Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NakedTruth

LUTEINA prosze odpowiedzcie

Polecane posty

dziewczyny bralam luteine przez 6 dni na wywolanie okresu i teraz walsnie mija drugi dzien kiedy juz jej nie biore a ja nadal nie mam okresu zaczynam sie powaznie martwic czy slusznie??

Gość ty sama powinnaś wiedzieć
dlaczego jej nie masz !

Gość tescikmojadroga
ja tak mialam kiedy bylam w ciazy , radzilabym zrobic test

a ja powiem że nie wcale nie musisz mieć powodów do obaw.....u mnie podczas Luteiny okres pojawił sie napewno więcej niż po 2 dniach od rozpoczęcia, lekarz powiedział mi wtedy chyba że ok 7 dni zanim zacznie działać i tak faktycznie było,ja bym radziła łykać i cierpliwie czekać :)

oj sorki, coś źle zrozumiałam.....ja czekałam trochę dłużej niz to mówił lekarz i wszystko bylo ok,no ale podejrzewam że jesteś juz po badaniu skoro masz przepisaną luteinę...rób test a jak wyjdzie negatywny to odczekaj albo do ginekologa .....

Gość nie masz sie czym martwic
ja tez zazywałam luteine nie raz i brałam ja nieraz 7 dni nieraz 10 dni i okres pojawiał sie do 10 dni od odstawienia luteiny, wiec czekaj cierpliwie a nie zamartwiaj sie bo stres tez ma wpływ

Gość ktossssssssss
ja dostawalam po luteinie po 5 dniach

Gość frezja aaa
witam, odstawiłam na jakiś czas Plastry Evra i czekam już 10 dzień na okres, zrobiłam między czasie 2 testy wyszły negatywne. Wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień, ale wolałabym żeby do tego czasu miesiaczka się pojawiła. W ostatnim czasie miałam dodatkowo trochę stresów m.in obrona mgr no i pewnie to też ma wpływ na spóźniajacy się okres. Dziewczyny czy miałyscie tez tak po odstawieniu tabletek/plastrów? Ile czekałyście na 1 okres po? Dzięki za poważne odpowiedzi ;)

hej :) dziekuje za odpowiedzi:) w ciazy na pewno nie jestem-wykluczone. bralam te ochydne tabletki przez 6 dni i dzis jest 3 dni odkad juz ich nie wkladam pod jezyk ..poczekam jeszcze dwa, trzy i wtedy zobaczymy...mam nadzieje ze wreszcie si epojawi- no chyba nigdy nie czakalam z taka niecierpilwoscia na okres:P