Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwiaxxx

Gęsta, biała wydzielina i swędzenie w pochwie.

Polecane posty

Gość Ewelinda9876
Ja miałam podobne objawy, wydzielina taka serowata o nieprzyjemnym zapachu, przy tym swędzenie jak cholera. Byłam u ginekologa, dostałam clotrimazolum i jakieś tabletki dopochwowe, lekarz powiedział,że to drożdżyca,a że często biorę antybiotyki,to mogło być od tego :)

Gość Krysia4365836534579
A to Kamil zrobił Ci tę palcówkę?

yyy jaki Kamil? o co chodzi? Wiem widziałam tą dziewczyne na nk o takim samym imieniu i nazwisku ale to nie ja...wogóle znamy się?

Gość Krysia4365836534579
Hmm, jaki Kamil? To chyba Ty wiesz najlepiej. Ale nie ważne, kto Ci robił palcówkę, ważne,czy miał czyste ręce,świeżo umyte...

Gość julisaxxx
a tak wogóle to my się znamy? yyy znam może jednego Kamila ale nie utrzymuje z nim kontaktu zabardzo więc nie wiem o co dokładnie Ci chodzi...Ale jeśli chodiz o ręce to raczej tak,napewno.

Gość joanna sikorska
włóż sobie czosnek do pochwy na noc, to podobno pomaga

Gość Krysia4365836534579
I co, dobrze już jest???

hmm... to znaczy przejść mi nie przeszło do końca ale mam już mniej, bo smaruje maścią,,clotrimazolum'' i widze, że mi pomaga więc mam nadzieje, że bedzie dobrze:)

Ej dziewczyny...! Ja znowu mam to samo...:( po jakimś czasie wtedy mi przeszło bo smarowałam tą maścią, a teraz mam od nowa:( co mam zrobić? julisiaxxx-bo zmienilam login-zapomnialam hasła

Gość elefantka
Idź do ginekologa! Tylko on dokładnie Cię zbada,zrobi wymaz i zastosuje odpowiednie leczenie. Nie wahaj się i nie szukaj półśrodków ani pseudo rad na forum. Chyba zależy Ci na zdrowiu a kiedyś na byciu mamą... Zobaczysz, że po pierwszej wizycie u lekarza będziesz myślała już zupełnie inaczej. Nie ma co się bać! Głowa do góry i zapisuj się do jakiegoś lekarza! Przenoszone infekcje mogą stać się kiedyś prawdziwym utrapieniem- nadżerka, bezpłodność, nowotwór.. Nie ma nad czym się zastanawiać. Swoją drogą, to smutne że wstydzisz się iść z tym problemem do mamy. Powinna ona być Twoim oparciem a nie kimś kogo należy się bać czy wstydzić..

Mówiłam mamie i wlaśnie za pierwszym razem jak mialam, to mi kazala tą maścią sie smarować. Teraz znowu mam ale boje się iść do lekarza, bo jaka moze byc tego przyczyna?:(