Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladnie ma byc

pomozcie mi wybrac kolor scian...

Polecane posty

Gość ladnie ma byc

mam takie meble http://www.meble-brw.com.pl/index.php?cPath=169_459 zielone musze pomalowac sicany ale ine mam pomyslu na kolor :(( do tej pory mialam ROZOWE :D i bardzo je lubie :P ale najwyzszy czas na kolejne malowanie.. macie jakis pomysl? moze byc tez fajna tapeta.. albo kilka kolorow - wszystko jedno aby bylo ladnie! dodam, ze lubie bibeloty duperelki i lubie taki "romantyczny" styl ;) ale moze byc tez zupelnie cos innego nowego! aaaa... kupilam osotatnio taka czarna lampe z koralikami i musi pasowac ;)

Gość to moze wrzosowy
albo lawendowy ?

jak zobaczyłem, w tv kolor magnolia, zdurniałem kompletnie i choć jak każdy chłop kolorów nie widzę w całej okazałości , polecam , magnolia

Gość ladnie ma byc
bladozolty na pewno nie.. ale cytrynowy taki nasycony moze moze.. fioletowy kiedys mialam ale taki brzydki jasny blady.. meczyl mnie bardzo! zastanawialam sie nad takim bardziej nasyconym ale mama mnie meczy mowiac ze jak na pogrzeb ;P

Gość ladnie ma byc
szukam tej magnolii szukam i znalezc nie moge :D

Gość pusta buteleczka
hmm tez mysle ze jakis ładny wrzos ale skoro nie chcesz, to moze jakis piaskowy beż ? albo jakis odcien niebieskiego ciekawy, nietypowy? ja bym nie dala nic z zoltego i pomaranczu, to takie typowe :O

Gość ladnie ma byc
fghjkl - wiedzialam ze w koncu pojawi sie wpis tego typu. wiesniara nie jestem i gdybys zobaczyl moj dom w klasycznym antycznym stylu to szybko zmienilbys/zmienilabys zdanie . A ze w swoim pokoju chce sie czuc wyjatkowo i lubie taki styl to chyba moja sprawa tak?

Gość ladnie ma byc
o dziekuje :)) ladna ta magnolia. tylko nie wiem czy nie za jasna hmmmmm

Gość naczelny satanista kafeterii
na czarno pomaluj i porozwieszaj na ścianach kocie łby :)

Gość ladnie ma byc
a o bezu tez myslalam... cos w stylu kawa z mlekiem.. ale chyba za smutno..

Gość pusta buteleczka
jaka reklama?!! autorka napisała ze nie moze znalezc magnolii, to chyba mozna pomoc. A ze ta farba jest tej czy innej firmy to mnie gówno obchodzi :O

Gość ladnie ma byc
satanista - nie glupie nie glupie ale chyba malo romantyczne :*(

Gość nietypowo tak
:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ladnie ma byc
blondynowi chodzilo chyba o tym ze kolor moge zobaczyc w reklamie :))

Gość pusta buteleczka
hmm czy nie za smutno, jakbys dodała jakies mocne akcenty, dodatki w kolorze mocniejszej zieleni niz masz meble, i np delikatnym (ale zywszym od kolory scian) żółtym to byłoby weselej :) wiesz zasłony, jakieś pierdolki :D

Gość ladnie ma byc
kurcze zamiast mi pomagac to zrobiliscie mi jeszcze wiekszy zamet w glowie :P teraz coraz wiecej kolorow wchodzi w gre :D

Gość pusta buteleczka
jesli tak, to przeprosiny dla blondyna :) ale to dziwnie zabrzmialo, a zreszta ludzie sa nieraz dobijajacy...

Gość ladnie ma byc
szczegolnie na forum kafeteria.pl ;) no ale coz zrobic

Gość pusta buteleczka
no dokładnie :)

Gość Popylaczka
NUuuuda...Mogłaś wybrać ciemne meble wtedy zrobiło by się jedną ścianę ciemno fioletową z aplikacjami...A do tego nie masz wyboru musisz wybrać jakiś cytrynowy słomiany itp. bo nie będzie pasować.Najlepiej kupować ciemne meble,ciemno brązowe,wtedy do takiego ciemnego biurka zarzucisz jakieś żółte krzesełko pare kolorowych dodatków i już jest ok,a tak to musisz się męczyć.Zawsze możesz pójść w kontrast i wybrać np. czerwień.

Gość naleśnik z truskawkami
polecam pastelowa orchidee bardzo ladny delikatny kolor i pokoj staje sie bardzo przyjemny, ja taki mam i bardzo mi pasuje..:)

Gość ladnie ma byc
wiem.. teraz tez kupilabym inne meble.. ale jak je kupoalam to mi sie podobaly i teraz nie ma odwrotu. a wymieniac je na nowe to jeszcze za wczesnie. za duze wydatki :)

Gość do ostatniego postu
wymień meble,bo masakryczne:p

Gość takpomyślałam
że każdy kolorjasny wyjdzie mdło przy tych meblach. a co powiesz na brąz??ładnie się będą odbijać od ciemniejszego koloru,Taka czekoladka ciepła byłaby ładna:Da jeśli upierasz się przy jasnym,to myślę,że tylko biały pasuje:D