Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkapolka123

syn- tyran??? pomocy

Polecane posty

autorka już nie chce Waszych rad - są niezgodne z jej światopoglądem

Nie będe doradzac ani prawic morałów. Sama mam syna, co prawda nastolatka i nie wiem jaki będzie w przyszłosci ale wiem że matka kocha slepą miłoscią i co by sie nie działo i tak znajdzie wytłumaczenie dla swojego dziecka.Ja przez 20 lat nawet nie posprzeczałam sie ze swoja tesciowa, zawsze uwazałam ze trzyma moją strone i co?? Figa... Kiedy mój mężulek zaczał pic, zachowywac sie jak ostatni łajdak broniła go do upadłego. Mało to, przyszła do sądu jako swiadek w sprawie o znecanie i zaprzeczyła jakoby kiedy pił i ogólnie to super tata. Zapomniała jak kazała mi uciekac kiedy dostawał swira i rozwalał co popadło a dzieci w mrożną noc uciekały z domu w jesiennych kurtkach .Teraz nie ma go...mieszka u mamy..Kobieta po 70-tce gotuje mu i pierze i pewnie narzeka na swój los. Serdecznie jej współczuje ale ciesze sie niezmiernie ze po wielu latach życia w piekle,moge spokojnie oddychac i nikt nie budzi mnie i dzieci wrzaskiem w srodku nocy. Proszę tylko gorąco Boga abym była madrą matką do końca moich dni.