Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 matkapolka123

syn- tyran??? pomocy

Polecane posty

autorka ju偶 nie chce Waszych rad - s膮 niezgodne z jej 艣wiatopogl膮dem

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Nie b臋de doradzac ani prawic mora艂贸w. Sama mam syna, co prawda nastolatka i nie wiem jaki b臋dzie w przysz艂osci ale wiem 偶e matka kocha slep膮 mi艂osci膮 i co by sie nie dzia艂o i tak znajdzie wyt艂umaczenie dla swojego dziecka.Ja przez 20 lat nawet nie posprzecza艂am sie ze swoja tesciowa, zawsze uwaza艂am ze trzyma moj膮 strone i co?? Figa... Kiedy m贸j m臋偶ulek zacza艂 pic, zachowywac sie jak ostatni 艂ajdak broni艂a go do upad艂ego. Ma艂o to, przysz艂a do s膮du jako swiadek w sprawie o znecanie i zaprzeczy艂a jakoby kiedy pi艂 i og贸lnie to super tata. Zapomnia艂a jak kaza艂a mi uciekac kiedy dostawa艂 swira i rozwala艂 co popad艂o a dzieci w mro偶n膮 noc ucieka艂y z domu w jesiennych kurtkach .Teraz nie ma go...mieszka u mamy..Kobieta po 70-tce gotuje mu i pierze i pewnie narzeka na sw贸j los. Serdecznie jej wsp贸艂czuje ale ciesze sie niezmiernie ze po wielu latach 偶ycia w piekle,moge spokojnie oddychac i nikt nie budzi mnie i dzieci wrzaskiem w srodku nocy. Prosz臋 tylko gor膮co Boga abym by艂a madr膮 matk膮 do ko艅ca moich dni.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach