Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jaasnee

Ile jeszcze łez wyleje...........

Polecane posty

Gość no jaasnee

nim zapomne o tym dupku !!!!!!!!!!! 😠 😠 przez te ostatniie 2 m-ce moze byly 4-5 dni kiedy nie plakalam :( wykoncze sie !!!!!! :o:o kto mi sprzeda jakis lek na zapomnienie ??

Gość wiosenna mgla
nowa milosc. ja po ostatnim rozczarowaniu znalazlam sobie innego i dzis jest moim mezem:))

Gość no jaasnee
i nienawidze go.... chyba..... a co mi zrobil.. przestal kochac tak po prostu... z dnia na dzien... na dodatek typowy tchorz, bo przez ostatnie wspolne tygodnie nie potrafil sie przyznac do tego... boli, czasem mniej czasem bardziej...

Gość no jaasnee
bylismy ze soba 3 lata, wiec tak... i sie zakochalam i kochalam i czulam sie kochana... do czasu

cenne rady 1 sposób pierwszy flaszka ruskiej wódy codziennie jak już będziesz rzygać to musisz patrzeć na jego zdjęcie gwarantowane obrzydzenie do niego i do wódy i od tego rzygania nie będzie Ci się chciało nawet o nim pomyśleć bo odruch wymiotny się pojawi 2 sposób iść do hipnotyzera niech Ci wymaże go z pamięci :D przy okazji niestety o innych rzeczach też możesz zapomnieć :( 3 sposób znaleźć sobie przystojnego amanta plasterka na zranione serduszko sama sobie wybierz który sposób wolisz :D🖐️

Gość no jaasnee
piąte koło :classic_cool: sposob 1 juz przerabialam, aczkolwiek bez zdjecia... sprobuje ;) dwojka za bardzo skomplikowana, a co do 3 pomyslu bomba tylko chyba jeszcze na to potrzebuje czasu.... :o

Gość Sindkaaa
Temat jak dla mnie hehe :D :) Ja wlasnie jestem w trakcie zapominania omojej milosci 2 lata minely wrocil kontakt mam tylko nadzieje ze juz nie wroci Wole byc dalej niz blisko bo wtedy bardziej cierpie

Gość no jaasnee
u mnie nie ma zadnego juz kontaktu.... od czego jest jeszcze gorzej sie odzwyczaic... teraz dziekuje losowi, ze nie jestesmy z jednych miast i ze nie musze juz go widywac...

Gość Jaap
:O To zapominienie i cierpienie po zerwaniu az tyle trwa?:O A ja myslalam, ze juz niedlugo mi przejdzie ;S