Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Softina

żałuję, że to zrobiłam

Polecane posty

Gość Softina

słuchajcie, po 7 miesiącach bycia z facetem, czyli w lutym zaczełam uprawiać z nim seks. Mam 16 lat, oczywiście był to moj pierwszy raz... miesiac temu ze mną zerwał i teraz żałuję, że z nim to zrobiłam... kochałam się z nim głównie dlatego, bo on twierdził, że jest dość stary (18 lat) i każdy w jego wieku ma to za sobą, oczywiście zapewniał przy tym, że mnie kocha itd. jednak teraz doszłam do wniosku, że to dla mnie było za wcześnie i tego żałuję :(

Gość no nie dziwię się....
:O

Gość nie ty pierwsza i nie ty
ostatnia jestes w takiej sytuacji.

Gość na chuuj up
czego oczekujesz od nas? mamy współczuć?

Gość Invisible Kid
Jeszcze tylko daj komunikat w prasie i prezydent ogłosi żałobę narodową :0

Gość anitfos
no teraz to już nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem ... co się stało to się nie odstanie. Musisz się po prostu pozbierać i żyć dalej, a kiedyś na pewno spotkasz tego, z którym to zrobisz i zapomnisz, no może niekoniecznie zapomnisz, ale nie będziesz myśleć o tym co było, będzie się liczyć tu i teraz. Zresztą teraz, jak już nie jesteście razem to żałujesz, ale kiedy z nim uprawiałaś seks to było ok? Pewnie duży wpływ tu ma presja na bycie lub niebycie (zależy od towarzystwa) dziewicą. Ale tak jak mówię, nie ma co teraz rozpaczać, stało się, trzeba żyć dalej, a Ty się nie dołuj, bo już niczego nie zmienisz. Pozdrawiam

Gość 7 dni swiat
no i stalo sie... nie wiesz ze jak KOCHA TO POCZEKA????????

Gość widzisz bo to jest tak że
niestety całe życie musimy dbać o siebie. Bo nikt inny o nas nie zadba. Faceci to w 99% debile:O Dlaczego bardziej przejmujesz się obcą osoba, niz sobą i tym, czego ty chcesz? Na przyszłość po prostu nie da sobą manipulować.

Gość Invisible Kid
"Faceci to w 99% debile" Niestety na przykładzie autorki topiku to chyba można tak napisać też o kobietach.

Gość widzisz bo to jest tak że
Tak, kobiety też, ale autorka będzie się zapewne zadawać z facetami, więc ją uprzedzam;)

Gość sex to nie wszystko
ja mam 23 i tego nie robiłam jeszcze a dlaczego? bo mu nie staje a jak stanie to opada szybko:o

Gość Softina
widzisz , bo sobie pomyslalam , ze bede miec chlopaka... z ktorym bede w pelni szczesliwa... a nie bede dla niego tą pierwsza :(( ja chcialam zawsze stracic dziewictwo w wieku 18-19 lat... a tu presja z jego strony :(

Gość anitfos
no tak, presja ... ale już nic nie zrobisz dziewczyno, wiem, że Ci smutno i źle, ale rozpaczanie już ci nic nie da, nie cofniesz czasu. Każdy popełnia błędy, nie jesteś z tym sama :) nie martw się, staraj się o tym nie myśleć, a widocznie Twoje przekonania o utracie dziewictwa w wieku 18-19 lat nie były wystarczająco silne, skoro się złamałaś w wieku 16 lat, taka prawda.

Gość anitfos
i wiesz, myślę, że to dobra lekcja dla ciebie, by nie ulegać, by nie spełniać zachcianek drugiej osoby bezwarunkowo, nawet jeśli sama oczekujesz czegoś innego. Następnym razem będziesz mądrzejsza :) mądry Polak po szkodzie ;)