Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiem co mówie22

DO IZKA JESTES ZALOSNA

Polecane posty

Gość Wiem co mówie22

Do izka jestes zalosna, kobieto kazdy ma jakies pytania bo nie wie wszystkiego , a po to jest kafeteria zeby zadawac roznego rodzaju pytania, wiec nie obrazaj tutaj ludzi, a jesli zazdroscisz komus czegos to po prostu nie powinnas udzielac sie w tych rozmowach.

Gość Izka jestes zalosna
Izka kazdego dnia ma nowy temat. Kazdy beznadziejnie glupi i prowokujacy!!! Jak chcesz to udzielaj jej porad przez nastepne 2 godziny. Powodzenia. Zreszta i tak wierze ze to ty Izka!!!! Dzialasz na wszystkie fronty?

Gość Wiem co mówie22
TY powinnas isc sie leczyc , oczywiscie bez urazy, jesli zazdroscisz komus pytan, to cos tu jest nie tak , to jest chore moim zdaniem:|

Gość Ha ha ha ha ha
Ale zabawne. Czego tu zazdroscic? Tego ze kazdego dnia opisuje jak jej facet spucil sie w jej odbycie?

Gość Wiem co mówie22
Lol , a gdzie wy tu widzicie zeby opisywala to kazdego dnia:|??

Gość a do sztywnych i krotkich to
A kto to jest Izka i dlaczego jest żałosna? :P

Gość Sprawa izki
Poczytaj sobie tematy z poprzednich dni... chyba ze juz w miedzyczasie je wszystkie wykasowala:-) - kilka o tym ze chce zajsc w ciaze, kilka o tym ze nie wie czy jest w ciazy bo niby jej facet w niej doszedl ale nie wie czy na pewno i pelno o tym ze jej facet doszedl w jej odbycie i czy mogla zajsc tak w ciaze, aha i jesze kilka o tym ze jej facet lubi to robic w jej odbycie.

Gość a do sztywnych i krotkich to
Czyli taki "ciążowo-zboczony" ponawiacz? :O

Gość Ja mysle ze
pisanie do Izki to jak mowienie do sciany. Bo izka moze sie okazac 15letnim niewyzytym nastolatkiem plci meskiej ktory dzisiaj jest izka a za chwile Malwinka. Wiec generalnie cala ta gadanina nie ma sensu. Ale takie prowokatorki zdecydowanie wkurzaja!