Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iganatka

krótkie włosy=wygląd starej baby

Polecane posty

Gość prospain
Widze, ze ktotkowlose wyjezdzaja z agresja. Powiedz do swojej mamy, ze pieprzy, jak jestes taka wyszczekana. Wiekszosc facetow uwaza, ze krotkie wlosy sa malo kobiece, wiec o czyms to chyba swiadczy. Trzeba bylo nie farbowac wlosow, to bylyby grubsze i ladniej by sie prezentowaly.

ależ aurorka jest wkurwiająca:P ja mam długie włosy do pasa, są gęste, zadbane, ale nie uwazam ze wszystkim kobietom długie pasują, niech robią co chcą, powinnas sie cieszyc ze się wyróżniasz z pięknymi włochami. nie probuj uszczesliwiac innych na siłę.

Gość ehe prowokacja
dla mnie autorka pieprzy i tyle. Albo to prowokacja. Ja nie farbuję włosów, kiedyś tak. Jak farbowałam to miałam takie sobie, nie grube, ani nie cienie. Przestałam farbować. Nie farbuję od kilku lat. Miałam długie do pasa włosy, ale ścięłam niedawno. Mam akurat taki typ urody, ze pasują mi krótkie jak i długie. Ale mam tak gęste teraz i grube, że jakbym miała dłuższe to bym miała jakiś hełm. Wycieniowałam i teraz jest ok. Muszę mieć cieniowane, bo inaczej tych włosów jest za dużo. Fryzjerka się rozczulała, że ajkby trzy głowy obcinała. Wkurzają mnie takie panny, które uszczęśliwiają na siłę. niech się zajmie swoim życiem i swoimi nudnymi włosami, a nie każe wszystkim wyglądać tak samo - NUDNO!

Gość prospain twoja matka ciagnęła
druta mojemu staremu i sąsiadowi spod piątki

Prospain, nikt nie wyjeżdża z agresją, tylko wyraża swoje zdanie. Ja się nie zgadzam z autorką, a jak już napisałam - włosy mam za łopatki czyli niezbyt krótkie.

Nie próbuje nikogo uszczesliwiac na sile, tylko wyrazam swoje zdanie, bo zal patrzec na mlode dziewczyny które maja fryzury jak stare ciotki. Traca caly wdziek i urode- a najlepiej-krtkie wlosy i do tego oklularki i spodnica przed kolano, masakra Kazda kobieta marzy tak naprawde o dlugich wlosach ale tym ktorym nie udalo sie nigdy zapuscic pozostaje tylko wmawianie sobie ze krotkie wlosy sa ok

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaa
ty jesteś nienormalna. Każda kobieta marzy o długich włosach - to tak jakbyś powiedziała, że każda kobieta marzy o facecie, który ma 50cm fiuta! Lecz się babo, bo widac, że coś z tobą nie tak.

\"Kazda kobieta marzy tak naprawde o dlugich wlosach ale tym ktorym nie udalo sie nigdy zapuscic pozostaje tylko wmawianie sobie ze krotkie wlosy sa ok\" Czy Ty potrafisz przeczytac i przyswoic to, co się do Ciebie pisze? Zwątpiłam.

\"to tak jakbyś powiedziała, że każda kobieta marzy o facecie, który ma 50cm fiuta!\" - sokiem sie zakrztusilam!:(:P tak moze na 136lat wygladam co\\?:o dziwne troche bo ludzie czesto mi daja albo 16lat, albo 20, a te 20 to rok wiecej niz mam, tragedia normalnie autorko jestes niesamowicie ograniczona fajnie jest miec dlugie wlosy, ale nie akurat takie jak ty masz, do pasa sa nudne, dlugie proste sa nudne..

krotkie wlosy, oklurazy i spodnica - gdzie ty zyjesz autorko??:o bo ja ani razu takiej nei widzialam nawet doszlam do wniosku ze krotka fryzure nosza odwazniejsze dziewczyny:) wiele dziewczyn widze z fajnie scietymi na krotko wlosami, ciekawym ubiorem, i wcale to nie jest spodnica za kolano..

matko a wy dalej sie tu męczycie :O albo autorce postu sie nudzi i robi z was idiotów, albo po prostu na zrytą psyche :O olejcie ją... poco gadać z kimś, tak ograniczonym i upartym ?

Gość Eliazza
Do Mistycznej: Rianna wcale nie jest sexowna w krótkich kudłach wlaśnie wygląda jak stara baba. Wogóle jej nie zazdroszczę bo nie ma czego :O Zgadzam się z opinią autorki która wyraziła trafną opinię na temat krótkowłosych. Najgorzej wyglądają te kobiety, które myślą, że są atrakcyjne mając na głowie krótki, wygryzony, nienaturalny, farbowany pasemkowo, natapirowany, chełmiasty fryz ,,na kurczaka" - masakra. Czy wy się w lustrze nie widzicie heksy?! Pojebało was?!:(

Krótkie nie znaczy natapirowane i wygryzione :):):) Wg mnie długie proste włosy są nudne , niektóre laski wyglądają jak sieroty z długimi włosami nieścinanymi od lat.Nie wspomnę o porozdwajanych i elektryzujących się na wszystkie strony.Sama mam gęste i noszę krótsze,tzn przed ramiona.Wyglądam o wiele lepiej niż jak miałam dłuższe.Wogóle co za pogląd że krótkie włosy postarzają:) teraz tyle jest fajnych fryzur a na długich co można zrobić ciekawego ??? wielkiego koka czy warkocz ???heh a to nie postarza.Każdej z nas co innego pasuje.Beznadziejnie puste poglądy autorki.

Gość aja popieram autorkę
większość dziewczyn ma krótkie, nijakie fryzury, do tego jak włożą spodnie i bluzę to nawet trudno płeć rozróżnić. Mi tam na rękę taka moda, bo sama mam włosy długie, falowane i często słyszę, że wyróżniam się pozytywnie wyglądem.

Gość jak jest
uroda, to wszystko pasuje:)

Gość jak jest
trudno odroznic od faceta, jak sie nie ma tzytzkow:)

ale wy myslicie glupio jak ktos ma krotkie wlosy to czemu od razu bluzy ma wkladac? ja nie raz uslyszalam komplementy na temat mojego wygladu, nie raz slyszalam ze mam bardzo ladna buzke i fryzurke... krotka fryzura jest bardzo kobieca

Gość jak jest
zgadzam sie z fajna....:) jak tylko zetne- same komplementy:) ale teraz zapuscilam, tak se:)

Hehe smieszny topik, zwłaszcza wypowiedź autorki, że ma włosy do pasa czy tak gdzies i są takie piękne. Hehe a mnie np obrzydzają włosy dłuższe niz do łopatek, nie wiem czemu ale powodują u mnie odruch wymiotny tak samo jak bardzo długie paznokcie. Najbardziej podobają mi się fryzury zsymetryczne, np z jednej strony króciutkie a z drugiej dłuższe - te są fajne i ciekawe. Krótkie włosy wcale nie postarzają moim zdaniem, nadają kobietce charakter a długie natomiast w moim mniemaniu to taki styl na topielicę - ani to ładne ani zadziorne. A co do mnie mam włosy ścięte troche jak Rihanna przed obcięciem na krótko, czyli z tyłu ścieniowane a z przodu długie aż do ramion.

Gość dziewczynkaaaaaaa
oj nie zgadzam sie z autorka....nie kazdemu jest super pieknie w długich wlosach.....wszystko zalezy od ksztaltu twarzy.... utarlo sie ze tylko dlugie wlosy moga byc sexy.... nie zgadzajmy siue ze stereotypem.... krotkie wlosy tez potrafia miec swoj urok...zalezy tez jak one sa ułone itp.... ja widzialam sporo dziewczyn w krociutkich wlosach, na "chlopczyce" i naprawde bylo w nich im dobrze i wcale nie wygladaly jak stare baby...

Gość hehehezabawne
widzę ze kolezanka ma jakis uraz do dziewczyny w krotkich wlosach hmm... moze odbila ci chłopka?? i teraz probujesz sie jakos dowartosciować, smiech na sali, ja mam teraz krotkie wlosy, dlugą szyję i wyglądam super, tylko malinki robic, w dlugich wyglądalam jak jakas madonna z jednym cycem albo lisica, dlugie wlosy kojarzą mi sie ze wsią, teraz liczy sie modne i ekstrawagancie scięcie, dziewczyno jesteś chyba DWA WIEKI W TYŁ :P:P:P

Gość onatalie
ja mam poldlugie. mialam i dlugie i krotkie:) raz mialam z przodu sama grzywke a z tylu 7mm :) w ogole moja glowa przchodzila ciagle przez jakis szal. teraz znow bym chciala obciac, ale ciagle sie wacham, bo chyba zaczne znow zapuszczac:) mam ladna twarz i fryzjerki mowia mi, ze idealna twarz na pokazy obcinania wloskow, bo kazda fryzurka bedzie ladnie wygladac:) wspolczuje autorce. pewnie chcialaby miec krotsze, ale twarz nie ta. a kobietki z krotszymi wlosami wygladaja zazwyczaj mlodziej wg mnie, jesli dobrze dobrana jest fryzurka. krotkie wlosy kojarza mi sie ze SWIEZOSCIA, dlugie ze wsią:D taka maryska

Gość annkaa
'teraz liczy sie modne i ekstrawagancie scięcie' - taaa, a jak kreatorzy mody każą nosić worki to też będziecie ślepo gonić za modą? Liczy się własny styl a nie wizja projektantów, którzy żyją ze zbijania kasy na naiwnych panienkach bez pomysłu na siebie.