Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaspana

przetłumaczcie mi sen prosze

Polecane posty

Gość zaspana

śniła mi sie smierc dziecka nie mojego szwagierki widziałam jej białą trumienke i te dziecko w czasie pogrzebu ale ona sie ruszała i miała rumieńce czułam ze to sen a nie mogłam sie obudzić co to może znaczyć

Gość Mikado...
Nie martw się, pewnie nie dawno w jakiś sposób myślałaś o tym dziecku, albo o szwagierce. Może się widziałyście. To tylko podświadomość, sny nie powinny się sprawdzać. A tym bardziej oznaczać konkretnej rzeczy.

Gość zaspana
widzimy sie codziennie bo mieszkamy obok siebie niezbyt sie lubimy ale dziewczynka jest super i taka przylepa jeszcze nie moge dojśc do siebie po tym śnie

Gość Mikado..
I to jest odpowiedź. Nie musisz się bać. Mi w ciągu każdego tygodnia śni się że umieram. Że mnie mordują, albo jestem chora. Albo śnią mi się zmarli. Albo poooootwooooory! A ja potworów bardzo się boję, szcze gólnie tych ludzkich. Sen jest tylko snem. O dzisiejszym już nie myśl a przestanie Cię dręczyć:]

Gość makówkaaa
a mi sie kiedys snilo, ze baralam slub, szlam juz do oltarza i nagle zobaczylam ze do bialej sukienki mam zalozone czrne buty.. dziwny sen..

Gość zaspana
dzieki za pomoc i tę stronke dowiedziałam się mniej więcej co mógł oznaczac mój sen. śmierc to zmiany a dziecko to strach przed macierzyństwem to by się zgadzało bo spóznił mi sie pare dni okres i już zaczynałam się bac mam już jedno dziecko a na drugie nie jestem jeszcze gotowa