Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kenta

Wózek - czy potrzebny???

Polecane posty

Zwrotny ok, ale czy stabilny bo moje chodniki i uliczki nie są najbardziej równe... Czy ma dobra amortyzację przy tym... a ten co chemical tam podalaś to niestety nie stac mnie na az taki zakup... :( Żaluje no ale...

Rozumiem... Kenta pobuszuj po sklepach, i dobrze te wózki przetrzep. Tak będzie najlepiej.

poszukaj w sklepach i popatrz tez na raczke bo ja miałąm regulowana a jak przelozylam na drugą strone to tak jakby sie złamać miała. moj pierwszy był adbor nie polecam.ja po operacji na 3 pietrze mieszkam wózek 20 kg masacra

Dzięki wielkie za wszystkie rady... jutro ide buszować...

o ja u starszego też miałam adbora ale wtedy takie były modne a ten toledo b. podobny do mojego ja tez mieszkam w bloku jest winda ale z jednej strony wejścia (są z dwóch stron bloku) są szyny na wózek ale tak strome a ja filigranowa że boje sie że wózek z ręki mi się wymsknie a z drugiej strony jest tylko 5 schodów więc wózek z małą hop hop spuszczam ze schodów a spowrotem wciągam acha też ma regulowana rączkę ale to nie rączkę się przekłada a siedzisko wózka ja teraz generalnie mam tak że mała siedzi przodem do jazdy bo więcej widzi

u mnie windy brak.a ja byłam po dwóch operacjach masacra.w życiu takiego gówna jak ten adbor bym nie chciała a też nie znałąm sie wcześniej na wózkach zobaczyłam tylko czy kolor mi odpowiada i tyle było.......

nie no aż tak straszny adbor nie był ja tez po operacjach , dwa rozwiązanie przez cc w tym to ostatnie dopiero rana zagoiła się w marcu po dwukrotnym czyszczeniu brrr

koteczek a ty swojego synka wozisz jeszcze w wózku? tak się pytam bo starszy z wózka wyszedł bardzo szybko i jak miał niecałe dwa lata to abdora sprzedałam i zasuwał na nogach

a ja miałam takie szczescie ze dwie operacje w ciagu 6 tyg.cc i woreczek żółciowy.blizna mi sie rozeszłą po tym adborze.

mój uwielbial być pchany na rowerku wiec z miłą chęcią pozbyłam się wózka potem poszedł do przedszkola to juz wogóle zapomnij o wózku

to z tej samej firmy co mój tylko, że atlantic jest wyższy od cosmo wydawał mi się taką landarą

znaczy jak dla mnie (a jestem niska) to ten atlantic za wysoki no i większy od cosmo co ważne gdy wkładamy do bagażnika

witam tez mam termin na wrzesnia tylko ze na koniec i tez zastanawiam sie czy kupowac wozek bo w gruncie rzeczy teraz sa takie fajne spacerowki za naEwt niemowlaka mozna w nim wozic super i kosztuje do 600zl.

lurka skąd ty się urwałaś ??? :O :O :O spacerówka dla niemowlaka? taaa, jak chcesz mu kręgosłup zniszczyć to śmiało :O i rozkłądanie na płasko to pikuś, są mikrowstrząsy które są bardzo szkodliwe dla dzidziusia... rany, skąd się takie matki biorą????

Nie, no ja w spacerówke od razu nie wstawię malucha... Nie ma mowy... Wczoraj mialam oglądać wózki, tak, ale po wizycie u lekarza pojawil się taki upal że mój facet twierdzil, że znikalam w oczach... więc nigdzie nie chodziliśmy... Niestety... ale nic straconego... A poza tym mam opcję... Znajomi dali nam namiar na takiego faceta, który sprzedaje wózki nowiutkie po cenach fabrycznych, tak troszke na lewo, ale nawet gwarancję daje, bo ma sklep... :) Więc tam najpierw rzucimy okiem... :) Będzie lepszy wózeczek a tańszy... :)

