Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekneone

Prosze o pomoc kto zna niemiecki

Polecane posty

Gość piekneone

Bardzo potrzebuje przetłumaczyc to zdanie dziewczyny: Es mag keiner so recht ran an die Sache Dziekuje z gory:*

Gość piekneone
Hej:) Kupilam na ebayu łódke i to jest czesc maila.Wszystko rozumiem,ale to zdanie nie daje mi spokoju:) Wklejam w kontekscie szerszym:) Hallo noch mal,ich habe mal im Internet wegen Versand nachgefragt. Es mag keiner so recht ran an die Sache. Das liegt einfach am Gewicht und an den Packmaßen. Vielleicht haben Sie inzwischen eine Lösung gefunden. Das Boot allein ( ohne Zubehör) kostet nach Berlin ca. 130,-?. Ich denke, das ist keine gute Lösung. Schönen Sonntag und Gruß aus Grund

Gość piekneone
moze to polski niemiec pisał\? :))) No niby Hans Mueller:)

Gość piekneone
? :(

No napewno nie pisal tego Niemiec.Nie moge Ci pomoc, te zdanie jest bez sensu.Cala reszta zreszta tez jest kaleczona.:)

Gość madzia23niemcy
to zdanie znaczy ze nikt sie nie chce tym zajmowac i zdanie jest poprawne...

Wg mnie Niemiec pisal i nie jest to kaleczone, tylko skrot myslowy Chodzi mu o to, ze nikt sie nie chce pojac tej wysylki bo wymiary tego sa nietypowe /ty pewnie wiesz jakie/ To zdanie nie ma znaczenia dla calego kontekstu o ile znalazlas juz sama jakies rozwiazanie, bo jesli nie, to nie ma chetnego zeby odpisal jak to wyslac .... Dziwne. A kurier ? Poczta?

Gość madzia23niemcy
chodzi o to ze zadna firma wysylkowa nie zajmuje sie przesylaniem takich rzeczy chodzi o to ze to za duza waga i wielkosc

Gość piekneone
Wiem,ale mnie meczyło.Jade jutro do niego odebrac łódke osobiscie.zobaczymy co to za gagatek:D W kazdym razie dziekuje i Ci powiem ze od 2 lat mieszkam w Berlinie i tak jak niemcy kaleczą swoj jezyk,tak chyba naet Polacy nie potrafią:D Skróty,skróty,samowola jezykowa i potem masz:) Dzieki i pozdrawiam!

Gość piekneone
OOOOOOOOOOo,dziekuje:) Piszac odo dla czarno białej nie widziałam tylu odpowiedzi:)Jak dobrze ze jest cafe i WY:*