Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

wakacje na wsi? O tak!

Polecane posty

wakacje na wsi? sto razy tak! No bo powiedzcie kto nie lubi ciszy, spokoju, szumu wiatru w lesie i tych pieknych widoków? Swieze powietrze, mozna chodzic boso i spacerowac po kamieniach obok rzeki lub po prostu usiasc na jednym z nich, nogi wlozyc do wody i wpatrywac sie przed siebe... ja jade wlasnie we wtorek. I choc jezdze tam co roku to i tak im jestem strasza tym wiecej uroku i nowych miejsc odkrywam. Szkoda tylko ze bedzie tak pusto bez babci... :(

Gość mistyczka
na wies chce pojechac dlatego gdyż jest tam mnusto niewyzytych seskualnie piesków :) bedzie z kim kopulowac :D jupi!!!

Gość mała mi ................
u mojej babci na wsi jest tez fajnie..ale nie tak jak u ciebie. Tu nie moge pochodzic po kamyczkach, zamoczyc nóg w rzeczce bo jest ona okropna! zarosnieta glonami, brudna! jest to mała wieś wiec wszyscy sie znają..i głupio polozyc sie w sadzie przy ulicy gdzie tłum gapiów..a pożniej sluchac ta paniX to cycki na wierzch wystawila i żadnego wstydu:) ja jak najbardziej bym sie tym ie przejela..ale cóż..dziadkowie tak:) ale piekne są widoki.., powietrze i ten wiatr:)

a gdie to jest? jakei wojewodztwo:)?

Gość a ja mam juz dosc
siedzenia na wsi, bokami mi to wychodzi. :o

ummmmmmmmmm tez bym chetnie sie wybrala na wakacje do takiej miejscowosci. Ja jade w gory juz za tydzien ;)

Gość Ja bym sie z gór
teleportowała nad morze albo na Mazury. ;)

wojewudztwo malopolskie za myslenicami miedzy mszana dolna a mszana górna :) Nie wiem czy bedziesz kojarzyc ale tam jest góra szczebel :)

w góry tez bym pojechała..bo bardzo lubie chodzic po górach. Niestety te wakacje spędzam w domu :)

A ja mieszkam na wsi, pod laskiem:) na podworku mam rzeczke, sadzik i kurki:) I jest calkiem spoko...tylko czasem nudno. Na przyklad teraz wybralabym sie do kina ale nie...bo mam ponad 100km...:/

A ja mieszkam na wsi, pod laskiem:) na podworku mam rzeczke, sadzik i kurki:) I jest calkiem spoko...tylko czasem nudno. Na przyklad teraz wybralabym sie do kina ale nie...bo mam ponad 100km...:/

Gość Wieś na wakacje
na wypoczynek jak najbardziej ale nie na stałe zamieszkanie - to straszna nuda i monotonia, dobre dla emerytów ale nie ludzi mlodych.

niee u mnie to prawdziwa wies ale sklepy dwa sa xD A za to piec kilometrów dalej jest supermarket i mszana Dolna:)

hmm egzaminy napisane 2 zaliczone z 2 jeszce wynikow nie ma,ale jakos bedzie- do wrzesnia duzo czasu ;)))))

ja tez kazde wakacje spedzalam u dziadkow na wsi ale przestalam od kiedy babcia moja kochaniutka zmarla:( swietnie zawsze bylo maja jezioro blisko to codziennie chodzilismy sie pluskac:) za swoim gospodarstwem maja las, laki, super:)

Gość ede
wies ruuulez :)

Gość mistyczka
u moich krewnych na wsi to trzeba chodzić srac za stodołe, bo w łazience jest spiżarnia