Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chemical

CASTAYA - pytanie o Twoją superspacerowkę.

Polecane posty

Pisałaś o niej wczoraj na topiku o tym, czy wózek jest dla noworodka potrzebny, czy nie. Napisz, jaką superspacerówkę masz na myśli, bo ja kupiłam badziewną gondolę, no i mam problem, bo żadnej superspacerówki znaleźć nie mogę, same parasolki są i fifita na małych kółkach. Mam nadzieję, że się odnajdziesz. :)

ja mam ta spacerowke http://allegro.pl/item388138914_chicco_for_me_spacerowka_bez_wad_provence.html (w sumie to przywiozla mi ja siostra z Anglii i chcac nie chcac musialam ja wziac:)) i bardzo sie z tego ciesze bo jest naprawde suuuuuuuuper!!!!! widze ze tu na allegro jest ona drorzsza od tego co ja zaplacilam bo ja dalam 500zl (ale nie wiem czy siostra specjalnie nie powiedziala mniej) z czystym sumieniem moge Ci ja polecic bo naprawde jest swietna i dostosowana do nawet noworodkow :-) a parasolke kupilam zwykla coneco joker i tez jestem bardzo z niej zadowolona :-)

tyle ze wlasnie ta tez nie ma za duzych tych koleczek ale ja mieszkam w domu jednorodzinnym i moja dzialka nie nalezy do najrowniejszych a i tak wozeczek spisuje sie rewelacyjnie:-)

:( ale to nie dla mnie :O nie na moje wyboje, brak płytek chodnikowych , wielkich krawęzników, zasp ....... te małe kółeczka :O a gdzie dzidziuś większy trzyma nóżki?? bo jakoś dopatzrec się nie mogę?? no przecież chyba dzidziusiowi się te nóżki nie dyndają??? chyba jednak musze zacząć chodzić na siłownię i nienarzekać na swoj wózeczek :D:D:D:D

no wiesz jak juz pisalam to nie mieszkam w miescie i tez nie mam chodnikow a wozek sie super prowadza :-) a co do podnozka to ja mam przyczepiany chociaz szczerze mowiac prawie go nie uzywam bo corka raczej nie spi w wozku chociaz jak jedziemy gdzies dalej to go zabieram a w pozycji siedzacej corka nie lubi miec czegos co by jej ograniczalo rychy nozkami wiec go nie dopinam oczywiscie ze moze Ci nie pasowac :-) wcale nie pisze ze musi wszystkim pasowac tylko jak dla mnie sprawdza sie super :-)

czytałam, że dziecku conajmniej do roku nie powinny zwisać nóżki :) Ale wózeczek bardzo ładny. CHociaż też nie dla mnie - lubię po lesie pospacerować a i koło domu mam mega wertepy :)

Dla mnie też niestety nie, mam parasolkę podobną, też Chicco, i totalnie się nie nadaje, myślałam, że o czymś bardziej spacerówkowym, a mniej parasolkowym piszesz... Jakoś źle Ciebie zrozumiałam na tamtym topiku, wydawało mi się że napisałaś że masz "superspacerówkę i parasolkę" - i stąd wywnioskowałam że ta superspacerówka może być jakaś konkretniejsza, bardziej pod moje potrzeby. Ja to na chwilę obecną ten wózek biorę pod uwagę. http://esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=803 Jutro go idę obejrzeć.

Chemical-- ładna ta spacerowke wybrałas:-) jak juz pisalm wczesniej tez mam wertepy wokol domu (las tez) i jak na moje potrzeby i mojej corki ta spacerowka jest swietna i dla tego napisalam ze mam superspacerowke bo spelnia wszystkie moje i corki wymagania:-) rozumiem ze kazdy ma inne potrzeby ale w tamtym topiku chdzilo autorce o gondole wiec ja napisalam ze jak dla mnie to ja wole zainwestowac pieniazki w spacerowke:-)

Chemic a patrzyłaś na I'coo pocco country? nie mogę namierzyć żadnych użytkowników tego wózka, a naprawdę mi się podoba...kosztuje ok 1500 zł ale w świecie dziecka była przecena do 1100...

gdybym miała terazkupowac to chyba kupiłamby cos takiego :D mieszkam w bielsku i tutaj na ulicach bardzo dzo tego jeżdzi :D:D:D wczoraj pogadałam z jendą mamą i bardzo zachwalała - ale z tym zachwalaniem to wiadaomo jak jest - każdy chwali swoje :D:D:D ale poprowadzić mi nie dała :P wiec nie wiem jak to się sprawuje z obciążeniem :D:D:D

ale mnie chodzi o krojkołowca z jednym kołem, bo ja mam podwójne z przodu i trochę mnie to denerwuje :O tego typu - tzn tego typu a nie ten konkretny :D:D bo wózek za niecałe 300zł to jakos podejrzanie tanio -pachnie mi to ta spacerówką z Biedronki :D:D:D:D:D

Andzia - a znasz jakąś spacerówkę na wertepy (ale takie prawdziwe wertepy, jazda po gruzie, kamieniach, kretowiskach, łąkach, polnych dróżkach będących samymi koleinami rozjeżdżonymi przez ciągniki, chodnikach które nie były remontowane od niepamiętnych czasów, z których polowa to kocie łby a druga połowa to płyty chodnikowe typu plyta-spacja-płyta-spacja) która by do Ciebie lepiej przemawiała? Zaproponuj coś, co jest fajniejsze od tej Emmaljungi, bo ja przegrzebałam internet w te i na zad i nic nie znalazłam. I żeby to jeszcze za duże nie było, bo mieszkam w bloku na obrzeżach miasta i stary wózek odpadł między innymi przez to, że nie mogłam go znieść bo był za szeroki na niesienie \"na biodrze\" - nie mieścił się w poprzek klatki schodowej. Mi już naprawdę ręce opadają...