Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obywatel UE

UE bogarsza od USA

Polecane posty

Gość Obywatel UE

PKB European Union: 14,38 bln dollarów :) United states: 13,80 bln dollarów :( Dystans między UE z roku na rok się zwieksza. USA się kończą :)

Gość sam jesteś nieukiem
w dodatku chamem UE jest największą gospodarka świata to sa fakty per capita (chciałeś sie pochwalic że słyszałeś o tym terminie ? 💤 per capia w wieliu krajach UE jest wyższy niż w USA, per capita w Szanghaju jest znacznie wyższy niz w Polsce, weż tez poprawke o bogactwie w poszczególnych krahjach - w USA jest ono skupione w rękach bardzo wąskiej grupy, w UE rozkłada się bardziej równomiernie. Poziom zycie statystycznego nowojorczyka i statystycznego warszawiaka? Byłes ty kiedy s w Stanach? LOL na pewno nie.

Gość TAK SIĘ ŻYJE w NEW YORKU
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,49621,5314180,Zywnosc_drozeje__milionow_nowojorczykow_nie_stac_na.html :D w tej juesej będzie kiedyś jak w Europie w dawnych czasach, rewolucja i polowania biedaków na burżujów :D:D

nie byełm z USA ale jestem na tyle rozgarniety aby zauważyc, ze poziom zycia przeciętengo wieśnaika z Kentucky nie odbiega bardzo drastycznie od poziomu zyciwa przecietniaka z Californii A w UE mzona zauwazyc ogromną przepaśc miedzy w poziomeme zycia przecietnego obywatela Belgii a przecietnego obywatela Bułgarii dalej mydl mi oczy statystykami

doopa, w Europie bogactwo wzbudza przede wszystkim zazdrosc, w US nikogo nie raza domy z 20 plazmami i zlotymi kranami w lazience, bo tam kazdy wierzy ze ma szanse w takim domu zamieszkac, np loteria ;)

Gość per capita
Samanta weź z tymi banałami........w takie bajki to juz nawet 12 letni murzyni z Bronxu nie wierzą...w USA liczą sie znajomości zapewniam cię co do per capita to wiecie jaki jest dla Warszawy? Dla Polski ok 16.000 $ Warszawa to 290% statystycznego Polaka PKB per capita na głowe Warszawiaka jest więc ok 48.000 $ :D Więcje niż w Norwegi!!! liczonej jako kraj... Inne miasta jak kogos ciekawi KAtowice przeliczyć 16.000 x 1,5 Wrocław x 1,46 Gdańsk x 1,39 Łódź x 1,24 Kraków x 1,52 Poznań x 1,99

Gość elmer
Nie wiem czu Ue jest bogatsza od USa wiem tylko ze jako europejczyk płace ponad dwa razy wiecej za litr benzyny niż amerykani. Wiem ze w Europie sa dużo droższe samochody i elektronika. Więc nawet jak nie europa ma więcej kasy to dużo mniej moze sobie za tę kase kupić

Gość elmer
nie obchodzi mnie kacyza. Amerykanin za srednia wypłatę kupi dużo wiecej paliwa niz europejczyk. A jak regulowane są ceny to już nie moja broszka. A co do cen eklektorniki i samochodów to zawsze to było u nich dużo tańsze. jedzenie zresztą tez mają tańsze

Gość Czasem jestem miły.
pije spermę własnego ojca, dzięki czemu dostaję większe od innych dzieci kieszonkowe :classic_cool:

Gość amerykańskie ceny
Ponad jedna trzecia nowojorczyków nie miała na jedzenie Ponad trzem milionom nowojorczyków, czyli więcej niż jednej trzeciej mieszkańców tego miasta, brakowało w zeszłym roku pieniędzy na jedzenie - informuje na swej stronie internetowej charytatywna organizacja Food Bank for New York City. Rosnące ceny żywności przysparzają największych problemów Latynosom i rodzinom wielodzietnym, ale w 2007 roku pieniędzy na jedzenie brakowało też coraz większej liczbie nowojorczyków z klasy średniej - wynika z sondażu, przeprowadzonego przez Food Bank for New York City. Przed pięciu laty na podobne kłopoty uskarżały się "tylko" dwa miliony nowojorczyków. http://www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=b05e97f5-20ab-4bee-91b5-4c9bf15b172d

Gość elmer
roocham psa jak sraaaa:classic_cool:

Gość oni nie mają co do gęby włożyć
a wy gadacie o benzynie i samochodach :D

Gość elmer
yem qp :classic_cool:

Gość Czasem jestem miły.
wujek kladzie mi kutasa na czolo, dzieki temu czuje sie pomazancem godnym obiagania narkomanskich siusiakow na wschodnim w warszawie :classic_cool:

Gość Czasem jestem miły.
jedyne co potrafie powtorzyc to slowo "debil" zapamietalem je od wczesnych la przedszkolnych,t kiedy to wychowawczyni najmlodszej grupy krzyczala do mnie "debilu, nie jedz z kibla kupy" :classic_cool:

Gość ej ty z kropką
przyygarnij kropka i wypad z tematu

Gość ej ty z kropką
sram sobie do ryja, czy to higieniczne?

Gość ej ty z kropką
energicznie pocieram gołymi plecami o korę drzew w parku miejskim , ku wielkim zdziwieniu przechodniów , czy ja jestem nienormalny ?