Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilabe

jak nakierowac faceta??

Polecane posty

Gość lilabe

Jeszcze nie mialam z nim orgazmu chociaz moi wczesniejsi faceci nie mieli problemu abym go miala. Mam wrazenie, ze on nie wie jak piescic kobiete, a dokladnie jej lechtaczke bo dzieki takim pieszczotom mam orgazm. Probowalam skierowac tam jego reke ale nic z tego nie wyszlo ehh przeciez nie bede sie z nim szarpac:/ Kompletnie nie wiem jak delikatnie wskazac o co chodzi.. Moze mialyscie podobna sytuacje albo faceci moze Wasza kobieta zrobila to tak ze nie poczuliscie sie glupio..

Gość Tylko i
wyłącznie musisz mu powiedziec o wszystkim innej rady nie widze

coś chyba nie pasujecie do siebie pod względem seksulnym.Jeżeli ty kierujesz mu rekę i w taki sposób dajesz mu do zrozumienia jak ma cię stymulowć a on nie kumaty to coś z nim nie jest OK.Ile on ma lat? Czy miał jakieś doswiadczenie z kobietami?

Gość lilabe
mial partnerki chyba 3. moze niezbyt konkretnie ta reke nakierowalam ehh kompletnie nie wiem jak to rozegrac a jakos musze:/

Gość lilabe
a zeby mu o tym powiedziec hmm jakos ciezko mi wyobrazic sobie taka rozmowe zeby nie poczul sie urazony bo tak ogolnie jest ok

Gość lilabe
i kurcze nie wierze, ze niepasujemy i kropka nic sie nie zmieni. Nie mam raczej problemow z rozmowami o seksie ale nie chce go urazic

no to ma małe dosiwadczenie w seksie .Miałem podobną sytuację.Mnie najbardziej podnieca gdy wyczuwam pod palcem twardą lechtaczke i ja pocierałem ,aż raz dziewczyna wzięła moj palec w swoja rękę i zaczęla sytymulować łechtaczkę z boku a własciwie miedzy wargami sromowymi wenetrznymi i zewnetrznymi az dostała orgazm i wyszeptała mi do ucha że mam tak robić bo inaczej ja to drażni.Wiem ... wyskoczenie z tekstem na poczatku znajomości jak ma stymulowac cipke jest trochę niezręczne Chyba że on sie zapyta ,czy coś jest nie tak go nakieruj.Kazda kobieta potrzebuje innej stymulacji cipki żeby dojść do orgazmu i to musicie wiedzieć zeby waszych facetów uczyć bo my mamy satyfakcję z tego że na was działamy erotycznie i z satysfakcją seksualną

Gość Tylko i
jak mu powiesz to sie wkurzy ze dopiero teraz mu to mowisz.Uwierz mi

jak nie macie problemów z rozmowami o seksie to mu powiedz wiesz tak dyplowatycznie z wyczuciem że jesteś z nim bardzo szczęsliwa ale jak wie kobiety potrzebują rożnej stymulacji a ty masz taka a taka potrzebę żeby dojsć.Jak długo jesteście razem?

Gość lilabe
jestesmy ponad 2 miesiace i ehh przegapilam moment gdy pytal czy wszystko ok i zebym powiedziala.. no ale naiwnie myslalam ze w koncu dojdzie do odpowiednich pieszczot jak to bywalo we wczesniejszych moich kontaktach:/

Gość lilabe
no ale wlasciwie 2 miesiace to poczatek drogi tylko jak dla mnie sex baardzo wazny

2 m-ce to nie jest czas na super odloty a na poznawanie swoich upodobań seksualnych Najczęsciej dziewczyny zaczynają instruować swoich facetów po okresie pół roku i dłużej Poczatkowo jest to fascynacja nowym ,zauroczenie a potem przychodzi moment że chyba cos jest nie tak w seksie ,bo nie ma orgazmu i zaczyna sie instruktaż.Musisz pororozmawiać z nim nawiązując do poprzedniego jego pytania ,bo on chyba wyczuwa że ty nie masz orgazmu

Gość lilabe
tak, on wie ze nie mam orgazmu bo na pewno nie bede udawac. Pewnie mysli, ze ze mna jest cos nie tak

Nie wiem czy jest tak prymitywny że mysli ze coś z toba nie tak a raczej sądzi że masz super odloty,bo ty mu nie mowisz Wierz mi że takich lasek jest 90% bo maja hamulce powiedzieć zeby facet nie odebrał tego że są kurawmi , bo my tak jestesmy wychowani w naszej moralnosci że porządna kobieta jest bierna i wierna.W każdym innym narodzie kobiety nie ukrywają swojej seksualnosci i potrzeb dla osiagniecia orgazmu po za Polska no i może krajów arabskich