Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angel165

Kolor włosów

Polecane posty

Witam! Bym chciała zmienic kolor włosów, ale nie wiem na jaki. Nie wiem czy lepiej będzie mi pasowac blond czy jakiś brąz. Z natury mam jasną cerę, oczy zielono-szare i jestem z natury jasną szatynka. Bardzo bym prosiła o porady :-) Pozdrawiam to moje fotki www.xxxkwiatuszekkk.fotka.pl

Gość raczej blond
no chyba że masz bardziej zielone oczy niż szare brązowe włosy wyglądają ładnie przy brązowych lub typowo zielonych oczach do włosów blond bardziej pasują oczy niebieskie, szare, brązowe oczy za bardzi kontrastują (w naturze rzadko się zdarza by ktoś miał naturalny jasny blond i brązowe oczy) mam podobny typ urody jak ty i w ciemnych włosach wyglądam fatalnie, ciemne włosy podkreślają rysy, postarzają, podkreślają też wszystkie niedoskonałości cery, zmarszczki itp

Gość raczej blond
zawsze jaśniejsze włosy odmladzają a ciemne postarzają, zauważ że aktorki z wiekiem rozjaśniają włosy zamiast je przyciemniac jak poobserwujesz "babcinki" to sama zauważysz że zbyt ciemne włosy w pewnym wieku wyglądają nienaturalnie i sztucznie zobacz sobie reklamę Krzysztofa Ibisza, wygląda dziwacznie z przyciemnionymi włosami (pewnie już walczy z pierwszymi siwymi włosami i stosuje jakiś szampon koloryzujący) w efekcie ma tak intensywnie kruczoczarne włosy jakich pewnie nie miał jako nastolatek te "młodzieńcze" włosy dziwnie kontrastują już z niemłodą twarzą

Gość malenstwo666
hejka mam włosy koloru ciemny brąz i asymetrycznie ostrzyzone wloski tak się zastanawiam co szalonego moge z nimi zrobić pomóżcie

Gość malenstwo666
eloooooooooooo jest tu kto????