z wlosami. a ten ktory chcesz uzyskac sliczny jest. tylko raczej radzilabym ci zafarbowac jakas profesjonalna farba a nie ta garnier bo niewiadomo co wyjdzie

Gość atlantica23
wiec jak najbardziej masz isc prawo do niej z tym aby zrobila ci taki kolor jaki mial byc, i nie powinnas nic za to placic. odwagi:)

Gość atlantica23
jak wolisz, tylko zeby zielonkawy kolor ci nie wyszedl. moja kumpele cos takiego spotkalo, ale ona to wogole miala dziwne wlosy:P

Gość miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tetlejka jaka ty głupia jesteś, zobaczysz jak ci włosy beda garsciami wyłazic to dopiero bedzie płacz...głupie to jak but...albo do fryzjera leć albo nic z nimi nie rób

z takimi rozjasnianymi to tez nigdy nic nie wiadomo, ja chciałam mleczną czekolade a wyszedł rudy :D

Gość atlantica23
idz do fryzjera, dobrze ci radzimy. a i po takich zabiegach powinno sie zainwestowac w regeneracje wlosow

Gość a ja tam
kocham jasny blond;d

Gość ja bym radzila
zrobic sobie jakas dobra farba (ja ze swojego doswiadczenia polecam loreala- preference ewentualnie feria) tylko pamietaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na tak rozjasnionych wlosach odcien bedzie wychodzil ciemniejszy i intensywniejszy niz na opakowaniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wez to pod uwage !! pod warunkiem ze jednak nie dasz sie namowic na "reklamacje" u fryzjerki

a ja bym na twoim miejscu poszla do fryzjera, dorobiłaby Ci delikatne ciemniejsze pasemka (nie chodzi mi o jakiegos wieśniackiego borsuka)... i byłby git :D a tak to może Cię czekać wieeelkiee rozczarowanie... ;) A co do Twojego blond- faktycznie za jasny :O Ale powiem Ci- że ja zawsze po farbowaniu mam też taki jasny blond (nie AŻ taki jak Ty) i po paru myciach robi mi się już ''normalny'' ładny odcień...

ale to rozjasniacz on sie nie wyplucze ;/ a mozna u fryzjera przyciemnic czyms włosy ?? Bo pasemek nie chce