Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietypowa anetka

Avon-bardzo wazne pytanie

Polecane posty

Gość nietypowa anetka

dziewczyny jak to jest z tym avonem,moja kolezanka mnie namawia zeby zamowic cos z avonu bo sa to swietne kosmetyki,w sumie troche drogo mi sie wydaja niektore rzeczy no ale skoro ludzie tak kupuja to mozte warto?co wy o tym myslicie?takie suoper te rzeczy sa jak inni mowia?

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość kiss24
ja jestem zadowolona z zamiania kosmetyków z avonu.....zawsze dochodza w okreslonym terminie bez zadnych spoznien czy cos podobnego....moze i niektore zeczy wydaja sie drogie ale za to bardzo dobre i praktyczne...jeszcze ani razu nie mialam powodu narzekac na jakis kosmetyk....moim zdaniem powinnas sprobowac zamowic a jak ci sie nie spodoba to zawsze mozesz przestac zamawiac:):) ja serdecznie polecam:)

Gość nietypowa anetka
kiss a znasz jakas konsultantke?bo ja nie:(

Gość daj spokój z avonem
żadna rewelacja , dosc drogie i czesto wywołuja alergie , w sklepie jest ogromny wybór kosmetyków lepszej jakosci i tanszych badz w tej samej cenie , nie czekają na dostawe i nigdy nie wiesz czy dostaniesz je w danym terminie

Gość daj spokój z avonem
kiedys kupowałam avon teraz kupuje naszej starej polskiej firmy nivea i stwiedzam ze ceny niższe i jakosc dużo lepsza

Gość moze to pomoze
ja tez nie zachwycam sie kosmetykami z avonu! kremy sa okropne, zele niby ladnie pachna ale jak sie spluczesz zapachu na skorze juz nie czuc!nie polecam no moze te drozsze wody perfumowane

Gość żele lub płyny do kapieli
bardzo wysuszaja skóre owszem droższe wody perfumowane niektóre ładne tylko , że zapach próbki odbiega od zapachu dużej wody i nie zawsze konsultantka ma wszystkie próbki ( takie lupowanie w ciemno) a w perfumeriach taki wybór .................. może drozsze ale tez na dłuzej starczają

Od kiedy nivea jest nasza polska? To jest producent niemiecki kochanie.