Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaspokojona /

Jestem samotna a chce mi sie faceta

Polecane posty

Gość niezaspokojona /
no wlasnie tego sie boje.. ze potem jak spojrze na tego faceta ( z ktorym spalam a do ktorego nic nie czuje) to bedzie mi z tym zle :( i bede sie zadreczac ze przez emocje zrobilam blad i ze nie umiem panowac nad soba - bo dotychaczas zawsze panowalam

Oj Niezaspokojona, wyrzuty, wątpliwości, mieszane uczucia to nieodłączny element życia na tym ziemskim padole. Jeśli tym razem unikniesz tego, to innym razem już niekoniecznie. Teraz możesz być zadowolona z dobrego sexu, a ewentualne wyrzuty to tylko element uboczny, który minie.

Gość niezaspokojona /
no ja tez.. i jeszcze w kolko te sny erotyczne ;/ ehh .. naprawde ciezko ;/

Taaa, żeby kobiety były tak napalone jak my to ludzie bzykaliby się w biały dzień na środku ulicy. Kiedyś sobie chyba zmierzę czas, jestem pewien, że bite dwie godziny dziennie myślenia o seksie będzie :o

Gość niezaspokojona /
znam od jakiegos czasu chlopaka ktory spodziewa sie dziecka i wsierpniu ma slub - nie kocha tej laski - ja potrzebuje seksu - on mi juz to proponowal ale ja nie chcialam - nigdy nie mialam takiej sytuacji - boje sie ze bede sie zle z tym czula - ten chlopak wogole mi sie nie podoba ale nie wiem dlaczego cos mnie w nim pociaga- glupia sytuacja - mialyscie tak kiedys?? jednak chyba tego nie zrobie bo chyba nie potrafie - tak bez uczucia i zobowiazan ;/ a szkoda....

Skoro boisz się co byś czuła po zwykłym niezobowiązującym seksie to co dopiero byś czuła gdybyś obudziła się obok tego gościa i pomyślała sobie, że za miesiąc bierze ślub, że będzie kłamał przyrzekając miłość swojej żonie, matce swojego dziecka.... i świadomość, że Ty jesteś jakoś uwikłana w to bagno jakim będzie ich życie....

Gość niezaspokojona /
Renove - ich zycie juz jest bagnem - ona poprostu wrobila go w dziecko dla kasy .. on ja i tak juz zdradzil bo mi opowiadal.. ale serio nigdy nie mialam seksu bez zobowiazan i nie wiem czy bym potrafila baczkolwiek ciagnie mnie do tego fizycznie a psychicznie nie potrafie sie przelamac .. czasami tego zaluje..boje sie ze by mnie pozniej do niego ciaglo i zamiast szukac kogos dla siebie bylabym ta "druga" z nim ;/

Aha :) A może wśród twoich znajomych znalazłby się ktoś inny z kim mogłabyś zawrzeć taką małą łóżkową koalicję ;) . Ktoś kogo znasz i lubisz z którym darzycie się nawzajem sympatią. Wtedy nie byłby to taki czysty bezuczuciowy seks :)

Gość niezaspokojona /
szczerze mowiac narazie nie ma takiego . . szczerze mam kumpli ktorzy na bank by na ten uklad poszli ale co z tego jak oni mnie ani troche nie kreca wrecz przeciwnie - a na taki uklad idzie sie z osobami ktore nas kreca i pociagaja..

A masz jakieś ciekawe gusta, ze żaden z Twoich kolegów im nie odpowiada :) ?

Gość niezaspokojona /
poweim tak zawsze moim "idealem z wygladu" byl wysoki brunet, piwne oczy, w miare ladna klata' .. ale np ten co ma sie zenic to wysoki szatyn, bardzo chudy, chodzi troszke przygarbiony i jest z deka szczerbaty - jednym slowem z wygladu to katastrofa ale ma wyjatkowy charakter ..jak go poznalam to ani troszke mnie nie pociagal a teaz sie cos zmienilo.. i wiem ze nie tylko wyglad ma tu znaczenie..facet musi miec "to cos: :)

Gość niezaspokojona /
Jarek84 -ty lepiej sie nie wypowiadaj

Gość truskawka ze smietanka
a ja bym chciala tez....:(

Wysoki dobrze zbudowany brunet o piwnych oczach... Zastanawiałaś się może nad wakacjami gdzieś na południu :D ?? Grecja, Hiszpania... Mogłabyś się wyszaleć i mieć pewność, że już więcej nie spotkasz gościa :)

Gość niezaspokojona /
jarek84- jesli masz wypowiadac sie o cudzym wygladzie to sie nie wypowiadaj ;/ do tego kasy trzeba a po drugie szukam kogos na stale wiec lepiej zeby gdzies blisko byl

Gość niezaspokojona /
ehh tak mi smutno samej ;/ tak potrzbuje zeby ktos mnie przytulil ale ttak z sercem :(

Gość to skąd jesteś mów
niezaspokojona

Gość xdiablox
jeśli masturbacja cie nie zaspokaja polecam cyber sex przez skype albo gg najlepjej ze mną skp kondzio_221 zapraszam mam kemerke ;P

Gość niezaspokojona .
i znowu powtorka z rozrywki :( czy kazdy wieczór musi tak właśnie wygląsdać?? eh..

Gość kochanekkkkkk
ehh biedna jakbym byl obok ciebie to bym ci pomogl :*