Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gygia

CZY KTORAS Z WAS MAZ ZOSTAWIL DLA LADNIEJSZEJ SZCZUPLEJSZEJ KOBIETY

Polecane posty

Gość gygia

wczoraj odszedl ode mnie do swojej kochanki,12lat razem spedzonych,tyle planow a on odszedł:( powiedzial,ze od jakiegoś czasu sex ze mna mu nie sprawiałprzyjemnosci bo przytyłam:(zawsze byłam szczupła ale mam stresujaca prace i zaczelam zajdac ztresy:(waże yterqaz 60kilo i mam 162cm wzrostu jest mi smutno bardzo:(jego kochanka to kobieta z klasa,szczupla,chodzi na silownie:(rany nienawidze siebie

jego nienawidź! dupek i tyle. idź na zakupy, do fryzjera, popraw sobie humor... nie by6ł wart zainteresowania Twojego, skoro takie kryterium Cię przekreśliło w jego oczach.. P.S. wcale gruba nie jesteś, weź no przestań

Gość arnold boczek
"idź na zakupy, do fryzjera, popraw sobie humor..." taaaa ciekawie dlaczego zaczyncie dbac kiedy juz nas nie ma prz Was niestety jestes klasycznym przykladem obudzenia sie z reka w nocniku

arnoldzie boczku - spadaj :P pięknisu taa, ciekawe, czy on dbał o siebie!!? też dopiero jak poznał tamtą... Kobiety są za bardzo wyrozumiałe.

Gość w mysl tego rzucamy mezów
gdy zaczna łysiec. nawiasem mówiac, znam takich,( wiem o dwóch) co zostawiali szczuplejsze zony dla grubszych.

moim zdaniem zwalać winę na wygląd to zwykłe urpaszczanie sprawy... gruba czy chuda nie ma znaczenia - jest nowa i chociażby dlatego lepsza;) może dlatego ze nie byłam w takiej sytuacji myślę że wolę żeby mnie zostawił niż trwał przy mnie nieszczęśliwy i obwiniał mnie za wszelkie nieszczęścia tego świata i uważał że przeze mnie zmarnował życie

Gość El Mariachi
A na co ty liczysz? Jakie to typowe - wychodzi za mąż i automatycznie przestaje dbać o siebe bo myśli, że już nie musi... W sumie się facetowi nie dziwie, też lubie takie dorodne dwudziestki od rozlazłych stetryczałych starszych pań po trzydziestce :o

Gość Babinka Hoplaminka
A tego wieprze zostawi ona po czasie , kiedy zobacyz, ze jest juz łysy, głupi, stary i do bani. Ty znajdziesz faceta na glanz i mu bedzie łyso. Pozdrawiam :)

Gość El Mariachi
Taaaaaa :D Tak sie pocieszajcie :D A prawda jest taka, że byleby gościu miał tylko troszke więcej kasy niż szary Kowalski, to ZAWSZE znajdzie sobie młodą dupencje do dymania :classic_cool: Coś, co jest niewykonalne dla starszych pan, My, Panowie, mamy na wyciągnięcie ręki ;)

Gość Babinka Hoplaminka
A, każdy starzejacy dziad uważa, że stac go na pieknisie, tylko czy ta pieknisia zechce byc z wieprydełkiem po latach. Nie mówię że wszyscy łysi sa do bani, ale do bani sa tylko tacy, którym sie wydaje, że sa do podbicia......palanty i wieprze!!!!!!!!!

Gość Babinka Hoplaminka
Kiedy zaczna im nad uchem pierdziec, bekac , jęczeć, to młoda , ale juz wyliniała lasencja pusci go kantem i ujdzie gdzie pieprz nie rośnie, oj sory qwieprz nie rosnie.

Gość El Mariachi
Może i palanty, może i wieprze, ale prawda jest taka, ze wystarczy pomachać ładnie banknotem i nóżki rozkładają się jak na hasło ;)

Gość Babinka Hoplaminka
Wieprze, wcale nie musicie uwazać sie za lepszych! Bo to Wy jestescie wyliniali i do bani. :P

wystarczy pomachać Wam piersiami, a portfel sam się rozkłada :P

Gość jak widzisz mozna
waże yterqaz 60kilo i mam 162cm wzrostu jest mi smutno bardzo jego kochanka to kobieta z klasa,szczupla,chodzi na silownie co za durna prowokacja, a wy sie dajecie nabierac!!! 60kg i 162 cm - to niby gruba??!! posralo was?

Gość Babinka Hoplaminka
I żaden banknot wcale was nie umizdrzy,jestesci głupi!!!

Gość pomarzyc...
Ja tam bym sie cieszyla jakby moj mnie zostawil - nioech bedzie nawet dla mlodszej, szczuplejszej, ladniejszej itp kazdy zreszta ma swoje kryteria. Moze do tego byc jeszcze bogata. Tylko czy taka by jego chciala?

Gość El Mariachi
Rzeczywistosci nie zaprzeczysz, choćbys nie wiem jak sie zapierała :)

Gość Babinka Hoplaminka
Głupie capy, którzy poniewieraja kobietami, nie damy sie baby, mamy honor!!!!!!!!

Gość Babinka Hoplaminka
A te głupawe młode nic nie znaczace próznidełka i tak sie w koncu wyeksploatuja i będa do bani. Koniec.kropka.

Gość do el Mariachi
Biedaku, wy nie rozumiecie tego,ze nam nie zalezy wylacznie na dymaniu, bo przedymane mozemy byc zawsze, nawet staruszki gwalcą. Co za satysfakcja miec mloda d...za pieniądze?

Gość El Mariachi
>>> Głupie capy, którzy poniewieraja kobietami, nie damy sie baby, mamy honor Buhahahahahah :D :D :D Az mi was szkoda :o

Gość Babinka Hoplaminka
P.s. ciekawe czy wieprze sie nie rozczaruja, i nie odkryja w tych niby nienagannych młodych głupawkach , ze jednak maja mankamenty, tylko je skrzetnie ukrywały, w szczegóły nie wchodze. :)

Gość Babinka Hoplaminka
Precz z capami, niech zyje honor!

Gość El Mariachi
Zrozumcie proste istotny, jesteście nam potrzebne tylko i wyłącznie do seksu :) Jak wy nas przestajecie kręcić, to zmieniamy na młodszy model.... Jak młodszy przestaje odpowiadać, to zmieniamy na jeszcze inny, pełna dowolnośc :)

Gość Babinka Hoplaminka
To jest apel, albo manifa, jak zwał tak zwał.

Gość El Mariachi
Połączenie słów kobieta i honor to oksymoron :o

el mariachi dobrze ze ty zawsze bedziesz mlody:P naprawde gratuluje ci a dwa wiem ze starasz sie dorownac npp jackowi ale te twoje prowokacyjne wypowiedzi sa naprawde marne postarajs ie bardziej:P cienki jestes:P