Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka se ja

wyjazd pod namiot nad morze koniec 6 miesiaca

Polecane posty

Gość taka se ja

chcialam sie was zapytac co sadzicie na temat takiego rozwiazania mam mozliwosc wyjechania na tydzien nad polskie morze z tym ze pod namiot wyjazd ma byc w polowie lipca bede wtedy na koncowce 6 miesiaca Burzuszek mam jeszcze maly i w niczym mi nie przeszkadza i ogolnie czuje sie bardzo dobrze mozna powiedziez ze gdyby nie ruchy maluszka to nie wiedzialabym wogole ze jestem w ciazy Powiedzcie co byscie zrobily na moim miejscu pojechaly byscie czy moze spedzily cale wakacje w domu??

ja napewno bym pod namiot nie pojechala :-0 ale ja to ogolnie nie lubie spac pod namiotem a tym bardziej w ciazy. juz chyba wolalabym spezic wakacje w domu:-) a nie masz mozliwosci zakwaterowania sie gdzies w jakims pokoju?? albo najlepsze jak dla mnie wyjscie to nie mozecie wynajac domku??

No coś ty, wakacje w domu?:O Ciąża to nie choroba! Jeśli czujesz się dobrze, to nie stwarzaj sobie problemów. Udanych wakacji ;) PS. Uważaj na komary, meszki i kleszcze ;)

Gość no to
ja tez byl pojechala , nie ma co tracic wakacji , z dzieckiem to juz nie pojedziesz pod namiot jak sie tylko urodzi :D

Gość taka se ja
wiesz wlasnie cala frajda w tym spaniu pod namiotem ja uwielbiam takie wyprawy co roku ze znajomymi jezdzilismy pod namiot no i w tym tez sie szykuja takie wakacje pytalam juz lekarki ona nie widzi przeciwskazan jedyne co to wiadomo jak bedzie zimno i bez pogody to powrot do domu natomiast od roznych osob slysze rozne opinie jedni ze jak najbardziej inni ze pod zadnym pozorem no i sama nie wiem dlatego chcialam poznac wasze zdanie

jezeli lekarka Ci powiedziala ze mozesz jechac i lubisz tak spedzac czas no to ja bym sie juz nie zastanawiala ja poprostu slyszalam cos innego ze nie wskazany jest taki wypad w ciazy ale to tak jak napisalas sa rozne opinie

Ale jakie mogą być przeciwskazania do wyjazdu pod namiot w ciąży? :O Co innego, gdy leżysz na podtrzymaniu, ale skoro wszystko jest ok i czujesz się dobrze, to nad czym się zastanawiać?

Dokladnie. Jakie moga byc przeciwskazania, jesli ciaz przebiega bez problemow? Jedz i dobrze sie baw :D

Gość no własnie ciaża to nie chorob
a wakacyjny wyjazd pod namiot to jest to, żadne 5-gwiazdkowe apartamenty sie do tego nie umywają. :D

Gość taka se ja
dziekuje wam dziewczyny mi jak lekarka powiedziala ze moge jechac to bylam w 7 niebie a pozniej zaczelo sie biadolenie rodzinki ze mam swoj rozum i zrobie jak uwazam czytaj nie jedz i koniec no i wlasine takie gadanie spowodoalo ze zaczelam sie zastanawiac czy faktycznie powinnam pojechac no ale widze ze rozwiewacie moje watpliwosci bardzo wam dziekuje za wasze opinie

Gość gość
Moim zdaniem już lepiej byłoby się wybrać kamperem. Lepiej na siebie uważać, niż później żałować decyzji. A żeby się nie ograniczać, kamper będzie najlepszym rozwiązaniem :) Za niewielkie pieniądze możesz wypożyczyć kampera tutaj http://kampery.lublin.pl/

Gość gość
Jedź, baw się dobrze. Cały pierwszy trymestr (nieplanowanie) spędziłam w hostelach i pod namiotem, myjac się i śpiąc gdziekolwiek. Zero infekcji. Odkąd wiedziałam że jestem w ciąży, oszczędzałam się przy wycieczkach, ale poza tym bawiłam się bardzo dobrze, totalny relaks- bo lubię takie obozowe klimaty, a relaks właśnie najlepiej robi dziecku. Uszy do góry i baw się dobrze, jak chcesz być zupełnie spokojna to sprawdź przed wyjazdem gdzie możesz mieć szybko wizytę u ginekologa, IP w szpitalu, hotel jeśli z jakiś powodów uznasz że namiot ci nie odpowiada.

Gość gość
2:41- to jest wątek sprzed 10 lat ;)