Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapomnielismy

tabletka po

Polecane posty

Gość zapomnielismy

Podczas seksu zapomnielismy sie zabezpieczyc.Bralam tabletki,ale zrobilam sobie przerwe,no i zapomnielismu uzyc kondona.Co robic wziac tabletke po czy nie?

Gość zapomnielismy
moze ktos sie wypowie,kto zazyl ta pigulke Jakies powiklania,czy ores pozniej jest normalnie opozniony?

Gość możesz wziąć bez problemu
Gdybyś uzywała nagminnie, byłyby problemy. Ale tak - raz na rzadko ;) - to po to one są. Nie pękaj. Łyknij postinor i już.

Gość he
sama ja wzielam wiec nie powinnam sie madrzyc.... ale teraz wiem..to jednak zabijanie :/ i to czesci siebie...wlasnego dziecka, najbardziej niewinnej istoty.... powiem ze ja nie bylam w ciazy ani nic, miala schza i tyle ale gdybym zabila dziecko...nie spala bym tak spokojnie

Gość annaaaa
hmmm.a skad moge wiedziec czy jestem w ciazy,czytalam ze to pigulka zapobiegawcza

Gość sydneyy
wez, troche cie rozreguluje, ale przezyjesz, to zapobiega ciazy, a nie ja zabija, jak juz jestes w ciazy, to to tylko pomoze jej, przeczytaj ulotke

Gość hela99
mozna wziasc tez 4 tabletki anty zamiast pigułki PO. Działa tak samo!!! tylko zalezy jakie anty brałas. Mozesz napisac? ponoc regevidon czy jak mu tam własnie tak działają. I inne o taki samym składzie.

Gość zapomnielismy
hmm.nie przeczytam ulotki bo jestem za granica i znajmomosc naszego jezyka nie jest najlepsza,dlatego chcilam sie tu czegos dowiedziec jak to jest skoro ta tabletka powstrzymuje przed ciaza,a jak juz jestem to podtrzymuje ciaze?czy to jest mozliwe?

Gość ktoś bardz0 wrażliwy
a czy mozna wiząć cztery tabletki Yasminelle?

Gość elllllllka
jezeli juz jestes w ciazy to ta tabletka nic nie pomoze a jezeli nie doszlo jeszcze do zaplodnienia to ta tabletka zapobiegnie zagniezdzeniu zarodka czyli nie dojdzie do ciazy!!!dlatego trzeba ja wziac do max 72 godzin po stosunku!!! :) :)