Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata.....ttttt

pękła prezerwatywa

Polecane posty

Gość agata.....ttttt

pieściła się z chłopakiem. ja byąłm w bieliźnie od w prezerwatywie gdy mocno się do mnie nim zbliżył ona pękła... a pewnie to co w niej było soię wydostało>.... późńiej sie umyłam. czy jest prawdopodobieństwo ciąży? to raczej dni płodne. proszę pomóc

Gość agata.....ttttt
bezmózgowia to chyba tyiebie zrobiłaś pisząc ytakie rzeczy osobie która poprosiła o pomoc. cz pomoże mi ktoś....? prosze

Gość może nie tak ostro ale zanim
zabierasz się za seks, to poczytaj o nim nie tylko na kafe, a najlepiej idź do gina i porozmawiaj z nim, spytaj o wszystko co cie interesuje, porozmawiaj o zabezpieczeniach. A póki co - byłaś w bieliźnie, więc skąd obawy, że z tego jakas dzidzia mogłaby być? To niemożliwe

Gość agata.....ttttt
sama studiuję medycynę...ale czasem schizy chodza po głowie wiem że to głupie ale ..........eh. po prostu się boje bo to mogły byc dni płodne a trochę nasienia tez mogło się gdzie na mnie znaleźc

Gość o matko - to daj namiary
co ty wygadujesz dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli rzeczywiście studiujesz medycynę, to nic dziwnego, że mamy takich beznadziejnych lekarzy. I to nasienie samo sobie niby powędrowało do właściwego miejsca? Plemniki mają nibynóżki?????

Gość agata.....ttttt
odpowie mi ktoś;/

Gość olabogaaaaaaaaaaaaaa
yhy ale wkręt z tą medycyną :O medycyna jest dla ludzi inteligentnych, a ty do nich nie należysz... pewnie dopiero co wyszłaś z gimgówna a juz sobie tak dodajesz?

Gość agata.....ttttt
tylko chodzi o to że sa dni płodne i że on znajdował się własnie w tym miejscu ale przez bieliznę ale coś mogło się przedostac obok itp. pomoże mi ktoś kto nie tylko na mnie nawyzywa jak to zrobili pozostali....

Gość odpisałam o 9.11
czytać też nie umiesz? Przeczytaj ostatnie zdanie

Gość agata.....ttttt
? ale na pewno nie ma takiej mozliwości????

Gość agata.....ttttt
w prezerwatywie był płyn ale jak miał wytrysk to się ode mnie raczej odsunaął zaraz sie odsunął. dzięki ze zapytałaś przynajmniej ty mnie potraktowałaś powaznie. umyłam się po tym

Gość odpisałam o 9.11
następna, co czytać nie umie... Przecież w poczatkowym poście napisała, że miał... Przez bieliznę plemniki się nie przedostaną, bo chodzić ani pełzać po ciele nie potrafią, więc NA PEWNO jest to niemozliwe

Gość odpisałam o 9.11
hmm, no to okazuje się, że ja też nie zrozumiałam... Skoro tylko ewentualny płyn tylko, to tym bardziej wykluczone. Nie panikuj więc

Gość agata.....ttttt
no własnie tak pomyślałam że nie mogłyście niezrozumeic o co mi chodzi sorki. ale jesli nawet trochę płynu czy nawet nasienia dostało się do mnie to chyba nie jest mozliwe zapłodnienie. wiem panikara ze mnie ale ........

Gość odpisałam o 9.11
jeszcze raz piszę po raz ostatni - przez bielizne niemozliwe. Plemniki musiałyby być w pochwie. Same tam nie przeszły, bo nie maja takiej mozliwości

zapłodnienie jest możliwe, jeżeli w owulację lub przed nią, głęboko do pochwy zostanie wprowadzona sperma