angel165 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 Mialam grzybice pochwy.Moj chlopaka chyba zarazil sie grzybica ode mnie. Wyszly ma na penisie jakies biale krostki( jest ich malo) i pozdczas sexu odczuwam bol. Czy ta grzybica nieleczona u partnera wplywa na jego plodnosc? Czy jak on nie bedzie jej leczyl to moze zostac bezplodny? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Czerwiec 29, 2008 ja nie wiem czy grzybica wplywa na bezplodnosc ale na pewno bedzie cie za kazdym razem zarazal on musi to wyleczyc bo inaczej caly czas bedziesz chodzic z grzybica pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Czerwiec 29, 2008 a wiem po sobie bo raz mialam grzybice i pozniej ciagle powracala powiedzialam bylemu zeby uzyl masci ktora ja stosowalam przeciw grzybicy i juz wiecej nie mialam grzybicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robertos569 Napisano Czerwiec 29, 2008 A ja wymoczylem malego we wrzatku i tez juz nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angel165 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 U mnie grzybica wystapila juz na dwa razy i zawsze kochalam sie z nim bez niczego. I nie mial zadnych objaw dopiero teraz wyszly... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Czerwiec 29, 2008 facet nie zawsze mial objawy myslisz ze moj mial? zadnego zaczerwienienia, swedzenia tak jak u babek ale dalam mu masc i po klopocie:) ta masc to clotrimazolum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angel165 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 Clotrimazolum tez mu podrzucilam mam nadzieje ze bedzie ja stosowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutnaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Październik 31, 2008 czy sama masc clotrimazolum wyleczy grzybice u faceta???????? bo chyba sie nawzajem zarazamy i to nie ma snesu zebym tylko ja sie leczyla:( i ile trzeba ja stosowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutnaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Listopad 2, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Listopad 2, 2008 Przez 3tyg - miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutnaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Listopad 2, 2008 ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:( tak dlugo??? wiec pojde do lekarza zeby dal mu cos skuteczniejszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Listopad 2, 2008 Antybiotyki chyba bierze się 2 tygodnie. Lepiej niech TWÓJ PARTNER IDZIE DO LEKARZA. Ten na pewno będzie wiedział, co ma stosować i czy zgodnie z instrukcją, dłużej czy krócej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Listopad 2, 2008 Nie wiem, czy znajdziesz coś, co trzeba stosować krócej niż 2 tygodnie. Przez ten czas żadnego sexu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutnaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Listopad 2, 2008 on do lekarza??????????/a do jakiego on ma isc??????? myslalam ze wsytarczy ze ja pojde do ginekologa i gin przepisze takze jemu cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Listopad 2, 2008 Skład 1 g kremu zawiera 10 mg klotrimazolu. Działanie Charakteryzuje się szerokim spektrum działania, hamując rozwój większości patogennych grzybów powodujących zakażenia skórne u ludzi. W małych stężeniach działa fungistatycznie, w dużych – grzybobójczo.Klotrymazol hamuje proces biosyntezy ergosterolu, który jest niezbędny do budowy błony komórkowej grzybów. Powoduje zaburzenia w funkcjonowaniu błony i zwiększenie jej przepuszczalności. W konsekwencji następuje uszkodzenie składników komórki grzybiczej i jej rozpad. Wskazania Lek stosuje się w grzybiczym zapaleniu skóry spowodowanym zakażeniami dermatofitami, pleśniakami, grzybami dimorficznymi, w zakażeniach drożdżakowych skóry i błony śluzowej (kandydoza) oraz w łupieżu pstrym. Dawkowanie 2-3 razy dziennie nanosi się cienką warstwę kremu na miejsca chorobowo zmienione, lekko wcierając. Czas leczenia wynosi 2-4 tygodnie. Uwagi Leczenie należy przerwać, jeśli brak jest poprawy po 2 tygodniach stosowania preparatu w grzybicy podudzi lub po 4 tygodniach - w grzybicy skóry i stóp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Listopad 2, 2008 Myślałam, że Tobie już zapisał. Powinno starczyć jak Ty pójdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutnaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Listopad 2, 2008 myslalam zeby dal mu cos doustnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutnaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Listopad 2, 2008 ja ostatnio bylam juz dwa razy u gina w sprawie grzybicy, jednak po globulkach to wraca wiec sadze ze to przez seks...gin sie pytal czy partner ma jakies objawy...ja powiedzialam ze nie, bo wczesniej sie pytalam mojego faceta to mowil ze nie ma...ale gin powiedzial ze na wszelki wypadek niech smaruje mascia...tyle ze nie mieszkamy razem i nie moge go przypilnowac zeby smarował:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Listopad 2, 2008 A on sam nie może się przypilnować?! Powiedz mu, jak Cię ponownie zarazi, że albo życzy Ci raka szyjki macicy, albo Cię z kimś zdradza, powinno poskutkować. Dość już mam słuchania o takich jełopach, jeden z drugim nie posmaruje się, bo piecze, a ich laski smarują się, łykają głobulki i chodzą na cytologię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleksanderrrt Napisano Styczeń 30, 2009 hmm miałem kiedys takie ranki zaczerwieniea na penisie, pomogła mi maść szałwiowa, kupiłem na allegro od uzytkownika ca-mils , moze by pomogła na cos takiego hmmm oto jego aukcje gdzie mozna kupic masc http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10158669 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehehem Napisano Marzec 20, 2009 hej napiszcie co o tym sądzicie:) na grzyby najlepsza jest dieta tzn. bez słodyczy i syfnego jedzenia.stosowałam się do tego i nie było grzybów, jednak teraz jestem prawie pewna ze zaraża mnie mój partner. widzimy się rzadko i po każdym spotkaniu( właściwie jakieś 4-5 dni) mam objawy. powtórzyło sięto za każdym razem. powiedziaam mu to więc zajmie się tym. Boję się teraz że jesli wyjdzie na to że jest zdrowy to skąd może się to brać? Wiem ze powinnam czekać na wyniki jego badan ale nachodza mnie te mysli, ze coś ze mna nie tak...ale już bez przesady zeby juznawet pokochać sięnie mozna było. Wydaje mi się ze jak wyleczę mojego miśka i bede trzymać dietę to pomacham grzybkim białą chusteczką:D Dzis dopadło mnie zupełne zniechęcenie...przestałąm wierzyc w dietę antygrzybiczą i pojadłam słodyczy:/kurde skoro i tak po stosuku byłam grzybiareczką:/ no ale juźz nie bede tak sobie folgować, szczególnie jak juz razem beziemy zdrwoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jkhgghhjhj Napisano Luty 24, 2010 dla ciebie i partnera mozna uzywac femivaxin ponoc jest dobry...ja wlasnie mam zamiar go kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach