Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

Propozycja na prezent na imieniny dla Ukochanego

Polecane posty

wczoraj mi się przypomnialo ze moj Ukochany ma imieniny no i mam problem: raz ze nie za bardzo szastam kasa, dwa on ma 37 lat, trzy ze mieszkam w malym miasteczku wiec co niektorzy z was wiedza, ze za duzo propozycji nie ma. pierdolki a la misie itp odpadaja, gatki, perfumy itd tez bo to dostaje czesto bez powodu, prosze pomozcie za jakies 2h ide do miasta no i mmusze cos kupic, aznaczam ze super kolacja bedzie.. plis pomozcie!!

no więc : 1. krawat 2.koszula 3. portfel 4. bilet na koncert zespolu ktory lubi 5. jest lato, więc dobre markowe okulary przeciwsloneczne (cena zalezy od marki, ale w sportowych sklepach mniej więcej wynosi 100 zl. ja ostatnio kupilam mu bardzo fajne za 100 w 4fun(?)) 6. czapeczka z daszkiem

no i odpada;/ bo moze i on ma 37 ale to punk chodzi w bojowach kolrowych koszulkach ma kolczyki, wiec krawat odpada, koszula tez, koszulki tez bo w tym roku juz chyba z 4 bez okazji dostal, portfela nie uzywa bo nie lubi, bilet odpada bo w tym roku nigdzie nie graja jego ulubiency, a na jarocin juz bilety kupione, a okulary niedawno dostal, czapke z daszkiem dostal mc temu nowa;/, mysle mysle, przerabiam ale po prostu nic nie moge wymyslic, chyba za duzo rzeczy bez okazji dostaje:P:P