Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jetta

co myslicie na widok nastolatki w ciazy?

Polecane posty

Gość nic to jej sprawa

Gość dziura po zębie
hmmm że wpadła:) poprostu

Gość zestresowana totalnie
że sie pizda puściła

Gość nietypowo tak
O! Nastolatka w ciąży!...zwykle taka jest pierwsza myśl...

Gość miala pecha

Gość zal mi jej

Gość że znow dziecko urodzi
dziecko

Gość ładny////
niech zgadne w ciazy jestes i jestes nastolatka

Ja sobie myślę że jak byla na tyle dorosla żeby uprawiac seks to napewno też jest na tyle dorosla żeby zająć się dzieckiem, i oczywiście ma je z czego utrzymać, i gdzie z nim mieszkać...

Gość gram i wygrywam
powiększy nam się społeczeństwo :P

Gość Bong Bang Beng Bing
myślę sobie że przegrałą życie... a mogła usunąć....

szczerze mowiac,jak widze nastolatke w ciazy to sobie mysle,ze pochodzi z biednej,patologicznej rodziny i u nich to normalka

Gość ja myślę że głupia siksa
przy tylu dostępnych środkach antykoncepcyjnych pomyślała o nich po a nie przed, albo pomyslała jak cała reszt głupich siks, że przy pierwszym razie nie zachodzi się w ciążę...

Gość szarfagf
ze nie jest już nastolatką

Gość cow and chicken
podobnie jak lady glutter

Gość hhhghh
mysle zawsze..ale głupia,dała sobie dziecko zrobic,ale nastolatki myslą nie głową,a raczej są zakochane, zauroczone, i emocje biorą górę...

Gość penelopa w tańcu
ja myślę, że głupia podfruwajka co to ledwo wyrosła i udawać chce doroslą, i jeszcze, że teraz szybko zobaczy tą dorosłość, tylko tego maleństwa szkoda co się urodzi.

Gość Justynka_123
wiecie ci głupoty gadacie przeciez nastolatka to nie tylko osoba która ma 15 lat ale rowniez 18 .... kiedy widze nastolatke w ciazy to nic nie ysle i to tylko dlatego ze to nie moja sprawa byłabym głupia gdybym ja np. skrytykowała moze tego chciała a moze wpadła to jej zycie ...

Gość FDGHFHGHGFH
Ta kurva 18 latka chciała mieć dziecko!! jasne...... jak widze takie 18-19- wciąży to zal mi ich.Przegrały życie,dno,margines społeczeństwa,patologia,,gówniary ktorym ruc*hać się zachciało.Dla mnie takie dziewczyny to -DNO!

Gość Monia narzeczonahih
zgadzam się z -----> FDGHFHGHGFH

FDGHFHGHGFH- jaki Ty musisz być popier.dol.ony! Sama mam 19 lat i planuję dziecko z moim chłopakiem który ma 21! I planuję również studia i ani nie jestem z patologicznej rodziny, ani sie nie koorvie! Skończyłam liceum z wyróżnieniem. Matura zdana prawie najlepiej. Z rozszerzonej biologii jesli Cię to interesuje ciołku. takie teksty mnie po prostu rozwalają!!! W moim przypadku jest tak, że niedługo biorę ślub, mam mieszkanie, fajnych rodziców i teściów i nie chcę chodzić na wywiadówki dziecka w wieku 70 lat. Jak widzę jakie niektóre dzieci mają matki/babki? to smiać mi się chce. Aha wszyscy mi mówią że nie wyglądam na 19, co najwyżej 17-18. Fajnie, że gdybyście zobaczyli mnie w ciąży pomyslelibyście że jestem zacofanym, upodlonym i wykoorvionym wyrzutkiem społeczeństwa. MATOŁY!

Gość FDGHFHGHGFH
dobra małą nie podniecaj się dla mnie to Ty jesteś pird*olnięta ,jak mozna na własne zyczenie sobie tak zycie paprac,kurva bachor w wieku 19 lat i to jeszcze planowany,ja pierd*ole,NOWOCZESNA MAMUSIA,zal dupe sciska, A Twoi rodzice to ku*rva jakies matoły ,ze pozwalają C na takie rzeczy,dobrze ze nie mam takich zje**banych znajomych,szkoda mi Cie w sumie...

i tylko żeby nie było potem tekstów, że jestem nienormalna, bo chcę urodzic dziecko tylko po to, by miało młodą mamę. Nie! Kocham swojego narzeczonego i będę kochać z całego serca naszego bobasa. Dojrzałam wcześnie i nie sądze bym musiała czekać do 40 by zacząć rodzić. FGDFDFGGFDS- żal doopę ściska jak czyta się takie teksty. A jeśli taka mała została np zgwałcona a okazała się na tyle dojrzała że nie zabiła dziecka, tylko postanowaiła je wychować?? Wy ograniczone do swoich 4 ścian i monitora istoty. żal

Gość jdsbchdb
tuska1313 tylko,ze jak ur.dziecko i do tego pojdziesz na studia to bedziesz niedzielna matka ktora podrzuca dziecko rodzicom lub tesciom.Moze o to Ci chodzi aby ur wczesnie dziecko i aby nim sie nie zajmowac bo wychowaja go dziadkowie,bo przeciez ty bedziesz zajeta nauka.