Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO musi odejść

Tusk mnie zawiódł, już go więcej nie poprę

Polecane posty

Gość PO musi odejść

Obiecywał cuda, wiem że kampania ale on jest wstrętnym leniem i nie robi dosłownie NIC, poza wycieczkami i imprezkami, korupcja kwitnie, zadłużenie w słuzbie zdrowia narasta, reforma brak, co ten tusk robi poza puszczaniem bąków w gabinecie ? :o kaczor na złom tusk na złom kogo tu poprzeć, dlaczego Polska ma takich kiepskich polityków, leppery, komuchy, pisuaru i to dziadowskie PO :(

Gość zakupy_na_allegro
dlatrego bo ty jestes bezmózgiem i na nich głosowałas

no nie mozna powiedziec ze NIC nie zrobil. jest dobrym politykiem. Nie tylko on decyduje o sprawach polski.

Gość PO musi odejść
ja na nich nie głosowałam , ja tu tylko pracuję , za to mi płacą :classic_cool:

Gość zakupy_na_allegro
ja mam mózg , Jarek K tak powiedział na wiecu i ja mu wierzę :classic_cool:

Gość zawsze możesz głosować na
Kononowicza :classic_cool:

Gość lepszy Kononowicz w garsci
niz Tusek na dachu:classic_cool:

Gość lepszy Kononowicz w garsci
fantazjuję o małym pistoleciku Jarka K :classic_cool:

Gość wyborczak
Mnie tez zawiódł ale pewnie go popre w nastepnych wyborach. PiS pokazywał przez 2 lata jak wyglada ich wizja rządów i w dodatku tez nic specjalnego nie zrobil a Lewica jest w rozsypce i predko sie nie pozbiera:o To przykre ale nie ma w naszym kraju zbyt wielu mozliwosci wyboru🖐️

Gość Alt.
Mnie nie zawiódł bo na niego nie glosowałem ,jeśli nadal nic nie będą robić mogą stracić poparcie nawet tych, którzy go poparli ,zwłaszcza że przyszłość nie rysuje sie w kolorowych barwach, a rząd ma to nosie . http://got.pl/biznes.onet.pl/EXYY8T

Gość tylko UPR
korwin mikke mowi wam prawde prosto w oczy

Gość tusk naprawde nic nie robi
brytyjczycy go podsumowali: Jak pisze tygodnik rząd Tuska "skubnie jakiś problem, czasem w sposób pożyteczny, ale na ogół nieskuteczny". - Poza tym - dodaje "The Economist" - gabinet wytwarza wokół siebie atmosferę nieco chaotyczną, idącą w parze z niezdrowym apetytem na apanaże władzy. __________ faktycznie biurokracja się bardzo rozpleniła :o

-> 19:01 ciebie komunistyczna świnio poyeeebało do reszty do dyskusji z kretynami takimi jak ty ? dlaczego tu nie wyślesz zaproszenia durna pisdo ?] wattcherku zaloguj sie :D

Gość no trudno ale Tusk i tak
ma równiej pod sufitem niż szkodliwy dla Polski i samego siebie Jarek K.:O Nie spodziewajcie się cudów... Prawda jest taka, że żaden rząd nie tknie nawet służby zdrowia- po prostu czekają aż same szpitale się pozamykają, lekarze odejdą i trzeba będzie je sprywatyzować. Jednak ze względów politycznych nikt nie chce tego zrobić, bo tępy lud protestuje. Podobnie z innymi kwestiami.

Gość trzeba rozgraniczyć
Obiektywnie patrząc "jest dobrym politykiem". Rząd jest beznadziejny, a poparcie ma 50-cio procentowe. Jako polityk tusk jest więc dobry. Niestety jako premier jest beznadziejny :o Ministrów ma chyba jeszcze gorszych od siebie:(

Gość tobie Kaczyński zaszkodził
Czym ? "tępy lud protestuje" - ten "tępy lud" przez dziesięciolecia te szpitale budował i się ubezpieczał ... Jakoś nie widzę w planach PO, aby miała być za to jakaś rekompensata :P

Gość ale lepszych od niego nie ma
wiec raczej trzeba go wspierac, zeby sie rozwijał. Zaczynac od zera? Niby z KIM?!!! ZLepperem, Giertychem i tymi, co ich popierali?

[motionlotion (nessaia@o2.pl) mnie tylko ciekawi co ci da pod jakim kto kolorem pisze:O? przeczytaj sobie jeszcze raz moj post z 19:19 tam jest emotka zastanow sie nad nia:P

Gość Tusk zniszczy to
czego nie popsuly kaczki:o

Gość Tusk to Wielki Leń
"Rząd Donalda Tuska to najbardziej 'leniwy' gabinet" http://www.wp.pl/r/SY283 brytyjsscy eksperci tez tak o nim mówią, identyczne artukuły w prasie niemieckiej, na zcele Polskiego rządu stoi Wielki Leń

krwa no i ten link ma byc dowodem na lenistwo cyt: [Na antenie "Salonu politycznego" Trójki Joachim Brudziński ocenił, że rząd Donalda Tuska to najbardziej "leniwy" gabinet od 1989 roku. Brudziński zarzucił premierowi i jego ministrom, że zbyt dużą uwagę poświęcają na budowanie wizerunku, a za mało pracują. Podkreślił, że gabinet Tuska tworzy niewiele projektów ustaw i często wykorzystuje projekty przygotowane przez PiS. Według posła, dowodem złej pracy rządu jest między innymi panująca w kraju drożyzna. Brudziński nie dziwi się też, że Agnieszka Liszka przestanie pełnić funkcję rzecznika rządu. Jak napisała "Rzeczpospolita", powołując się na osobę z otoczenia premiera, jednym z powodów, dla których rzeczniczka odchodzi z pracy, jest bałagan i zła atmosfera pracy w kancelarii premiera. Agnieszka Liszka postanowiła złożyć wypowiedzenie po siedmiu miesiącach pracy. Z informacji "Rzeczpospolitej" wynika, że odejście rzeczniczki może zapoczątkować zmiany w Kancelarii Premiera. Gazeta pisze, że brana jest pod uwagę wymiana najważniejszych kadr. Jak tłumaczy, słabnie bowiem pozycja dotychczasowego szefa kancelarii Tomasza Arabskiego. Gość "Salonu politycznego" zwrócił również uwagę na problemy związane z realizacją rządowego programu budowy boisk "Orlik 2012". Według posła, samorządy, które miały razem z rządem współfinansować budowę boisk, wycofują się z projektu, ponieważ rząd źle wyliczył koszty realizacji inwestycji. Zdaniem Brudzińskiego, planowana budowa boisk jest obecnie za droga dla samorządów. ] wklejasz propagande jakiegos pisiora kaczochodzie ale "argument"

Gość no a co bys chciała
to nie pojedyńcza opinia, The Economist pisał to samo a nawet bardziej treściwie - Tusk nie robi nic, czas ucieka a on się boi cokolwiek ruszyć, podobno nie chce stracić popularnosci przed wyborami więc trudne sprawy ad acta :) Nie posądzasz chyba dziennikarzy The Economist o stronniczośc, to nie polskie piekiełko , Wielki Leń jest już słynny w całej Europie 🖐️