Chemical ;) ten baby coś tam jest gorszy w prowadzeniu od mojego :O i 100 razy w nim bardziej telepie niż w moim :O ja sobie pojeździłam i potestowałam wózki i juz teraz wiem, ze mój jest super tylko, ze ja jestem strasznie słaba :O no taka osłabiona pierdoła ze mnie :D:D:D:D:D:D:D:D

Który Baby? Celixx? Hym, a jaki wózio masz teraz? Ja wczoraj kupiłam Emmaljungę Scooter :) Zadowolona jestem :) To znaczy ina ma gorszą amortyzację niż mój stary Mikado, ale z tymi dużymi kołami amortyzuje wystarczająco. Za to ma mnóstwo zalet, których brak wykluczał Mikado :)

ten co wkleiłaś :) byłam wczoraj w sklepie i w sklapach testowałam i za każdym razem porównywałam z moim tylko mała przekładałam z wózka do wózka :D:D ale ona lubi przymierzac ciuchy , bujaczki, krzeselka a teraz i wózki :D:D:D ja mam volanta 3 - trójkołowca :D:D trochę nie dobijało to skrętne podówjne kółko z przodu- ale po testach w sklepach doszłam downiosku , ze nie mam powodów do narzekań - bo bluźnię :D:D:D:D tylko wyszło że jestem bardzo ale to bardzo osłabiona :O miałam cc - i przez cała ciąże mega anemię i nadal mi sięutrzymuje :O i myślę, ze niewyspanie + anemia+ upały i te cholerne góry (w kótre sama sie przeprowadziłam bo mi się podobały) - spowodowały moje mega oslabienie :O tak czy siak, na wózek swój juz narzekac nie będę :D:D:D:D

Ten Baby Design Sprint? Czy Atlantic? No tak właśnie mówię cały czas, że te wszystkie ogólnodostępne spacerówki są często do kitu, dlatego nie ma co się wielce napalać na nie, tylko kupić wielofunkcyjny taki, żeby i gondolę i spacerówkę miał w miarę OK. I żeby nie musieć 6-miesięczniaka do takiego shakera bez amortyzacji wkładać, tylko spokojnie móc pojeździć w wielofunkcyjnym do załóżmy 18 miesięcy, bez bólu serca i bez narzekań, i wówczas spokojnie dzieciaka do parasolki przesadzić. Nie wiem czy uwierzysz, ale ta Emmaljunga Scooter mieści się do Nissana Micry lepiej niż Chicco Lite Way :) Normalnie chyba sprzedam tego wytrząsacza mózgu :)

Aha, no i druga sprawa że wózek trzeba pod siebie dobierać, bo na przykład Castayi Chicco for me pasował, a koleżanka ode mnie go sprzedaje i planuje kupić coś na większych kołach. Z kolei dwóm koleżankom z października Baby design Atlantic pasował, a Andzia pisze, że je był nie wygodny, za wysoki, i tyle. Ale Celi xx fajnie w sumie, że w końcu możemy obie przestać psioczyć :) Nie?

Chemical ;) mnie jedynie powaliła na kolana spacrówka Qiunny, ale cena rzuciła mną o podłogę :D:D:D:D Ja mam forda kombi- więc wsio włazi bez większych problemów, samochód bedziemy wymieniać w przyszłe lato, ale zbiegnie się to z tym ze Niunia skończy półtora roku (młodsza od twojej o 2 m-ce) więc chyba spokojnie będe mogła ją do bylejakiej parasolki zapakować :D:D:D:D:D no może nie byle jakiej, ale juzbez udziwnień - no i juz zamieszkamy w swoim mieszkaniu - a tam akurat jest płąsko i znośne chodniki :D:D:D:D:D:D więc dopiero za rok odzyję :D:D:D:D:D:D:D No i cieszę się, ze nowa spacerówka przypadła do gustu wam obu, bo z tego co wiem, to twoja córcia wymagająca bestyjka :D:D:D:D