Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kenta

Wózek - czy potrzebny???

Polecane posty

do storczyk a glupie sa laski co w zimie wychodza z dzieckiem na spacer

Teraz zadam może dziwne pytanie... Czy wózek sie brudzi? Jesli tak to jak bardzo? Pytam bo jak juz ogarnęlam na co zwrócic uwagę przy sprzęcie to mnie kolor najbardziej odpowiedni zastanawia... :)

aha... Czyli kolejny dylemat... :( a mialo to wszystko związane z zakupami być takie proste i piękne...

Kenta nie jest trudne, trzeba tylko wszystko przemyśleć i nie utrudniać sobie dodatkowo życia. Wybierz kolor jaki ci się podoba i tyle :). Najwyżej będziesz wózek czyścić :)

gondola to raczej się nie brudzi :D:D tzn jak ty jej nie pomożesz to taki maluszek też jej raczej nie ubrudzi :D:D:D co do spacerówki no cóż, soczki, chrupki i inne przekąski czasami lądują tu i ówdzie :D:D:D:D:D:D a jeszcze starsze dziecko od czasu do czasu musi jeszcze bucikiem stanąć na siedzisku :D:D:D:D ale ja się tak wymądrzam a sama kupiłam w kolorze granatowym- więc moj przynajmniej po prawie 7 miesiącach eksloatacji wygląda jak nówka i gondola i spacerówka :D:D:D

u mnie teraz namiętnie pałak jest uświchtany z edzenia wszelakiego ale jes odpinany (rzepy) więc nie ma problemu