Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszek okruszek

KTO LUBI SIE BAC?

Polecane posty

2. to zdarzyło sie 2 razy, dziwne takie: podlewam kwiatki co drugi dzień - nie pamietam podczas tej historii dni tygodnia, wiec napisze przykladowo: w poniedzialek podlalam kwiaty, w butelce byla jeszcze polowa wody, we wtorek jakos tak instynktownie spojrzalam na kwiaty, a tu woda sie z nich wylewa, a butelka pusta - nikt z domownikow kwiatkow nie ruszal bo pytalam

3. przysunelam fotel do biurka i wyszlam z pokoju, gdy wrocilam fotel byl tak dziwnie przesuniety jakby ktos na nim siedzial - nikt z domownikow nie wchodzil do mojego pokoju

4. to sie zdarzylo zaraz po pierwszej historii, tylko zapomnialam napisac - bylam sama w domu, usiadlam na lozku u siebie i zaczelam myslec co bu jeszcze porobic bo zrobilam juz to co musialam, w domu i na klatce panowala grobowa cisza i nagle slysze jak ktos pociaga kilka razy za klamke od drzwi wejsciowych, zaraz po tym nie slyszalam, zeby ktos schodzil ze schodow - mieszkam na ostatnim pietrze, lecz balam sie spojrzec przez judasz

5. to chyba juz ostatnia - kilka lat temu zmarla moja prababcia, lecz nie pojechalam na jej pogrzeb, choc bylo mi przykro z tego powodu, mialysmy dobry kontakt. jakies 3 latat temu nococwalam w tym domu, w ktorym ona zmarla, lecz w innym pokoju. w tym samym pomieszczeniu spal moj wujek, lecz na lozku, na ktorym ona zmarla. Tej nocy bardzo dlugo nie moglam zasnąc, wszyscy juz spali. Bylam odwrocona do siany. Nagle slysze, jak ktos chodzi po `przedpokoju`, potem po kuchni, slychac bylo szuranie krzesel, stuk naczyc, stuk drzwiczek od szafki, potem to `cos` przeszlo do pokoju, w ktorym spalam ja i moj wujek. mialam wrazenie, ze ktos na mnie patrzy, a potem wszystko ustalo. Bardzo sie balam, bylam jak sparalizowana, nie molam sie ruszyc, a tym bardziej wydobyc z siebie glosu. Uklad domu jest nastepujacy: łazienka kuchnia przedpokój drzwi wejsciowe pokoj w ktorym spalam pokój, w ktorym spala moja ciocia i wktorym zmarla prababcia

oj cos uklad domu nie wyszedl. sprobuje jeszcze raz: 1 2 4 3 5 6 1 - drzwi wejsciowe 2 - łazienka 3 - kuchnia 4 - przedpokój 5 - pokój w którym spałam ja i mój wujek 6 - pokój, w którym spala ciocia z 6-letnią wówczas córka i w którym zmarła moja prababcia

Gość alegria321
straszne naprawde zaczelam sie bac :S ktos mam oze podone historie ze swego zycia?

No, coś takiego, lecz troche inaczej, ale juz nie chce mi sie poprawiac :) Co o tym wszystkim sądzicie?

Gość alegria321
wiesz co no takich rzeczy ja nie doswiadczylam ale jakby to sie dzialo wmoim domu to nie chcialabym sama zostac.a moze twoj dom nawiedzony jest pytalas czy nikt w nim nie umarl moze cos sie wydarzylo?

W moim domu? Pytałam - podobno nikt. Z resztą rodzicom - bo póki co z nimi mieszzkam - nic się nigdy nie przytrafiło. Ja myślę, że albo moja wyobraźnia płata mi figle - w co wątpię, albo ze mną jest coś nie tak, co jest bardziej prawdopodobne. Ja wogóle mam jakieś `zdolności`

Gość alegria321
jakie zdolnosci masz?

Gość alegria321
ale mnie zaintrygowalas masz moze4 sny ktore ci sie sprawdzaja potem?wieszysz w parapsychologie?co potrafisz?

Tak, czasem zdarzają mi się sny, które się potem sprawdzaja, np. śni mi się jakaś scenka, która potem wiernie zdarza się w życiu, albo miewam sny z jakimś przesłaniem, lecz nie zawsze umiem to odczytać, zawsze spełniają się moje życzenia dotyczące mnie samej, mam świetną intuicję i posiadam jakąś taką wewnętrzną siłę - chcę, żeby mleko się szybciej zagotowało, zacznę się w nie wpatrywać i zacznie się gotować, dzisiaj CD nie chciało się odczytać, zdenerwowałam się, przystawiłam ręce do wieży i ruszyło, itp... Takie dziwactwa.

Gość alegria321
hehehe nie no zlota raczka masz zdolnosci parapsychologiczne moze sie jeszcze kiedys kaze ze umiesz czytac cudze mysli i przewidywac przyszlosc:D

Nie no mam nadzieje ze tak zle nie bedzie. Choć zauważyłam, że to powoli zanika, a ja nie chceee :/ buuu. Muszę to troszkę poćwiczyć :D hehe

wczoraj jak zasypiała słyszałam wycie w pywnicy, potem ktoś biegał na balkonie pod moim oknem a na koniec otwarła mi sie szaflka,z ciuchami :o próbuje sobie to wszytko logicznie wytłumaczyć ale nie potrafie :O jak ja mam dziś zasnać :( ?

Gość alegria321
nie gas swiatla bedzie ci razniej

nie umie spać przy oświetlonym swietle :( dzisiaj sobie przypomniałam że jak byłam mała to czesto zasypiałam odwrócona do sciany, pare razy sie zdarzyło że coś mnie wybudziło i gdy otwarłam oczy zobaczyłam że na scianie jest cień człowieka :O łózko mam na przeiwko okna, a sąsiedzi od zawsze mają bardzo czułą lampe, która sie włącza nawet wtdy gdy przechodzi sobie kot, dlatego tez prawie zawsze w nocy świeci, i gdy patrze na ściane to widze wszytko co może zrobić cień :o

Gość amy69
Ja miałam niezłe jazdy jak oglądałam dokument "Egzorcyzmy Analiese Michel", na Youtube są wszystkie części http://pl.youtube.com/watch?v=BlhFK2Gc1Nw ,na podstawie historii tej dziewczyny powstały Egzorcyzmy Emily Rose. Jeśli macie naprawde mocne nerwy to obejrzyjcie...

Postaraj się w nocy o tym nie myśleć - przeciwnie, pomyśl o czymś przyjemnym, możesz sobie radio na czas ustawić i zasnąć przy cichutkiem muzyce. Coś mi się na temat radia przypomniało, ale nie chcę cię straszyć :)

Gość KORKIE
straszne naprawde przerazilo mnie te ostatnie nagranie te odglosy

Ja uwielbiam horrory i straszne historie, oglądam albo czytam a potem trzęsę się ze strachu :O w nocy siedziałam na forum paranormalne.pl a potem śniło mi się, że mnie goni własna kołdra :D głupie, co?

Gość aaaaagugu
ej boje sie tearz strasznie kto mnie pzrytuli i pobedzie ze mna?

Gość wincza
Inside - beznadziejny film na masę:O pierwsze sceny ok - zapowiada się fajnie, ciekawy wątek itd ale potem...tylko się załamać masakra piła mechaniczną - tytul mówi czego można się spodziewać a w tym filmie to krew tryska wszędzie jak woda z pompy z wozu strażackiego od połowy filmu traktowałam go chyba bardziej jako komedie a nie horror:O PORAŻKA

Gość ma ktos ochote sie pobac teraz