Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to stokrotka

Czy teraz faceci szukaja zaradnych kobiet?

Polecane posty

Gość czy to stokrotka

czesc:) Tak pytam z ciekawosci :) Bo ja np umie bardzo duzo rzeczy zrobic..tak mi sie przynajmniej wydaje.. Jakos od dziecinstwa rodzice mnie szkolili..tu odgartaj snieg , kup czesci do samochodu , ugotuj , wypierz , posprzataj , dorabialam jako pomoc w restauracjach ..ale mam wiele kolezanek co nigdy ziemniakow nie strugaly , czy jajka nie potrafia rozbic ..i czasm mysle sobie jak to sobie poradza jak przyjdzie im sie usamodzielnic?

Gość iuo
jajka nie potrafia rozbic i co sie dziwisz ze zaden cie nie chce . JAkby mi laska probowala cos takiego zrobic to chyba bym zerwał

Gość czy to stokrotka
przeciez wiesz ze nie chodzi mi o te jajka w spodniach

Gość czy to stokrotka
______

jesli to prawda co napisalaś ;)...bedziesz prawdziwym skarbem dla wybranka ;) a jak trafisz na wlasciwego to jeszcze Cie ozloci :)

Gość czy to stokrotka

Gość czy to stokrotka
mam nadzieje ze ta druga polowka bedzie ze mnie zadowolona... I to prawda o napisalam ... :)

Gość czy to stokrotka
mam nadzieje ze ta druga polowka bedzie ze mnie zadowolona... I to prawda o napisalam ... :)

Gość czy to stokrotka

Gość takie tam duperele...
Faceci nie szukają zaradnych kobiet. Dam Ci dobrą radę: udawaj, że nic nie potrafisz bo inaczej trafi Ci się jakaś dupa a nie chłop! A nawet jak z dupy zrobisz chłopa to on zostawi Cię z dzieciakami dla jakiejś niezaradnej(bo przecież sobie poradzisz sama!) :(

Gość czy to stokrotka
Wy faceic to jesteście k...a takie lenie, że nawet ruchać wam się nie chce i trzeba na was włązić i na siłe wyciągać spermę

Gość faceci czytaj żałosni macho
szukają slodkich idiotek, ktore nie powinny sie znać na niczym i generalnie powinny byc calkowicie zdane na łaskę "pana" - to łechce niskie ego takich "mężczyzn". :o

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeetam
pewnie że bedzie zadowolony, bo nic w domu robic nie będzie musiał :-) Wszystko zrobisz za niego a on spokojnie na kanapie gazetkę poczyta, piwko wypije i mecz poogląda. Myślę, że działasz na swoją szkodę...

no to juz nic nie rozumiem ......albo szukaja slodkich idiotek albo zaradnych ? tyle ile facetow tyle preferencji...ja napewno na slodką nie zwrocilbym uwagi :P

Gość czy to stokrotka
nie ma mowy zeby sobie siezial i sie opierdzielał caly dzien! Tyle ile ja to i on musi! ja nie bede kolo nikogo skakac! A co do slodkich idiotek to ciesze sie ze nie jestem jedna z nich!

Gość czy to stokrotka
_______

Gość chcecie mieć
Fajnie że umiesz odgarniać śnieg i majsterkować. Facet będzie mógł się zabawiać w łózku z twoją przyjaciólką w czasie gdy ty będziesz mu naprawiać samochód czy odgarniać śnieg sprzed wjazdu do garażu.