Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aussie77

Rubiki sie chyba kochaja, co myslicie o tym ?

Polecane posty

Gość aussie77

Hej ! Mieszkam za granica, ale sledze polskie portale. Duzo sie pisze o tym muzyku i mlodej zonie. Ja mysle ze ona jednak musi go kochac. Czy chodzilaby do lozka z facetem w wieku ojca ? A jak sie pozanli, to chyba byl on nieslawny, mam racje ? Moja babcia byla mlodsza od dziadka 18 lat ! Byl jej nauczycielem! Bardzo sie kochali ! Jak myslicie ? Czy ta dzieczyna i jej rodzina bylaby zdolna do takich poswiecen tylko dla pieniedzy ? pozdrawiam, zapraszam do dyskuscji.D z Australii

Gość Agata Rubik z d.Paskudzka
a ty bys nie kochała jakbys w jednym miała opiekuna, ojca, męza, kochanka i co najwazniejsze bogatego sponsora? trafiło mi sie- spokojnie za 10 lat bede super trzydziechą i poznam innego bogacza a mój Piotrus po 50tce bedzie musiał pogodzic sie z tym.

wyjechałaś do Australii by życ życiem jakiegoś Rubika i jego żony ? smutne :O

ona nie wyjechała by zyc moim zyciem.Poprostu czyta gazety i jakby był temat czy Sonia Turczyk kocha Antka to ona tez by sie wypowiedziała. Boze to juz czytac i pisac nie wolno bo od razu sie zyje czyims życiem? Ja tez czytam o sobie o wiśniewskich, o kukulskiej itp i to zle?

Gość Kobietka Wesoła
wyciachało mnie??? A Ty co? Jej kuzynka... pomagasz jej medialnie... zajmij się swoimi sprawami dziewczyno z Australii. Powodzenia! A co do miłości starych ramoli z kasą i młodych panienek... wszystko się wyjaśni z czasem.

Gość Kobietka Wesoła
Ty, Podszywka... a kto to jest "Sonia Turczyk" co "kocha Antka "???

Gość aussie77
W zadnym wypadku nie zyje niczyim zycie, zyje tylko swoim ! :) Poprostu sprawdzam polskie portale, wszedzie o tym pelno i duzo negatywnych opinii czytam. Poprostu mysle ze ludzie sa bardzo zakompleksieni ? zazdrosni ? ze tyle robia szuku wokol slubu dwoja ludzi. Tyle. pozdrawiam

ty dziecko za dwa miesiace wrócisz znowu do swojego gimgoowna i bedziesz srac po gaciach przed kolejna klasowka, pytaniem, obecnoscia lub nie jakiegos zapryszczonego gimnazjalisty itp. jak narazie masz wakacje twoj móżdzek wziął sobie wolne i zostawil cie w zadymionym upalnym blokowisku a ty z braku minimalnej wyobrazni tworzysz denne 'prowokacje' w glebi duszy pragnac byc ta paskudzką :O jestes bardziej zalosny niz autorka, ktora nie majac pomyslu na swoje zycie zaczytuje sie w zyciu gwiazdek z Polski 😴

bez przesady, po co tyle jadu, są gorszę tmeaty tutaj i jakoś nikt tak nie pluje jadem na autorów. ja nie wiem co mam o tym myśleć, nie znam ich, portale plotkarskie nie są mi jednak obce - jak i reszcie tutaj, tylko pewnie niektórym z rana dobrze zaatakować innych :-o

Gość aussie77
Hmm, dziwne Kolego Motonlotion, ze bierzesz dyskuje w tym temacie skoro Cie nie interesuje... Szczegolnie tak rano i tak niemilo. Moze to Ty nie masz fajnego zycia ? Mniej goryczy, Czlowieczku !

dziewczyny, to prawda ze ja bede miała 30 lata on 50,to prawda ze będę go zdradzac za jakis czas, to prawda ze on ma pomarszczonego ptaka, to prawda ze jestbardziej spokouniejszy i mniej napalony w łóżku niz te młokosy, to prawda,że zacznie mi przeszkadzac to ze on jest taki wolny, wszystko wolniej robi, to prawda,że starsi ludzi inaczej"paczhną", to prawda ze bedzie mi to przeszkadzało i będę unikała zblizeń, to prawda,że starym ludziom trudniej zwrócić uwagę i powiedzieć, oj śmierdzi ci z ust, oj masz siwe włosy, jestes stary, masz zniszczoną ,pomarszczoną twarz, to prawda.ale ja bawię się...mam kasę, opiekuna, a seks.narazie jest OK, wyjeżdzam na wakacje, bywam tam i tu, wydaję pieniązki na ciuch, dobre jedzenie, mamy mieszkania, samochody, pełne konto....kto by mi to dał? musiałam zaryzykowac - narazie go kocham a moze mi sie wydaje? ale jestem na takim etapie ze chciałam w to wejsc i z nim byc. Piotr nie czyta tego, ale on doskonale wie jak jest, jak bedzie i cieszy sie ze moze chwalic sie młodą zoną. Cos za cos...aby miec młodą zonę trzeba jej imponowac dosłownie wszystkim

Gość aussie77
Dziekuje Ci Nauzykaa. Kolega chyba dzis lewa noga wstal :) A jak pisza o czyms obrzydliwym lub wulgarnym, to ludzie sie nie buntuja, super!

lewą nogą ? tak mnie oceniłas ? :) ja cie oceniam na niezbyt interesującą smutną kobiete - po twoim poscie, do czego mam prawo - i to nie ma nic wspolnego z wstaniem lewa noga, czy jakas zlosliwoscia :)

Gość prowokacjaaaaaaa

Gość Sonia Turczyk
to ewa 3 3 tak tu złosliwością rzuca.

Gość Kobietka Wesoła
...a nadal nie wiem... kto to jest Sonia Turczyk...?

Gość mattika88

Gość bora bora bara bara
hahahhaaaaaaaaaahahhahha