Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karuatka

Dziewictwo to nie wstyd!

Polecane posty

Smiesza mnie te dziewczyny które robią wielkie halo z tego że w wieku 20 lat są dziewicami, dla mnie to żałosne. Niedlugo 10 latki zaczna sie tym martwic.Szok

Gość dziewiczka8866
pewnie o mnie ci chodzi ja ostatnio zrobilam ten "szum"...:)

Gość mała mi ..............
popieram autorke:)

Gość dziewiczka8866
moze i nie wstyd.. tylko ze slyszy sie dookola ze to 15 latka jest juz po.... zastanawiasz sie czy to z toba jest juz cos nie tak czy wrecz przeciwnie

Gość mała mi ..............
nie ja sie nigdy nie zastanawiałam co ze mną..zawsze stwierdzalam ze te laski są puste skoro w takim wieku sie puszczają:/

Gość no tak..
z punktu widzenia moralnego to nie wstyd, ale z punktu widzenia zdrowotnego, to należałoby się nad tym zastanowić. Otóż przewlekłe dziewictwo może paść na mozg i przyczynić się do jakiejś choroby psychicznej, przykładem stare panny. Kobieta żeby normalnie funkcjonować musi/powinna rodzić, więc jak tu zajść w ciążę bez utraty cnoty? Poza tym narząd nieużywany zanika!!!!!!!

ale nuda ... ile mozna ten beznadziejny temat drazyc?! i co was to obchodzi kto, co i w jakim wieku robi? to jest sprawa indywidualna i nad czym tu jeszcze filozofowac?

Gość tralalaaaaaaaaaaaaaaa
AGUSgdynia - popieram

no, ale starą zdziwaczałą cnotliwą panną nie uśmicha mi się być, więc zrobię to zaraz po ślubie, a wyjdę zamąż jak tylko skończę 18 lat.

do AUGUS: ile masz lat? Węszę, że jesteś już po menopauzie i dlatego temat staje Ci się już nudny, prawda?

słaby wech masz :P mam 18 lat i nie jestem dziewica... i ani to powod do chwalenia sie ani do wstydu. kazdy w swoim czasie staje sie gotowy to rozpoczecia zycia seksualnego i nie warto sie spieszyc pod presja innych . i nikt nie ma prawa nam tego zabraniac ani nas pospieszac. wiec po co drazyc ten temat po raz kolejny? własnie dlatego jest nudny.

Gość okt
jakas kretynka napisala tu ze te dziewczyny ktore szybko stracily dziewisctwo są puste sama jestes pusta idiotko co to ma za znaczenie i co to ma wspolnego czy jest sie pustym czy nie

Gość a jaaaaaaaaaa
mam prawie 20 lat..dziewicaaa jestem.., moje wsyztskie qmpele..oprocz jednej sa juz dawno po a ja sie tym nie przejmuje moze dlatego ze jest we mnie troche chlopczycyy bo ciągle gram w noge z qmplami i w siatke do tego smigam na rowerze.