Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butelkowwa mama

jestem mama 11 dniowe oli. jak zasuszyc pokarm w piersi?

Polecane posty

Gość butelkowwa mama

karmie butelka bo od mojego mleka mala ma wysypke... z cyckow mi leci..jak zatrzymac laktacje, piersi juz mnie bola....

Gość nie rób
jaj butelkowa mama!!! Twoje mleko jest najlepsze dla dziecka!!! Po prostu uważaj co jesz!!! Może jakichś truskawek się najadłaś albo czegoś równie uczulającego???

Gość dfghja zhjj
najlepiej zwróć się z tym do poradni laktacyjnej

Gość butelkowwa mama
u mnie nie ma poradni laktacyjnej....

Gość mozesz dostac tabletki na
wstrzymanie laktacji którw dostaniesz od lekarza lub próbować domowych sposobów typu obwiązywanie piersi itp. Pamietaj jednak ze wysypka wcale moze nie byc od twojego mleka. A nawet jeśli to zapewne jest kwestią alergenu, który jeśli wyeliminujesz, to wysypka zniknie. A nie chcesz karmic to zrób jak napisałam wyżej:)

ja zrobiłam w ten sposób : ograniczyłam płyny prwie do zera łykałm szałwie w kapsułkach (hamuje laktacje ) i do tego obwiażałm peirsi na noc bandażem elastyznym i tak 2 dni i spokój

Gość aaaaaabbbbb
Jeżeli chcesz odstawić do twoja decyzja,rób tak jak pisały dziewczyny ale jeżeli boisz sie tylko tej wysypki to.........jak mozna byc tak nie świadomym.poczytaj najpierw od czego może byc ta wysypka,narzuć sobie diete kilku dniową i bedzie po sprawie.

Gość panienki
te, które takie pro karmiące są, kobieta PYTA JAK ZATRZYMAĆ LAKTCJĘ a nie jak karmić dalej, więc walcie się od niej! Nie każda matka chce karmić piersią i dopóki mamy wolność wyboru to wyboru dokonywać będziemy i już.

rozumiem autorke ja mialm gorszy problem bo ja nie maim pokarmu mały nie przybierał na wadze i wiecznie był głodny wiec dałam spokój nie jestm matka polka i na siłe nie bede karmic a jak sa takioe to i niech karmia do 3 lat ale to autorka chce karmic butą nie wy