Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka to dziewczya

jaka to dziewczya?

Polecane posty

Gość jaka to dziewczya

poznalem fajna laske, miala 6 facetow jak dotad a ma dopiero 19 lat, czy to duzo? przyznam sie, ze troche odstraszjace, mam wrazenie ze nie potrafi usiedziec w jednym zwiaku zbyt dlugo bo srednia to wychodzi hmmm co pol roku nowy??? no nie wiem co o tym myslicie? zawracac sobie nia glowe?

Gość jaka to dziewczya
no ale ja nie bardzo jestem zainteresowany, hehe... zastanwaiam sie tylko co o niej myslec, w ogole co myslec o takich laskach z duzym doswiadczeniem pomimo mlodego wieku, no bo przeciez musi byc jakis powod dlaczego z tyloma sie rozeszla dodam tylko ze jeden byl od niej o 9 lat starszy

Gość wwiikkttoorriiaa
Ja mam 25 lat i mialam 6 facetów więc trochę dużo jak na 19latkę.

Gość fgg
powiedziala o 6 ciekawe ile ich bylo naprawde:D jak na 19 to i te 6 duzo

Gość Żyć się nie chce
Chce sie dziewczyna wyszaleć i próbuje raz z tym, raz z tamtym. Jest niepoważna i wiąże się z facetami nie wiem po co, bo związek który trwa średnio 6 miesięcy to nie żadna miłość tylko chwilowe zauroczenie.

Gość El Mariachi
Jak Ci powiedziała, ze miała 6, to znaczy, ze miała powyżej 10. Zrób to co każdy zrobiłby na twoim miejscu - zerżnij ją i każ spierrdalać szmacie :classic_cool:

Gość jaka to dziewczya
no miala tych 6 bo wiem to akurat z pewnego zrodla xP wiem tez ze ostatni to byl niezly idiota, bo zostawil ja bo nie chciala mu dac dupy (doslownie) i znalazl sobie inna i zastanawiam sie tu, czy to moze przez to ze wiaze sie z takimi dziwnymi typami, no ale skoro sie wiaze to pewnie lubi takich, a pozniej sie z nimi rozstaje,bo okazuja sie jebnieci? czy zatem ona jest powazna ze sie z niepowanymi wiaze? dziwna sprawa xPP

Gość jaka to dziewczya
no ale skoro piszecie ze 6 na 19 lat to calkiem duzo, to lepiej nie ryzykowac...bycia kolejnym z wielu :)

Gość fgg
odpusc sobie ,nie dosc ze ma taki przebieg to z nia cos nie tak jak zmienia tak facetow no chyba ze chcesz ja zaliczyc i byc tym "7?"

Gość jaka to dziewczya
juz zaliczylem, ale zwiazac to chyba sie nie zwiaze

Gość jaka to dziewczya
no tak mi sie napisalo, jestem po prostu ciekaw powiedzmy ze troszke jestem, ale jak czytam odpwoiedzi tu to mi sie odechciewa no a poza tym ona sama nie wie czego chce

Gość moja koleżanka
która miała ponad trzydziestu i dawała sie pieprzyc każdemu po pięciu minutach znajomości też przyznawała się do sześciu bo uznała że to bezpieczna liczba:)

ja mam 20 i mialam 3ch chlopaków, w tym dwóch po miesiąc a czemu - bo nie pasowalismy do siebie i tyle wiec co jesli miała szczesc miesieczne dwumiesiecze związki to odrazu puszczalska bo jej sie nie udało, odmiennosc charakterów itd a moze trafiała na samą frajeżyne ja pierdziele faktycznie nie bierz sie za nią , skoro ma miec 7-go debila na koncie

Gość jaka to dziewczya
widocznie przyciaga debilów, jak to sie mowi: trafił swój na swojego.... a nie wezme sie za nia, bo wlanie debilem nie jestem i wole mniej zluzyta dziewczyne